Nasiel som si jeden vysielac celkom lahko pristupny, ktory je vsak na perfektnom mieste a vidno z neho v podstate vsetko co by som dal rad do zaberu. Kopec na ktorom ale je tento vyhlad kvoli lesu, kriakom a roznym inym balastom tuto moznost neponuka, teda zdola sfotite prd. Ako vidno na prilozenej fotke, rebrik to ma, a rozne medzistupne tiez. Okolo neho som si vsimol len branku, s tym ze sukromny pozemok zakaz vstupu, ale nejake blizsie info mi nie je zname.
--tak by som sa rad opytal ci takyto vysielac ma nejake bezpecnostnep rvky ktore zachytia ze som na nom, popripade kto vsetko ma moze zdrbat alebo zatknut ked na nom som, s tym ze ja nemam zaujem tam nieco nicit, ani sa im srat do signalu, ja to chcem pouzit cisto ako vyhliadkovu vezu. Popripade ci sa da dohodnut s nejakym operatorom alebo technikmi co to spravuju aby ked ma tam nahodou niekto uvidi nehral divadlo.
-- kua viem ze ma chapete, je z tamad perfektny vyhlad a zdola je to na hovno, z hora vidno cely okres, na panoramu perfektne, a na cumenie do okolia tiez. Keby tam neboli tie posrane vysielace, a ostatny plot verim tomu ze sa tam dennodenne stvera kopec ludi.