Spojenie dvoch videi
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Spojenie dvoch videi
hi : stiahol som si jeden film cez torent a teraz by som ho potreboval spojit lebo tit. do 418 a 418 MBvych videi tazko najdem
aky je na to dobry program a hlavne co moc nezatazi procesor.
aky je na to dobry program a hlavne co moc nezatazi procesor.
Kód: Vybrať všetko
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=avi+joiner&btnG=Vyh%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=-
R1k1nko
Darca
jj ale taketo enkodovanie videi a pod veci z videom zatazuju PC viac ako nejake games aelbo ine...brm napísal:..a procesor Ti zatazi kazdy software..Kód: Vybrať všetko
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=avi+joiner&btnG=Vyh%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=ved je nato, aby sa zatazoval.. nie?
..pripadne si v Task Manageri zmen prioritu na nizsiu..
-
t0m4s3
Admin
samozrejme, pretoze sa snazi spravit to co najrychlejsie a k tomu potrebuje plny vykon procesoru nie? Alebo chces na aute dosiahnut maximalku na pol plynu?R1k1nko napísal:jj ale taketo enkodovanie videi a pod veci z videom zatazuju PC viac ako nejake games aelbo ine...
Pouzi Virtual Dub. Strucny navod
1.) File -> Open video file
2.) Vyberes prve video
3.) File -> Append Segment
4.) Vyberes druhe video
5.) File -> Save As
6.) Napises nazov
7.) Video Mode nastavit na Direct Stream Copy
8.) Save/Ulozit a cakat
-
R1k1nko
Darca
neviem ale radsej nech je len na 80%brm napísal:OT: Si myslis, ze ked cpu nebudes zatazovat na max.. ze Ti dlhsie vydrzi? Resp. preco sa branis, aby vytazenie cpu bolo na 100%?
neviem preco sa o neho bojim abz sa mu nic nestalo
T0m4s3: z autom pojdem po rovinke na PLNO ale do zakruty pojdem pomalsie cize spomalym aby sa nic nestalo
Bat sa vobec nemusis.. ved cpu je na to stavany, aby siel naplno.. a ked jednoducho Tvojmu cpu prisudili sudicky skoncit povedzme o pat rokov, tak skonci o pat rokov.. a je uplne jedno, ci ho zatazujes na 5% abo 50% abo 100%..R1k1nko napísal:neviem ale radsej nech je len na 80%
neviem preco sa o neho bojim abz sa mu nic nestalo
-
R1k1nko
Darca
zas tak sa nebojim ale ja len tak . a taktovat som to skusal ale zakladna doska ..brm napísal:Bat sa vobec nemusis.. ved cpu je na to stavany, aby siel naplno.. a ked jednoducho Tvojmu cpu prisudili sudicky skoncit povedzme o pat rokov, tak skonci o pat rokov.. a je uplne jedno, ci ho zatazujes na 5% abo 50% abo 100%..samozrejme pokial mas aspon standardne chladenie a nepretaktovane cpu.. len kedze sa o neho takto bojis, tak si ho na 100% netaktoval.. cize to nie je Tvoj pripad..
-
Dead_Warrior
Professional
t0m4s3: ze ehm mam taky maly problem v tom Virtual Dube ze ked dam file-> open video file a am to prve video tak napise toto:t0m4s3 napísal:samozrejme, pretoze sa snazi spravit to co najrychlejsie a k tomu potrebuje plny vykon procesoru nie? Alebo chces na aute dosiahnut maximalku na pol plynu?
Pouzi Virtual Dub. Strucny navod
1.) File -> Open video file
2.) Vyberes prve video
3.) File -> Append Segment
4.) Vyberes druhe video
5.) File -> Save As
6.) Napises nazov
7.) Video Mode nastavit na Direct Stream Copy
8.) Save/Ulozit a cakat
preto som uz aj skusla zohnat tie DirectShow aj som daco nasiel ale neviem ako to rozbehat...
- Prílohy
-
- virtual dub error.JPG (19.21 KiB) 1436 zobrazení