Sony Xperia U
Re: Sony Xperia U
ICS je dostupny zatial iba pre Orange,mas toho plne fora...Pisal som do Telekomu,2-krat no mali v tom uplny chaos,stale odpisali nieco ine...Radsej som si flashol Oficialnu ROM Chorvatskeho T-Mobilu,ktora je bez bugov a je uplne plynula...Nie je potrebny Root.
ako si tam dal ics bez rootu? mam mobil z telekomu kde je bloknuty bootloader da sa tam neako dať ics? bol by som strašne rad keby si mi pomohol
Da sa to flashnut bez rootu aj bez odomknuteho bootloadera.Stiahni si flashtool 0.9.9.0,Po instalacii Flashtoolu nainstaluj driver pre XU ST25i z adresara C:/Flashtool/Drivers/ . Potom vymaz obsah adresara C:/Flashtool/Firmwares a nakopiruj tam ten svoj .tft co chces flashovat. Pripoj telefon (telefon musi mat zapnute USB ladenie,a musis pred zapojenim aj po nom drzat volume-) a klikni na prvu ikonu "Flash" a zvol FlashMode. Zobrazi sa Ti okno s Tvojim .tft kedze je v adresari /Firmwares jedine, a myslim ze ani netrebe nic dalsie klikat, len OK alebo co to tam je a zbehne to.Firmware stiahnes tu: https://hotfile.com/dl/182433042/18edea ... e.ftf.html
Je to odladena verzia,ktora nema ziadne vecsie bugy.Len je pomerne dost brandovana chorvatskym t-mobilom,nastastie sa da nieco vymazat bez rootu.Pred flashovanim vpravo v kolonke "wipe" vsetko nechaj zaskrnute.
Je to odladena verzia,ktora nema ziadne vecsie bugy.Len je pomerne dost brandovana chorvatskym t-mobilom,nastastie sa da nieco vymazat bez rootu.Pred flashovanim vpravo v kolonke "wipe" vsetko nechaj zaskrnute.
Dal som si to nove ICS od Tmobilu, ale nefunguje mi teraz spravne wifi, nejde sa mi odpojit a pripojit na inu a tiez mi ju po case odpoji ... na novu sa da pripojit len tym ze zapnem a vypnem telefon .. neviete nejaky fix na to? Viem ze je to obecne znama chyba no na internete som nasiel len radu fixnut telefon resp. vratit do defaultneho stavu ale to vymaze vsetky kontakty, co by som nerad 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tak kontakty zálohuj