splhanie sa na vysielac - mozne problemy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

splhanie sa na vysielac - mozne problemy

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll:

Nasiel som si jeden vysielac celkom lahko pristupny, ktory je vsak na perfektnom mieste a vidno z neho v podstate vsetko co by som dal rad do zaberu. Kopec na ktorom ale je tento vyhlad kvoli lesu, kriakom a roznym inym balastom tuto moznost neponuka, teda zdola sfotite prd. Ako vidno na prilozenej fotke, rebrik to ma, a rozne medzistupne tiez. Okolo neho som si vsimol len branku, s tym ze sukromny pozemok zakaz vstupu, ale nejake blizsie info mi nie je zname.
--tak by som sa rad opytal ci takyto vysielac ma nejake bezpecnostnep rvky ktore zachytia ze som na nom, popripade kto vsetko ma moze zdrbat alebo zatknut ked na nom som, s tym ze ja nemam zaujem tam nieco nicit, ani sa im srat do signalu, ja to chcem pouzit cisto ako vyhliadkovu vezu. Popripade ci sa da dohodnut s nejakym operatorom alebo technikmi co to spravuju aby ked ma tam nahodou niekto uvidi nehral divadlo.
-- kua viem ze ma chapete, je z tamad perfektny vyhlad a zdola je to na hovno, z hora vidno cely okres, na panoramu perfektne, a na cumenie do okolia tiez. Keby tam neboli tie posrane vysielace, a ostatny plot verim tomu ze sa tam dennodenne stvera kopec ludi.
Cross
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: splhanie sa na vysielac - mozne problemy

Príspevok od používateľa Cross »

Vačšina tých novších má na sebe rôzne krabičky v ktorých su alarmy a rôzne senzory, neriskoval by som ;)
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

kde to je ? ved vyskusaj a uvidis .. ak pojde k tebe auto tak zdrhnes prec
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Aby to nebolo tak, že tam bude uzamknutý vchod na vežu, prípadne aj každý medzistupeň.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ale to nieje prekazka sa dostat hore
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jasné že to tak bude, ale qwerty si predsa donesie kliešte na zámok prípadne to nejako obíde :)
A čo sa môže stať? Zletíš dole ako hruška a bude pokoj. Okrem toho je to súkromný majetok a pozemok, takže tam nemáš čo robiť a môže ťa to výjsť pekne draho
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No len potom by mohol mat problemy s vstupom na sukromny pozemok, keby nahodou z toho padol a nieco sa mu stalo. Taktiez aj keby nepadol a vymakla ho tam daka ta policia. U nas v dnv som si vsimol, ze ked nieco robia na vysielaci, tak vzdy je pobliz aj policia, ktora to kontroluje (pravdepodobne aj nejake tie papiere). Ale ak sa nemylim, tak jeden z clenov fora na dane vysielace chodieva montovat, alebo kontrolovat (asi kinjeril), takze on keby sa vyjadril, hned vies.
A to, ze sa dohodnes s operatorom, nato zabudni. Oni tvoju bezpecnost na svoje manko, ked ta nepoznaju nezoberu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

k6, nie kinjeril
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Ak tam budes liezt a prichytia ta, problemy budes mat iba ak na teba majitel poda trestne oznamenie.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

U nas maju vysielace okolo seba taky pekny osnaty drot :lol: potom aj na vysielaci su urcite nejake senzory.

Radsej ako takyto vysielac by som si vybral inu vyskovu stavbu. Ci uz kominy alebo nejake veze. Najlepsie nieco opustene tam problem urcite mat nebudes
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A nahodou padnes a ostanes rovnako opusteny a dolamany ako ten komin :) Kedze tam nikdy nevies v akom stave po x rokov opustenia sa rebrik ci vrch komina moze nachadzat.
qwerty-xyz

no jo, ale kominy co su tak su dole, pretoze su pri fabrikach ktore su dole nie na kopci, a jeden co je opusteny tak ma na sebe dost pochybny rebrik.

K6 sa dufam nejako vyjadri, ved aj viem ze je to vstup na sukromny opzemok ale tak ja nemam v plane nic kradnut ani nicit, proste cisto vyhliadka, ved tieto veze musi niekto spravovat alebo mat na starosti. a tie medzistupne zamknute nie su.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:...ved aj viem ze je to vstup na sukromny opzemok ale tak ja nemam v plane nic kradnut ani nicit, proste cisto vyhliadka...
čiže sa môžem cez okno dostať susedom do bytu, veď nechcem nič kradnúť a ni poškodiť, len chcem vedieť aký majú výhlad. Všetko v poriadku, nie?

občas nad tvojou logikou žasnem
qwerty-xyz

kludne zasni audio, keby za kazde vstupenie na sukromny piozemok mali byt nejake tresty tak su vsetci ludia uz davno v BASE. sa zamysli preboha, prejdes lesom nevsimnes si tabulku a co ta ma majitel odstrelit ako psa ze tam nemas co robit? ale prosim ta, taketo bludy si nechaj pre seba. Aj na sukromny pozemok sa moze vstupit, nie sme v amerike, a ked si si nevsimol, ja sa pytam kto to ma, ved by som im to normalne oznamil, alebo sa spytal kedy maju planovane udrzby ci by sa nedalo ist s nimi, tak co furt blbnes? Akurat neviem kto takyto stoziar vlastni a komu to patri, kto zato zodpoveda, a kto ma od toho kluce.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Nie - na sukromny pozemok sa ani u nas vstupovat bez povolenia majitela nemoze. Aspon pravo to tak tvrdi. Prax je ina, to nepopieram.

Ak pojdes so spravcom/majitelom tak ti to povolenie samozrejme da. Alebo s nim nepojdes.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

qwerty-xyz napísal:kludne zasni audio, keby za kazde vstupenie na sukromny piozemok mali byt nejake tresty tak su vsetci ludia uz davno v BASE. sa zamysli preboha, prejdes lesom nevsimnes si tabulku a co ta ma majitel odstrelit ako psa ze tam nemas co robit? ale prosim ta, taketo bludy si nechaj pre seba. Aj na sukromny pozemok sa moze vstupit, nie sme v amerike, a ked si si nevsimol, ja sa pytam kto to ma, ved by som im to normalne oznamil, alebo sa spytal kedy maju planovane udrzby ci by sa nedalo ist s nimi, tak co furt blbnes? Akurat neviem kto takyto stoziar vlastni a komu to patri, kto zato zodpoveda, a kto ma od toho kluce.
Ano, keby prejdes okolo vysielacu tak ti nic nespravia. Ale ak ta prichytia ako lezies na ten vysielac, tak myslim, ze pouziju kartu "nepovoleny vstup na cudzi pozemok". Troska rozmyslaj aj ty...
qwerty-xyz

no jo, ale o tom je tema, ze kto je toho majitel, alebo spravca? alebo prevadzkar? alebo nejaka zodpovedna fyzicka osoba ,ktora mi vyda papier ze tam mozem ist alebo tam pojde so mnou a nebude odo mna pytat peniaze alebo mi povie rozpis planovanej udrzby? ved to tam nikde na tej budke nepise. ani na branke, tam je len cedula ze sukromny pozemok, nevstupovat.
Tak ako mam ist do orange predajne a spytat sa ich reku nemate vysielac hentam hore? alebo nedelite sa s nim aj s O2 a T-mobilom? Uz vidim tie slecny ako mi normalne odpovedia. :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Kazdy by ta odje*al, nemas tam co robit. Tym to konci...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Teoreticky by si mohol poslat mail "hore" k vedeniu operatora a oni by povedali tomu ktoremu pracovnikovi. Ale urcite ta odbiju, nemas tam co hladat.

Ohladne sukromnych pozemkov. Je rozdiel ak si na cudzom neoznacenom pozemku a pozemku ktory je oploteny osnatym drotom (mozno monitorovany kamerami) a viditelne oznaceny zakazom vstupu
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

OMG - ved im nemusi vytrubit hned vsetko. Moze si napr. vymysliet ze chce robit reportaz (aj studentske noviny casto stacia) alebo ze nasiel nieco co si mysli, ze patri udrzbarovi (a nasledne to uhrat ze mu to chce dat len osobne a ked sa dostane k menu cloveka tak sa ho na tuto moznost spytat pripadne ponuknut financnu odmenu). Moznosti je kopa...
Napísať odpoveď