Splatky
-
galbavymartin
Light Professional
Splatky
vcelku by ma zaujimalo keby od niekoho nieco kupim a ten clovek to ma na splatky a neplati to? hrozi mi ze mi produkt odoberu?
Re: Splatky
pokial ti to dotyčný predáva mal by ťa informovať o tom, že teda to je na splátky a neplatí to a stým, že pokial s tým súhlasíš tak to musíš doplatiť a splácať ďalej teda povinnosť splácania prejde po kupe na teba.. ak sa mýlim opravte ma..
-
Peter_Retep
VIP
vsetko zalezi od zmluvy o splatkovom predaji....v pripade ak na dotycneho preslo vlastnicke pravo k danej veci veselo ju moze predavat a tebe vec neodoberiu....ak je vsak vec vo vlastnictve toho komu a platia splatky, je lepsie sa dohodnut ze prejdes na miesto dlznika....trosku nam to specifikuj a dockas sa konkretnej odpovede
-
galbavymartin
Light Professional
napr. na alze kupis od niekoho vec ktoru on ma na splatky (alza ma cetelem) zaplati vlastne akontaciu v alze a ostatne vyplava splatkovej spolocnosti....ja to od neho kupim...a on mi da vlastne fakturu ktora sluzi ako zarucny...
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2012, 20:18)
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2012, 20:18)
galbavymartin napísal:napr. na alze kupis od niekoho vec ktoru on ma na splatky (alza ma cetelem) zaplati vlastne akontaciu v alze a ostatne vyplaca splatkovej spolocnosti....ja to od neho kupim...a on mi da vlastne fakturu ktora sluzi ako zarucny...
Nie, potom ti nehrozi nic, problem bude mat clovek, ktory na splatky nakupoval a podpisal splatkovu zmluvu. Trosku logiky do toho, nie?
tebe nehrozi nic pretoze nie si v ziadnom zmluvnom vztahu s predajcom
poznal som takych co vyberali mobily co trebalo platit mesacne,
neplatili brali ich cisto koly predaju
neplatili brali ich cisto koly predaju