South Park: The Stick of Truth (2014)
Re: South Park: The Stick of Truth (2014)
Súhlasím, po dlhšej dobe hra, ktorá ma úprimne bavila
Akurát mi tam zo SP sveta chýbal napr Satan alebo Mr. Garrison
Re: South Park: The Stick of Truth (2014)
Ja som to tiez nedavno dohral a vyborne som sa bavil. Mam radsej RPG s jednoduchsim systemom a tu sa mi presne trafili do vkusu. RPG prvky su pritomne, ale netreba dlho studovat co a ako. Vyborny bol aj system bojov. No a samozrejme pribeh a hlasky. Tiez to bola po dlhej dobe hra pri ktorej som sa uprimne pobavil.
Sice sa v recenzii na games.cz hovorilo o 30 hodinach, tak ja som to presiel za 11. Potom som este asi 5-6 hodin stravil s achievementami, z coho najviac casu zabralo opatovne dokoncenie hry po plastike na Davida Hasselhoffa.
Chinpokomonov som nenasiel vsetkych, pretoze minimalne 2 kusy boli na miestach kde sa dalo dostat iba pocas pribehov questov. Ale celu hru kvoli tomu aspon zatial prechadzat nebudem
Sice sa v recenzii na games.cz hovorilo o 30 hodinach, tak ja som to presiel za 11. Potom som este asi 5-6 hodin stravil s achievementami, z coho najviac casu zabralo opatovne dokoncenie hry po plastike na Davida Hasselhoffa.
Chinpokomonov som nenasiel vsetkych, pretoze minimalne 2 kusy boli na miestach kde sa dalo dostat iba pocas pribehov questov. Ale celu hru kvoli tomu aspon zatial prechadzat nebudem