špecialne telefónne čísla a zmeškané hovory

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

špecialne telefónne čísla a zmeškané hovory

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

špecialne telefónne čísla lebo verím že aspoň 10 % ľudom tu na fóre sa už stalo, že im volalo alebo prezvonilo nejaké zvláštne číslo, túto tému zakladám aby ste sa podelili o podivné čísla a či nejakou formou nezistíme o koho ide?..ak máte vlastnú skúsenosť tak nejaké tie čísla sme možte nahádzať...

Napríklad od stredy minulého týždna ma otravuje číslo 0906 061 000, ktoré má dokonca ja predvoľbu +421 čiže na SR je ale komu patrí to číslo sa nedá dozvedieť a najhoršie na tom je asi to že už som to raz aj chcel zdvihnúť no buď nestihnem alebo proste je tam 4 sekundy na druhej strane ticho a zruší to ....neviem o čo môže isť no stretol so msa už aj so zvláštnejšími tel. číslami ktoré už +421 pred číslom nemali ale tie si už konkretne nepamatám a tie pre istotu radím nikomu ani nezdvihnúť...

Zo začiatku som myslel že ma otravujú bambusové ponožky alebo dokonca žiletky ale ani jedno z toho to nieje....keďže sa nikto z čísla 0906 061 00 neozval...stretol sa stým niekto?..alebo s iným číslom?..dá sa niečo spraviť aby ma nejaké hocijaké firmy nenašli?..teda aby nebolo moje tel. č. zverejnene?..
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: špecialne telefónne čísla a zmeškané hovory

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tychto tem tu uz bolo aspon 6, skus to hodit do tej, ktora ma najviac stran, snad ju potom niekto aj rozumne premenuje:

http://www.hojko.com/kto-vie-co-je-to-z ... 19344.html
Zamknuté