Tak čo tešíte sa? Ja veľmi.
Splinter Cell Blacklist
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Splinter Cell Blacklist
neteším - väčšiu akčnosť ako Conviction už nerozdýcham
Konečne to má poriadne grády.Len ma trochu mrzí že Sama nebude dabovať starý dablér...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
poriadne grády?
Splinter cell má byť 100% stealth a nie 100% akcia. A každý kto miloval predchádzajúce diely (okrem conviction) so mnou musí súhlasiť
Ja viem že hlavné prvky predošlých hier sa pomaly vytrácajú.Ale mne sa páčil najviac Conviction.
-
maty89
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Po odhrani Convictionu, som ostal sklamany. Chybal tam ten stealth, špionaže, proste robiť šetko v tajnosti. Po ohlaseni dalšieho dielu som dufam aby sa vratili k predošlim dielom, chaos thoery alebo double agent. Ked dali vonku gameplay tak to bol velky facepalm. Na 102 % pochovali originalnu seriu. Novodoby assasin creed.
Mne by stačil aj datadisk na CHT alebo DA. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
S assassins creed to nemá nič spoločné ale inak súhlasím
Po GamesCome budeme múdrejší,možno tam ukážu nejaký stealth gameplay.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
už ukázali dosť, stealth tam bude takýto: jedného zabijem s nožom a potom sa mi odomkne mark and execute tak ich postrieľam
Ale no...nebuď taký negatívny.Veď vyšiel len jeden gameplay 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ved uvidíš že mám pravdu. Prosto to bude sračka pre casual hráčov a nie pre fanúšikov série/stealth hier
Ja sa nehádam,len si nemyslím že tvorcovia pokazia takú značku akou je SC.Viem už sa to začala u Conviction ale nieje neskoro na záchranu. 
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2012, 11:08)
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2012, 11:08)
Zdroj: Redaktori Indiana.Právě čekáme v nekonečné řadě na prezentaci Assassin's Creed III. Před chvíli jsme se vrátili z prezentace Splinter Cell Black List a musíme říct, že jsme nadšení. Viděli jsme demo, kde nám byl předveden rozšířený systém krytí, využitelnost prostředí kolem vás, splhani ne nepodobné tomu v Assassin's Creed a wow effect známý z Call of Duty. Dámy a pánové, ta hra bude pecka.
-
lekoklatik
VIP
Čo som ja pozeral jedno video tejto (zatial pre mna) sracky, tak to uz ozaj vsetko smeruje do sraciek.
Sam fisher tam uz nie je (ten hlas je menej sympaticky ako sam hlavny hrdina).
System krytia? Ved na tom videu bol skript este aj na to, kedy a kde sa postavi nepriatel len kvoli tomu, aby som naslapane vyskocil spoza rohu a vsetkych roztrielal na sracky.
Ze je moznost hrat hru aj stealth? Tak to som naramne zvedavy. Pre mna je to zatial sklamanie a tymto pre mna pokracovanie serie upada do nenavratna. Esteze som si kupil Chaos Theory ked bol na steame za par supov.
Sam fisher tam uz nie je (ten hlas je menej sympaticky ako sam hlavny hrdina).
System krytia? Ved na tom videu bol skript este aj na to, kedy a kde sa postavi nepriatel len kvoli tomu, aby som naslapane vyskocil spoza rohu a vsetkych roztrielal na sracky.
Ze je moznost hrat hru aj stealth? Tak to som naramne zvedavy. Pre mna je to zatial sklamanie a tymto pre mna pokracovanie serie upada do nenavratna. Esteze som si kupil Chaos Theory ked bol na steame za par supov.
Nemá nič spoločné? To šplhanie + assasinácia čo ho zhodil zo strechy boli identické s AC.MichalkoOo napísal:S assassins creed to nemá nič spoločné ale inak súhlasím
-
MichalkoOo
Zablokovaný
V jednom úseku v hre môžeš šplhať. To z toho AC nerobí.. 
Ale nemôžeš povedať že to s AC nemá NIČ spoločné.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tak to potom má aj FIFA spoločnú vec s Deus Ex: Human Revolution = loptu
DayZ s minecraftom - zombie..... Proste sú to 2 úplne odlišné hry
Lenže AC a SC vlastní Ubisoft tak je logické, že použiju aj materiály z ich staršej hry.
//Koniec debaty.
//Koniec debaty.
predĺžený,komentovaný gameplay 
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2012, 18:43)
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2012, 18:43)
Vytiahnuté z dojmov prezentácie na GamesCome.A to i tehdy, když Sam v poslední virtuální adaptaci Clancyho díla výrazně „zakčněl“ a poháněn pomstou, neváhal vyprázdnit na počkání nejeden zásobník. Conviction taky fungovalo. Teď se však série vrací do starých kolejí. Ovšem v novém kabátě.
Skoda toho ze sa z hry vytratil Stealth. Nuz, takto to vyzera ked sa hry robia pre moderne publikum, ktore by sa pri stealthe nudilo. Bohuzial je to tak. Conviction ja osobne ani nepovazujem za SC hru, napr. taka Pandora Tomorrow to bol SC ako sa patri.