Sony Ericsson XPERIA Neo help
Sony Ericsson XPERIA Neo help
Cawko vcera som si bral new pausal a ktomu tento telefonik
Sony Ericsson XPERIA Neo
K pausalu som bral aj internet no ked sa chcem prihlasit do android marketu alebo is na youtube ces aplikaciu tak ma to nepripoji nevie niekto kde by mohol byt problem Za vase rady vam vopred dakujem
Ospravedlnujem sa za chyby
Sony Ericsson XPERIA Neo
K pausalu som bral aj internet no ked sa chcem prihlasit do android marketu alebo is na youtube ces aplikaciu tak ma to nepripoji nevie niekto kde by mohol byt problem Za vase rady vam vopred dakujem
Ospravedlnujem sa za chyby
-
->slavo<-
Addict
Re: Sony Ericsson XPERIA Neo help
Možno len nemaš zapnuty internet ,
nastavenia/bezdratove siete/mobilne siete/použit datové pakety a odfajknkeš
Pokial nepomože zavolaj operatorovy nech ti pošle nastavenia na internet ,alebo si pozri ako sa internet v tvojom mobile nastavuje no zalezi akeho maš operatora hlavne .
Ked ti ani to nepomože tak skoč do najbližšej predajne daneho operatora a požiadaj nejakeho predajcu nech ti to nastaví .
nastavenia/bezdratove siete/mobilne siete/použit datové pakety a odfajknkeš
Pokial nepomože zavolaj operatorovy nech ti pošle nastavenia na internet ,alebo si pozri ako sa internet v tvojom mobile nastavuje no zalezi akeho maš operatora hlavne .
Ked ti ani to nepomože tak skoč do najbližšej predajne daneho operatora a požiadaj nejakeho predajcu nech ti to nastaví .
Nic take ako pouzit datove pakety tam nemam 
-
->slavo<-
Addict
Tak si nastav telefon do slovenčiny
JA to tak mam na 2.3.4 androide , myslim že by si to mal mat tiež na tom mieste možno nie presne natom ,ale určite v nastaveni mobilnej siete , či v bezdraté pripojenie a siet .
ja mam android 2.3.3
Nastavenie > Bezdrôtové siete > Mobilné siete > Dátové prenosy aktivované by malo byť potvrdené
Bol som na pobocke orange a tam to spravil za 3minutky Aj tak dakujem 
-
->slavo<-
Addict
Aspon ti ukazal ako to spravil ? , mna by zaujimalo či si to tam v menu mal ,alebo nie lebo sme ti radili dobre si myslim .
Hlavne ,že ti to už ide .
Hlavne ,že ti to už ide .
To co ste pisali som mal zapnute dobre vsetko no mne isiel iba orage wap a on tam spravil nejaky novy subor orange internet to som skusal aj ja vcera no mne to neslo asi som tam zle nieco napisal no us vsetko som si pre istotu napisal na papier ako to mam mat nastavene
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2011, 15:37)
Momentalne sa snazim stiahnut si es file explorel no dal som stiahnut potvrdil a stale tam pise starting download..
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2011, 11:25)
cawko chcem sa spytat ak tu niekto ma se neo neprehrieva sa vam hore?
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2011, 15:37)
Momentalne sa snazim stiahnut si es file explorel no dal som stiahnut potvrdil a stale tam pise starting download..
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2011, 11:25)
cawko chcem sa spytat ak tu niekto ma se neo neprehrieva sa vam hore?
Mozno mam ten isty problem, ale radsej sa spytam.. Internet v mobile zatial nemam, ale som pripojeny na wifi, ide mi facebook, net atd.. ale nejde mi pripojit na Market, pise mi ze nevie nadviazat kontakt, je to len docasny problem, alebo mam daco zle nastavene?
inak tu moznost co ste spominali, "nastavenia/bezdratove siete/mobilne siete/použit datové pakety a odfajknkeš " tak to tam nemam, mam tam mobilne siete ale potom uz ziadne datove pakety, ale mam tam "zapnutie udajov (povolit pristup k udajom prostrednictvom mobilnej siete)", "datovy roaming, rezim siete, nazvy pristupovych botov a sietovy operatori...
inak tu moznost co ste spominali, "nastavenia/bezdratove siete/mobilne siete/použit datové pakety a odfajknkeš " tak to tam nemam, mam tam mobilne siete ale potom uz ziadne datove pakety, ale mam tam "zapnutie udajov (povolit pristup k udajom prostrednictvom mobilnej siete)", "datovy roaming, rezim siete, nazvy pristupovych botov a sietovy operatori...
Prosim vas ako nastavim v mobile, aby sa mi aplikacie ukladali a instalovali na SD kartu, neviem to najst, dakujem za rady. Plus ak by niekto vedel poradit aplikaciu, ktora dokaze oznacit vsetky aplikacie a premiestni ich na SD kartu, dakujem
pri androide je na toto potrebny root telefonu, myslim.....
Inak dalsia vec, neviem cim to je ale zapinanie telefonu trva cca 1 minutu.. asi 40 sekund tam svieti "SE" a potom sa nahodi pin... dost dolho si myslim a inak vzdy ked ho vypnem, tak sa mi nacita default tapeta, nie ta co ju mam nastavenu...
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2011, 19:20)
Nemala by mat SE xperia neo pamat RAM 512MB? a pritom mi vacsinou ukazuje 90/335?... davam vypinat aplikacie a vtedy vytiahnem 125/335, ale po par sekundach sa mi na pozadi zase nahodia aplikacie ako je facebook, market, post cart, scan, dake hry.. strasne vela veci a zere to pamat, dakedy cely den neotvorim nic a vecer ked sa nanho pozrem tak tam je 20 aplikacii spustenych a mam 40/335
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2011, 19:20)
Nemala by mat SE xperia neo pamat RAM 512MB? a pritom mi vacsinou ukazuje 90/335?... davam vypinat aplikacie a vtedy vytiahnem 125/335, ale po par sekundach sa mi na pozadi zase nahodia aplikacie ako je facebook, market, post cart, scan, dake hry.. strasne vela veci a zere to pamat, dakedy cely den neotvorim nic a vecer ked sa nanho pozrem tak tam je 20 aplikacii spustenych a mam 40/335
Meken presne to iste robieva aj moj zapina sa dlho, tie aplikacie vypnem same sa spustia