Čo vy ? tiež si po obede hodíte hodinkový šlofík ?
Spánok počas dňa
Spánok počas dňa
Ahojte. Tento týždeň som narazil na zaujímavý článok, čo ma potešil ako odôvodnenie môjho pooedného šlofíku.
http://vat.pravda.sk/spanok-pocas-dna-z ... clovek_p35
Mali by ste je to prospešne pre učenie. 
Re: Spánok počas dňa
Takmer kazdy bozi den
sladky zivot studentsky..
No nerobievam to pravidelne, ale sem - tam som taký unavený, že zaspím aj cez deň. Kamoš to robieva pravidelne, ale dosť extrémne, keď cez deň spí asi 3 hodiny a potom je v noci hore do tretej alebo štvrtej, čo nie je najzdravšie.
-
mirak2
Hardcore addict
ja mam skor pocit ze akykolvek nepravidelny spanok sposobuje sarapatu, ci vacsiu alebo mensiu (u epiletikov plati 10nasobne
)
Pilifo: presne s tym som sa stretol aj ja, ked uz si poobede lahnem, tak sa mi vacsinou po hodine nechce vstavat a potom sa to prejavi tym, ze vecer neviem zaspat v normalnom case, potom som zas rano unaveny a musim si znova pospat poobede a tak dookola...nastastie som to uz prelomil a teraz si radsej trochu spanku doprajem rano (ked vstavam, tak idem skor spat) a obcasnu poobednajsiu unavu riesim radsej kavou.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No mne sa najlepšie pracuje v noci ked je ticho, kľud, rodičia spia = žiadna nervozita.
Potom spím dopoludnia.
Ale poobede spať ani náhodou, pár krát sa mi to stalo, že som bol unavený a po zobudení som bol ešte viac unavený.
Potom spím dopoludnia.
Ale poobede spať ani náhodou, pár krát sa mi to stalo, že som bol unavený a po zobudení som bol ešte viac unavený.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
osobne nenavidim, ked som v stave ze ma poobednajsi spanok premoze ... to mi potom vsetko rozhodi ... cely den idem svoje a idem spat trebars o druhej rano a zaberem za par chvil ... ked sa mi podari nechtiac (trebars po dlhsich kalbach a tak
) poobede zaspat, tak curakujem hore do 4 rano a nie a nie zaspat 
ja si raz za cas poobede na hodku schrupnem, vacsinou po akcii ked musim rano vstavat, tak tie cvika dako prezijem a potom dospim, no cez skuskove ee, vzdy ked som rano vstal, zacal sa ucit, poobede si pospal, tak som sa uz do noci nevedel na ucivo vobec sustredit...
-
hojko
Site Admin
Posledne roky mam velmi rad poobedny spanok, niekedy mi to nechyba aj par tyzdnov a niekedy aj dva tyzdne v kuse dokazem spat dve hodinky denne. Vsetko vsak zalezi od pocasia, nalady a aktivit, ktore mam. V lete je to stadardne uz par rokov pri sledovani cyklistiky klasika, ved zapnut si Tour de France o jednej na obed, nieco zjest, hodinku popozerat, nevedomky "planovane" zaspat, zrazu budik o pol piatej, vychutnat si zaverecnu hodinku do ciela... a potom sup na bicykel, ked je vonku uz chladnejsie. V zime to je celkom jedno, staci zapnut Simpsonovcov poobede na Jojke a uz len dufat, ze nezaspim. A prave preto, ked viem, ze by som mohol podlahnut si davam na telefone budik. Najhorsie je, ak sa mi podari zaspat a spim menej ako hodinu, napriklad ze ma niekto zobudi po pol hodine, tak to je strasne, pretoze som podrazdeny, nervozny, ospaly...
-
WonderKakajda
Medium Expert
Ja v poobede rád spávam pri mne campi môj pes...Poobede spávam skoro každý deň 1hod. 
velmi rad by som si slofika daval pravidelne, ale kedze 2 z 3 spolubyvajucich su dementi da sa to len malokedy a takmer vobec nie hodinku
to je asi jedina dobra vec, ked som doma: ist si zdriemnut vtedy ked sestra dava spat moju malu neter a je vystarano...
to je asi jedina dobra vec, ked som doma: ist si zdriemnut vtedy ked sestra dava spat moju malu neter a je vystarano...
-
peterxxx
Star
Poobede spim pravidelne kazdy den ,pretoze inokedy sa poriadne nevyspim nasa rodinka je v noci riadne hlucna a poobede nie su doma
...Vyhovuje mi to tak.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
No ja zaspím ale nechcene
Nerad spím počas dňa, potom mám celý čas taký zvláštny suchý pocit v ústach a keď vypijem aj niekoľko litrov vody tak stále ho mám. Ja neviem čím to je ale vždy keď prídem domov tak okolo 16tej zaspím
(. Kdesi som počul, že to je baktériami.
// Vidiš
, keď tak rozmýšľam 
// Vidiš
-
peterxxx
Star
Ja som zas pocul ,ze je to onanovanim
...
/pre darcu K-, smiem vediet za co ?:D
/pre darcu K-, smiem vediet za co ?:D
ak zaspim cez den, je to skaza, zvysok dna som ako matoha..
-
mr_margera
Medium Professional
tak ako plusminus. nemôžem spať poobede, lebo keď si čo i len na hoďku zdriemnem, tak potom a zobudím úplne ako bez duše a zo zvyšku dňa nemám nič. Ak ma láme poobede spať, dám si prechádzku po meste, alebo po lese, ak mi to teda dovolujú povinnosti a počasie. Ak nie, tak káva pomôže.
Poobede na mňa neprichádza skoro žiadna únava, takže cez deň nespím nikdy. Mne sa tá všetká únava z celého týždňa nazberá a v piatok už padám z nôh a zaspávam o deviatej. 
no aha... ako vravim, prave som sa zobudil z poobedneho slofika, ruky a nohy nedokrvene, hlava ako vygumovana a unaveny stale... meh, toto sa mi vobec nepaci
-
peterxxx
Star
Trochu si zacvic, rozprud krv mne to vzdy pomaha a hned som fit 
-
DjBass
Darca
Ja si tiež niekedy doprajem nejaký ten poobedňajší spánok. Ak niečo robím (pracujem fyzicky), tak ten spánok premôžem, ak len ležím pri televízore alebo som pri PC, chce sa mi spať a pri TV skoro vždy aj zaspím. Tiež nemám rád, ak ma niekto z toho spánku prebudí, je to také blbé...