Sony NWZ-A816 Black alebo Creative Zen 8GB

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
TUCERO_SVK
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sony NWZ-A816 Black alebo Creative Zen 8GB

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

potreboval by som vase nazory ktory z tychto mp3 prehravacov
je lepsi a viac sa oplati ----dakujem-----

Creative Zen 8GB http://www.tpd.sk/katalog/audio/mp3-pre ... detail=592

Sony NWZ-A816 Black
http://www.tpd.sk/katalog/audio/mp3-pre ... etail=1492

na vzhlade mi nezalezi ide o jeich vlastnosti
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Pokiaľ ti ide o vlastnosti, tak ja by som odporučil Zen ;) Väčšia kapacita, fm rádio, lepší displej, slot na sd kartu. Nevýhoda - nepodporuje mass storage (prehrávanie podľa priečinkov ako si ich do playera hodíš). Naopak, Sony prehrávač to podporuje. Takisto je rozdiel, že pri Sony nepotrebuješ ďalší soft na navhrávanie pesničiek a videí do prehrávača, zatiaľ čo pri Creative ho potrebuješ (je v balení). Ale to by som za nejaký mínus nepovažoval.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

FT napísal:Pokiaľ ti ide o vlastnosti, tak ja by som odporučil Zen ;) Väčšia kapacita, fm rádio, lepší displej, slot na sd kartu. Nevýhoda - nepodporuje mass storage (prehrávanie podľa priečinkov ako si ich do playera hodíš). Naopak, Sony prehrávač to podporuje. Takisto je rozdiel, že pri Sony nepotrebuješ ďalší soft na navhrávanie pesničiek a videí do prehrávača, zatiaľ čo pri Creative ho potrebuješ (je v balení). Ale to by som za nejaký mínus nepovažoval.
dikes a ozaj este co by si povedal na rozdiel vo vydrzi? lebo ten sony vydrzi viac
FT
Light Star
Light Star

Tak áno, Sony vydrží viac, ale na druhej strane, nestačilo by ti aj 25 hodín? :wink: Myslím, že ku compu sa dostaneš raz za deň určite a preto by nemal byť problém si prehrávač dobyť. Ja osobne mám prehrávač s výdržou cca 20 hodín a som nadmieru spokojný... Rozdiel je teda hlavne pri pozeraní videa, len to ešte musím nájsť o koľko sa tam líši výdrž batérie. Viem, že pri Zen-e je to 5 hodín, ale u Sony neviem.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

FT napísal:Tak áno, Sony vydrží viac, ale na druhej strane, nestačilo by ti aj 25 hodín? :wink: Myslím, že ku compu sa dostaneš raz za deň určite a preto by nemal byť problém si prehrávač dobyť. Ja osobne mám prehrávač s výdržou cca 20 hodín a som nadmieru spokojný... Rozdiel je teda hlavne pri pozeraní videa, len to ešte musím nájsť o koľko sa tam líši výdrž batérie. Viem, že pri Zen-e je to 5 hodín, ale u Sony neviem.
u sony 8 ale diky berem ZEN ak my neco ine nepride do cesty ako napr iPod 80GB na ceste /resp.chodniku/ do obchodu. :lol: :lol: :lol:
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

odporucam ti kupit si screen protector abo si sprav nejaky abo kup obal...strasne rychlo sa skriabe displej odporucam screen protector + obal od mp3 abo si vyrob jak ja :D
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

[quote="ST1"]odporucam ti kupit si screen protector abo si sprav nejaky abo kup obal...strasne rychlo sa skriabe displej odporucam screen protector + obal od mp3 abo si vyrob jak ja :D[/quote
kukal som v alze tam maju aj puzdra na to dikes
Luxo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Luxo »

rozhodne Zen, za ty prachy skvelá volba. Čo sa týka ochrany, doporučujem ti minimálne ochranné fólie na display, ak chceš, kúp si púzdor i keď s ním tvoj Zen trošku priberie. Ale oplatí sa. 8)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Este sa chcem opytat ,aku najvacsiu kartu tam mozem dat /ci aj 8GB/
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Ja by som urcite bral ten Zen.Ma vecsiu vnutornu pamet.Prehrava aj hudobny format WAV.Ma aj radio.Dokonca ma aj diktafon.
Ale zase ma nevyhodu ze vydrzi prehravat iba 25hod a Sony az 33hod.
FT
Light Star
Light Star

TUCERO_SVK napísal:Este sa chcem opytat ,aku najvacsiu kartu tam mozem dat /ci aj 8GB/
Hľadal som hľadal, ani nikde ani zmienka o tom. Z toho mi vyplýva, že by to nebolo obmedzené :?:
Luxo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Luxo »

je libo 16GB SDHC karu ? :)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

O zaj o co je lepsi Creativ zen x-fi ?? oplati sa??? / zda sa mi ze je to to iste/ ma nejake vyhody proti klasickemu?? okrem trochu zmenenych tlacitok.
a ak ide o kartu tak 16 GB karta by bola ideal ak by isla nacitat cela
FT
Light Star
Light Star

No je to v podstate to isté, ale hlavná novinka je tam to x-fi, technológia, ktorá obnovuje (má obnovovať) pôvodnú kvalitu pesničky, ktorá sa stratila pri komprimovaní. :wink: Nakoľko to funguje neviem, ale tak asi to má nejaký účinok. :P
Inak potom keby že sa rozhodneš pre Zen X-Fi, tak odporúčam verziu 16GB, ktorá už obsahuje aj wifi, čo je ďalšie veľké plus! Ale tá už stojí tak 5600 Sk.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

FT napísal:No je to v podstate to isté, ale hlavná novinka je tam to x-fi, technológia, ktorá obnovuje (má obnovovať) pôvodnú kvalitu pesničky, ktorá sa stratila pri komprimovaní. :wink: Nakoľko to funguje neviem, ale tak asi to má nejaký účinok. :P
Inak potom keby že sa rozhodneš pre Zen X-Fi, tak odporúčam verziu 16GB, ktorá už obsahuje aj wifi, čo je ďalšie veľké plus! Ale tá už stojí tak 5600 Sk.
asi radsej ostanem pri mensich totiz 16gb vybocuje z rozpoctu.. :lol:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

vzdy som chcel prehravac od sony (ale su ku.evsky drahe :-/ ), takze asi by som si kupil sony... na druhu stranu, zen ma dvojnasobnu kapacitu
musis si urcit priority ;)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:vzdy som chcel prehravac od sony (ale su ku.evsky drahe :-/ ), takze asi by som si kupil sony... na druhu stranu, zen ma dvojnasobnu kapacitu
musis si urcit priority ;)
to je tazke rozhodovanie bud vydrz alebo kapacita nemohol by to uz nekdo spojit a mat v slusnej cene. :lol:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak ja mam ten zen a ta kapacita mi pride dostacujuca prvy krat som to anbil asi po dvoch tyzdnoch pricom som to pouzival kazdodenne, mal som aj sony s 36hodinovou vydrzou a bolo to sice o trosku viac, ale myslim ze tych 25hodin je plne dostacujucich
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ColdRain napísal:tak ja mam ten zen a ta kapacita mi pride dostacujuca prvy krat som to anbil asi po dvoch tyzdnoch pricom som to pouzival kazdodenne, mal som aj sony s 36hodinovou vydrzou a bolo to sice o trosku viac, ale myslim ze tych 25hodin je plne dostacujucich
tak ja ti teda verim :wink:
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

Ja sa práve rozhodujem medzi trosku novšimi verziami prehrávačov ale nechcem zakladat novu temu...

SONY WALKMAN NWZ-A828B černý a Creative ZEN 4GB + SD slot, černý (alebo 8GB verzia to uz je jedno aj tak by som bral 16GB kartu ).

Neviem sa ale rozhodnut tak pisem sem... pozeral som tieto recenzie:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=mNmMaTNylM4
http://www.youtube.com/watch?v=H5V6LqPyXfE&feature=related
Vidim to takto podla tych recenzií:

Sony: + Kvalitnejsi Displej, Kvalitnejsi zvuk, Dlhsia Výdrž batérie, Má Bluetooth (ale ten asi nevyuzijem)
- Nemá slot na kartu, Nepodporuje DivX, Je relativne drahý

http://www.alza.sk/SK/mp3-prehravac-sony-walkman-nwz-a828b-d93069.htm
Zen: + Slot na kartu, Cena, Podpora formátov, Radio, Diktafon
- Slabsia vydrž baterky,Slabsi displej, Slabsia kvalita zvuku, nema bluetooth ale to ma netrapi.

http://www.alza.sk/SK/multimedialni-prehravac-creative-zen-4gb-d82011.htm
Tak čo myslite? Odporucate Zen?

//+ Chcel by som sa spýtať nejakého majiteľa toho zenu ci podporuje aj SDHC karty, bo na alze nie su napisane ale v recenziách a na stranke vyrobcu su. Chcem vediet ci mi to zoberie tuto kartu:

http://www.alza.sk/pametova-karta-a-data-secure-digital-16gb-turbo-sdhc-class-6-d85972.htm
A tiez by mi nejaky majitel mohol povedať ci sa oplati zobrat 8GB verziu alebo staci 4GB samozrejme + ta karta ak ju to berie. Je nejaky rozdiel ci sa hudba/videa prehravaju z karty abo z prehravac? Da sa prehravat priamo z karty, ano? lebo to som nikde v ziadnom videu nenasiel... ked mam hudbe v prehravaci aj na karte a zvolim si music tak sa mi tam zobrazi vsetka hudba abo iba ta v prehravaci? (viem lamacke otazky ale chyba mi asi tak 1% do uplnej istoty aby som ho objednal tak sa nechcem unahliť. )
Napísať odpoveď