sony ericsson w995 vs sony ericsson c905?
sony ericsson w995 vs sony ericsson c905?
ktory je lepsi telefon? sony ericsson w995 alebo sony ericsson c905??
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: sony ericsson w995 vs sony ericsson c905?
Si si vedomy, ze porovnavas dva telefony z uplne odlisnej kategorie? Napis ake mas na telefon poziadavky a podla toho sa riad/poradime.
akoze odlisny?
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2010, 15:13)
ty ktory by si zobral?
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2010, 15:30)
a chcem sa este spitat,ci tie telefony maju operacny system?
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2010, 15:13)
ty ktory by si zobral?
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2010, 15:30)
a chcem sa este spitat,ci tie telefony maju operacny system?
Maju iba uzavrety se. os....Za taku cenu mozes mat omnoho lepsi!!!
aky lepsi? pls. nech to je sony ericsson...
sony ericssony sú všetky na jedno kopyto čo sa týka softu. Takže si vyber podľa vzhľadu. Ešte ak môžem poradiť .. chceš ich kupovať od operátora či z obchodu? SE W995 by som nikdy z Orange nekúpil. Brandujú tam firm, niektoré funkcie telefónu fungujú problematicky.
porovnávané telefony sú bratia. iná kryty, pár iných fcii. z tých dvoch W995, ked už. ak by to muselo byť SE, tak X10 mini (pro) sa mi páči 
A preco chces tak velmi sony ericson?....Kupujes ho k pausalu?
vsetci mame v rodine sony ericsson a som uz na sony ericssony zvyknuty...
radsej W995 pokial ti nevadi slabsi fotak...ja som mal rok c905 a nemal som s nim problem, ale kamarat co ho ma tiez, tak uz bol 4 krat na reklamacii a aj v servise mi vraveli z sa casto kazia tie c905ky (ja som mal asi dobry kus)
ja som mal c905 a teraz mam w995 takže odporučujem jednoznačne w995 sice má slabší foták ale je to walkman a má aj silnejšiu wi-fi anténu oproti c905.
verreaux: ja som s c905 tiez nemal problém dokedy nepadol do vody
ale to už neni konštrukčná vada 
verreaux: ja som s c905 tiez nemal problém dokedy nepadol do vody
takze,dozvedel som sa ze v orange vymienaju telefony a nemaju v RV ani v sklade ten w995 a preto nie je realne w995 ale mohli by ste mi odporucit (v ramci tejto akcie) novy telefon?
Poziadavky:Wifi,Gps,(ked sa da bolo by dobre walkman)do telefonu nechcem touchpad...
ked si zoberiem sony ericsson elm,bude to dobra volba?...este poprosim vas,aby ten telefon nech je sony ericsson...
Dakujem vam vsetkym
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2010, 21:32)
prosim poradte mi....
Poziadavky:Wifi,Gps,(ked sa da bolo by dobre walkman)do telefonu nechcem touchpad...
ked si zoberiem sony ericsson elm,bude to dobra volba?...este poprosim vas,aby ten telefon nech je sony ericsson...
Dakujem vam vsetkym
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2010, 21:32)
prosim poradte mi....
elm je v pohodičke telefón. Zase je to to isté ako W995, C905, W890i, C502, K810, K800, ... jednoducho všetky takéto SE sú úplne rovnaké, čo sa týka softu a displeja (rozlíšenia). Rozdiel je vo vybavenosti a vzhľade. Elm má dosť netradičný vzhľad (taký mesiačik:)), takže vzhľad zváž sám. Má aj slušnú výbavu, GPS aj wifi by si tam mal nájsť.
http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... tegorie=12
na tej stránke nižšie máš aj celkom obsiahle fórum. Môžeš si prečítať názory na tento telefón od dosť veľkého počtu ľudí
http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... tegorie=12
na tej stránke nižšie máš aj celkom obsiahle fórum. Môžeš si prečítať názory na tento telefón od dosť veľkého počtu ľudí
GPS na takom displeji no fú
veď toto. Zastarané Sony Ericssony. To je len marketingový ťah, aby mal telefón čo najviac funkcií. To isté ako s čočkou fotoaparátu. Dajú tam rozlíšenie 14 MPx na tak malú čočku. Myslím si, že už 8 MPx je veľa na šošovky, ktoré dávajú do telefónov. 5 MPx optimum ..
Teraz som videl na internete sony ericsson aino (alebo tak nejak sa vola),nebolo by vyhodnejsie kupit ten aino?