"VYRIESENE"
SONY NWZ-A815
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
makaveli
makaveli - ahoj, stiahol som si teb program, nastavil rovnake parametre, skopyroval napr. x:\video\aaa.mp4 a aj ich potom najde prehravac (mam ten isty co ty) mam ich aj v menu aj dlzku dobre ukaze v minutach ALE ked dam prehrat tak Cannot play; this format is not supported.
PRECO mi to nejde? ved aj dlzku videa dobre ukazuje aj vsetko
PRECO mi to nejde? ved aj dlzku videa dobre ukazuje aj vsetko
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: makaveli
vo windowse ti to ide v pohode prehrat...? skus to tam este nakopcit cez program Image Converter, ktory si dostal od sony ku playeru...jnoveek napísal:PRECO mi to nejde? ved aj dlzku videa dobre ukazuje aj vsetko
hmm
ahoj, no nie,, bsplayer ani iny mi ho neotvori... ale mam ten program veriza 3.1.9.8 a normalne cez explorer alebo windows commander to kopyrujem ono je to tam hej lebo v sony pekne sa zobrazia subory ako video aj ich dlzka... inac nastavil som preste to ako ty.... a ten soft co sponimas nemam na cd tam je iba wmp 11 a jeden konverter atrac na mp3 nic viac....
Re: hmm
no ved toto ale ked som napr. dal konvertovat xvid alebo divx tak pc prehralo ale ked dam mp4 tak pc neprehra co je divne....makaveli napísal:no tak ked ti neprehra ani bsplayer, tak sa necuduj, nieco tam mas zle.. a ku prerhavacu, si dostal CD kde bol sonic stage, tak na tom CD by mal byt aj image converter, neni tam??
na cd mam len wmp 11 a konverver z atrac do mp3, sonic stage uz tam nieje