Spojenie obrazkov
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Spojenie obrazkov
Riesim strasne stupidny problem. Mam obrazok s grafom, potrebujem don vlozit popisky k osiam. Popisky som si uz vytvoril ako obrazky, len neviem s cim a ako to tam vlozit. Skusal som paint a word,ale bez uspechu...a strasne ma to zdrzuje, vedel by mi niekto pomoct?
Obrazky su v prilohe. Za pomoc vopred dakujem
Obrazky su v prilohe. Za pomoc vopred dakujem
Nejak takto?
http://www.upload-picture.com/images/LqE23076.jpg
Ak ich chces niekde presunut povedz. Ja to urobim a potom editnem svoj prispevok.
http://www.upload-picture.com/images/LqE23076.jpg
Ak ich chces niekde presunut povedz. Ja to urobim a potom editnem svoj prispevok.
-
Holubar
Darca
pato83:presne tak, je to vyborne, dakujem.
//edit:asi si pri uprave zmensil rozlisenie, lebo ostal dost kockaty. Ale uz som na to prisiel, ide to cez "Paste from" v paint vo win...aj tak dik ; )
A mam tu este jeden obrazok, ktory tiez potrebuje poslovencit ale aj trochu upravit a to nasledovne:
po pravej strane rurky odstranit tie x=
dalej spojit tie dve horne zony (drop flow a single phase vapor), cize vlastne len odstranit tu poslednu a predlzit drop flow
A poslovencit tie anglicke nazvy zon nasledovne:
v poradi zdola hore:
- zóna ohrevu
- zóna varu
- zóna emulzného režimu toku
- zóna parokvapalnej zmesi
- zóna nasýtenej pary
Budem strasne vdacny, lebo kym by som prisiel sam na to ako to treba,asi by som aj presvihol termin odovzdania
//edit:asi si pri uprave zmensil rozlisenie, lebo ostal dost kockaty. Ale uz som na to prisiel, ide to cez "Paste from" v paint vo win...aj tak dik ; )
A mam tu este jeden obrazok, ktory tiez potrebuje poslovencit ale aj trochu upravit a to nasledovne:
po pravej strane rurky odstranit tie x=
dalej spojit tie dve horne zony (drop flow a single phase vapor), cize vlastne len odstranit tu poslednu a predlzit drop flow
A poslovencit tie anglicke nazvy zon nasledovne:
v poradi zdola hore:
- zóna ohrevu
- zóna varu
- zóna emulzného režimu toku
- zóna parokvapalnej zmesi
- zóna nasýtenej pary
Budem strasne vdacny, lebo kym by som prisiel sam na to ako to treba,asi by som aj presvihol termin odovzdania
-
Holubar
Darca
asi sme sa nepochopili...ja potrebujem nahradit nazvy tych zon na obrazku tymi, ktore som napisal...teda "poslovencit" obrazok.t0m4s3 napísal:heating zone
boil(ing) zone
emulsive regime flow zone
steam-liquid mixture zone
saturated steam zone
nic lepsie ma nenapada, jedine zeby to malo vlastne odborne nazvy