Splinter Cell: Conviction
Re: Splinter Cell: Conviction
ide vam prosim MP? mne stale pise ze server je nedostupny, a pritom mi to slo, vie niekto nieco poradit? dik
-
lekoklatik
VIP
cappy to preto lebo všiel nový patch 1.03, ktorý budeme musieť aplikovať. Avšak ešte naň nie je crack
Ďakujem túto stránku som hľadal, a ide mi hlavne o ten DLC prídavok, ktorý je však možné kúpiť len cez medzinárodnú kartu a tú nemám, takže mám smolu....majik napísal:no asi najlepsia stranka o Splinter Cell vseobecne je http://www.samfisher.cz
najdes tam vela info o vsetkych SC nielen o Conviction.
A ak chces s niecim poradit, tak mi kludne napis PM
no ked nemas PayPal ani embosovanu MasterCard, tak to ti s tym moc asi neporadim...
Mozno casom to bude na forach...
Mozno casom to bude na forach...
Včera som začal hrať, zatial len na Rookie, kedže je to prvý Splinter Cell ktorý som hral v mojom živote. Dostal som sa po Irák. Hra sa mi zdá absolútne super, až na krkolomný engine (tj. stojíte na mieste, stlačíte šípku a v zlomku sekundy sa otočíte tam kam chcete a s neskutočnou akceleráciou si to valíte, rovnako zastavenie, stotina sekundy, žiaden odpor).
No chcem sa opýtať, kde nájdem ukazovatel života, alebo niečo také, nekritizujte ma, fakt som SC nikdy nehral.
No chcem sa opýtať, kde nájdem ukazovatel života, alebo niečo také, nekritizujte ma, fakt som SC nikdy nehral.
ukazatel zivota myslim, ze nieje.
nieje ziadny ukazovatel. Skryjes sa niekde, trochu pockas a zivot sa ti automaticky zregeneruje.
Stiahol som crack sputim to a ani sa nezapne davaal som tam crack od skidrowa a nic patchnem to 1.03 a nic newete co stym alebo my poslat mini image chcem si tu hru zahrat mam upne nerwy pls naiku radu dik
konfiguracia?hlaska?
aku mas grafiku, win, atd...
mas najnovsie drivre na grafiku?
aku mas grafiku, win, atd...
mas najnovsie drivre na grafiku?
to co je jaka kratka hra..sak som si len zvykol na styl hrania ako co robit a ze koniec..skvele spracovane neda sa to ani porovnat s predoslimi dielmi ktore som po minute hned vypol a odstranil....super sice mi chyba dej pretoze som dohral a hral prakticky len tuto cast..ale davam 10/10
Predosle Splinter Cells su stealth akcie, kde ide predovsetkym o ten stealth. Zostat neviditelny, neomracovat, nezabijat. A ked uz musis omracit, odniest telo niekam, kde nieje vidiet. To sa v Conviction nekona.
Na taku hru si treba zvyknut a musi ti sadnut jej styl hrania. Barskedy sa mi stalo, ze misiu som prechadzal 3 hodiny
Conviction je super hra, ale oproti predoslym dielom ide skor akcnou strankou ako stealth. Je to skor priblizenie k "masam". Ale aj tak ma bavila, presiel som ju na jeden sup
Jedine, co ma na nej velmi stve, je checkpointovy system ukladania. Tisic krat vidiet jedno video mi niekedy liezlo na nervy
Na taku hru si treba zvyknut a musi ti sadnut jej styl hrania. Barskedy sa mi stalo, ze misiu som prechadzal 3 hodiny
Conviction je super hra, ale oproti predoslym dielom ide skor akcnou strankou ako stealth. Je to skor priblizenie k "masam". Ale aj tak ma bavila, presiel som ju na jeden sup
Jedine, co ma na nej velmi stve, je checkpointovy system ukladania. Tisic krat vidiet jedno video mi niekedy liezlo na nervy
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ved keby spravili dalsiu ,,stealth" akciu tak nezaboduju ono to slo proste dolu vodou (od dvojky) najviac ma po Conviction bavilo Pandora Tomorow (zo slovenskym dabingom nema chybu
) a Double Agent sa trosku zmenil ale v konecnom dosledku to bolo zase to iste ... Conviction je uplne ina uroven (ako povedal jeden typek z Ubisoftu na nejakej konferencii : Vy nebudete hrat Stealth pretoze musite ale preto ze vas to bude k**va bavit
) ... a novy Splinter Cell by si zasluzil uplne novy engine
Chaos Teory je asi (podla mna
) najlepsi diel serie 
V Conviction moc stealth hrat nemozes...Skus prejst misiu v Third Echelone klasickym stealth stylom
Engine je fajn, je malo narocny, ale pravda zastaraly...
Novy SC by mal byt na novom engine a mal by sa vratit k staremu stylu hrania - neomracovat, nezabijat a ked tak prenasat tela
Len skoda, ze nan na E3zabudli
V Conviction moc stealth hrat nemozes...Skus prejst misiu v Third Echelone klasickym stealth stylom
Engine je fajn, je malo narocny, ale pravda zastaraly...
Novy SC by mal byt na novom engine a mal by sa vratit k staremu stylu hrania - neomracovat, nezabijat a ked tak prenasat tela
Len skoda, ze nan na E3zabudli
-
Thief211
Light Star
ludia no co oplati sa mat?
urcite ano. Ak si fanusikom serie - stopercentna kupa.
popozeraj si gameplay videa, poprecitaj recenzie...popripade vyskusaj. Ale myslim, ze za kupu to stoji...Ked nie teraz, tak casom, ked bude stat menej...
popozeraj si gameplay videa, poprecitaj recenzie...popripade vyskusaj. Ale myslim, ze za kupu to stoji...Ked nie teraz, tak casom, ked bude stat menej...
grafika-4800 ati
win -XP home 32 bit
procesor -AMD phenom 8650 triple core
ram 4gb
doska-Asus M3N-H/HDMI
skusal si reinstall drivrov na grafiku? bo mne to ide na slabsej konfiguracii bez problemov.
Aku mas verziu hry?Liecena/neliecena?
reinstal sosm neskusal len som stiahol najnovsi driver na grafiku .majik napísal:skusal si reinstall drivrov na grafiku? bo mne to ide na slabsej konfiguracii bez problemov.
a verzia je to nwem ako to zistim ??
a je liecena
skus to cele odinstalovat, nainstaluj najnovsi driver na grafiku, nainstaluj hru, direct x a vsetko, patchni, vyliec a malo by to ist.
Popr. vyskusaj nije najnovsie, ale starsie drivre...Treba skusat...
Popr. vyskusaj nije najnovsie, ale starsie drivre...Treba skusat...
-
Thief211
Light Star
ludia pozna niekto nejaky crack na tuto hru bez trojana? mam nervy jak hovado ked kopirujem dobre vypnem nod ale nechcem ho vypinat vzdy ked idem hratu toto hru ked spustim automaticky mi to odstani ten subor s crackom DLL a uz to nespustim alebo nejaky navod na crack bez toho dll? ked to neskopirujem tak pri spusteni mi vyhodi ze Error Code 2 a hotovo a som v koncoch prosim ludia pomoze mi niekto?