Spájanie filmu a zvukovej stopy

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ejo6
Expert
Expert

Spájanie filmu a zvukovej stopy

Príspevok od používateľa ejo6 »

Zdravim, neviete v čom sa najlakšie robí toto spájanie? Mám program Ulead VideoStudio 11, ale nedá sa mi tam vložiť film, stále vipisuje že je neprístupný, ale malé videá sa tam vložiť dajú. Neviete ako to urobiť?? dik
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

to video ktore tam vkladas si vyhladavas cez ten program alebo ho tam pretiahnes z okna ? ak to druhe tak na to video najprv klikni nech sa nacita a potom ho tam prenes... pretoze ty ked presuvas alebo vystrihujes videa tak si ho najprv Explorer.exe nacitava...

a to spajanie.. myslis vlozit zvukovu stopu do videa ? to sa da napr. cez Virtual Dub...
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

No nech to tam vkladam tak či tak tak mi napíše že dačo ako ,,tento súbor nemôže byť pridaný k tomuto projektu, môže mať neznámi formát abyť chránený autorskými právami". A ja mám film s cz dabingom a súrne potrebujem doň dostať slovenskú zvukovú stopu, ktorú tiež mám.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ak ti casovo sedi ta nova stopa tak vo virtual dub vyhodis tu ktora je teraz vo videu a nahodis tu SK stopu..

alebo pouzijes WMM a umlcis tu staru a nahodis si tam novu.. ale s tym, ze to budes musiet zase komprimovat.. tentoraz len do WMV... alebo potom Sony Vegas.. to iste ako WMM akurat, ze mozes ukladat do viacerych formatov.. nie len do WMM
Napísať odpoveď