Zdravim, chcel by som sa opytat na vas nazor na tuto spajkovacku, prislo mi zaujimave ze to spaja teplovzdusnu aj mikropajku.
Samozrejme ze na Welerku alebo daky mercedes medzi spajkovackami sa to nechyta, no potrebujem to na take "hoby" spajkovanie.
Opravy iPhonou,iPodou, obcas zletovat kabliky, preletovat baterie apod... Popripade ak by ste mi vedeli proadit dake dobre riesenie do bytu.
Dakujem.
https://dom.bazos.sk/inzerat/74515670/S ... o-650W.php
Spajkovacka
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spajkovacka
Vacsina tych cinskych je priblizne to iste v trochu inych obaloch. Za tu cenu su to celkom slusne stroje, sam jeden mam a som spokojny. Vyhodou je, ze napr. na ebay zozenies mnozstvo hrotov, vyhrevne telieska, rucku...
Ak to chces na opravy telefonov, odporucam dokupit nejake hroty, aby si to mal trochu univerzalnejsie. Ak planujes teply vzduch pouzivat v telefonoch aj na pajkovanie BGA cipov, bol by som s tym trosku opatrnejsi. Na to je skor vhodna nejaka IR stanica s predohrevom.
Ak to chces na opravy telefonov, odporucam dokupit nejake hroty, aby si to mal trochu univerzalnejsie. Ak planujes teply vzduch pouzivat v telefonoch aj na pajkovanie BGA cipov, bol by som s tym trosku opatrnejsi. Na to je skor vhodna nejaka IR stanica s predohrevom.