SOŠ mechanik počitačovych sieti
SOŠ mechanik počitačovych sieti
je táto škola dobrá keď sa chcem naučiť pracovať na PC aj s PC
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: SOŠ mechanik počitačovych sieti
každá stredná škola ťa naučí pracovať s počítačom
blbost.. nenauci na zahradnickej som ani nemal infosku 
Ale nejakú úlohu si vypracovával aj na PC, že?
...
No vidíš, tak aj záhradnícka ťa naučí
...
naučíš sa nejaký základ v trápnom pascali(progarmovanie) , Rozobrať a zložiť PC , sietovanie počítačov poprípade Cisco ak to tam ponúkajú,a inštalovanie windowsu a nejakých serverov nastavenie routerov a podobné srandy
jedine tak domacu na ajPilifo napísal:Ale nejakú úlohu si vypracovával aj na PC, že?
...
Kde konnkretne by to bolo ? (mesto)
Považská Bystrica
podla toho ci sa tam chces aj nieco naucit v pb je mps na soske asi najlepsi obor
Pepo3533 napísal:podla toho ci sa tam chces aj nieco naucit v pb je mps na soske asi najlepsi obor
no je
-
Blackout147
Medium Expert
Co by ste povedali na Strednu priemyselnu skolu elektrotechnicku Halovu 4 v Ba, Petrzalke? maju tam myslim aj cisco
Johny321 bude zrejme asi daky retard.
BTW. Cisco mám na škole tiež a je to absolútne nezaživná blbosť, zbytočne zaondiena hodina kde som mohl račej prísť k užitočným informáciam.
BTW. Cisco mám na škole tiež a je to absolútne nezaživná blbosť, zbytočne zaondiena hodina kde som mohl račej prísť k užitočným informáciam.
cisco na strednej skole ma s ciscom na vyske spolocne len jedno - nazov
nj asi tak, mal som to na strednej zapajali sme tam routre, ale aj tak si z toho nic nepamatam. Mozno par prikazov nejakych.
nám vraveli že po ukončení cisca na sš dostaneme original diplom tak ja neviem ako alebo v čom sa to môže líšiť + sme ho mali mať zadarmo kedže originál stojí okolo ˝500€˝ aspoň tak nám vravelibeardie napísal:cisco na strednej skole ma s ciscom na vyske spolocne len jedno - nazov
Bol to CCNA kurz? Ak áno, tak líšiť by sa nemali nijako.
No tam mas za kazdy semester "diplom" ale potom si treba spravit ten priemyselny ci ako sa to vola, co plati 3 roky (tak nejak). A to sa robi externe niekde, pochybujem, ze na skole dostanete tento.
to už neviem či to bol CCNA kedže som na to nechodil a kvôli malému záujmu to u nás zrušili
Jasné, no funguje to tak, že potrebuješ úspešne absolvovať CCNA 1-4 a potom môžeš ísť na certifikačnú skúšku. Myslím ale, že CCNA 1-4 sa dajú získať a na stredných školách.
Johny321 v Žiline isto nie keby som bol vedel radšej by som šiel do kysuce...
btw: na akých školách sa učí to cisco napr?
btw: na akých školách sa učí to cisco napr?