Spojka do VW Polo
-
Tress
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Spojka do VW Polo
Zdravim, neviem už kde hladať, kde sa pýtať tak skúšam aj tu.
Potrebujem spojku s ložiskom na:Volkswagen Polo D, 1422cm3 TDI, 55kW, r.v.:2000
Hladam som nejake búrané, či niekdo nerozpredáva súčiastky ale nenašiel som nič. Pochybujem že na vrakovisku niečo podobné budú mať a z autosúčiastok to ževraj vychádza draho. Ževraj sa vyrábajú v Trnavskom Sachse (skúšal som sa pýtať či to priamo u nich nejak lacnejšie nekúpim, napr. podpultovo, ale nejde to).
Nevyznám sa v tom moc, ale nejaký dobrý nápad by som posunul ďalej a veľmi by mi to pomohol nejaký nápad, kde to zohnať.
vopred ďakujem. (K+)
Potrebujem spojku s ložiskom na:Volkswagen Polo D, 1422cm3 TDI, 55kW, r.v.:2000
Hladam som nejake búrané, či niekdo nerozpredáva súčiastky ale nenašiel som nič. Pochybujem že na vrakovisku niečo podobné budú mať a z autosúčiastok to ževraj vychádza draho. Ževraj sa vyrábajú v Trnavskom Sachse (skúšal som sa pýtať či to priamo u nich nejak lacnejšie nekúpim, napr. podpultovo, ale nejde to).
Nevyznám sa v tom moc, ale nejaký dobrý nápad by som posunul ďalej a veľmi by mi to pomohol nejaký nápad, kde to zohnať.
vopred ďakujem. (K+)
-
RATZINGER666
Darca
Re: Spojka do VW Polo
zalezi aj aku cast spojky chces... ak tecie valec, staci Ti aj nejaky zanovny z buracky... ak to chces ale komplet ako sadu a chces setrit, tak nejaka ta cina/polsko by sa dala za nejakych 70-80e bez dane...
CheZteR: ani jednu si zial netrafil
v pohode, zartujem, chybicka se vloudi 
CheZteR: ani jednu si zial netrafil
-
Tress
Medium Expert
Písal som e-mail čo som našiel na nete s nahradnymi dielmi, v pondelok že mi dá vedieť. Keď tak že v Inter Cars je to za cca 220€ a mal by som tam mať 30% zlavu. tak uvidim.
Zatial diky moc K+
)
Zatial diky moc K+
Tress aka znacka za 220€ minus zlava ? (zeby Sachs?)
inak Valeo spojka 299€..
(pult)
Kod motora AMF
inak Valeo spojka 299€..
Kod motora AMF
-
RATZINGER666
Darca
Tress: tak na zaciatku si chcel setrit a teraz kludne vyvalis 3 kila za spojku? ja nemam nic proti, podporujem montaz kvalitnych dielov, ale nejde mi to dokopy s Tvojim zmyslanim...
-
Tress
Medium Expert
tak 3 kila za to nedam. Jak som povedal 220€, z toho by som mal dole cca 30%.. Montáž budem mať pravdepodobne za smiešny peniaz... Neviem ešte jak sa dohodnem s otcom, ten je momentálne mimo SR, takže toto neriešime, len mi povedal nech skúsim niečo zohnať.
A od všetkých počúvam len, že sa mi neoplatí kupovať nejaky shit, že originál bude ovela lepší. Takže keď sa bude dať, určite by som chcel originál
A od všetkých počúvam len, že sa mi neoplatí kupovať nejaky shit, že originál bude ovela lepší. Takže keď sa bude dať, určite by som chcel originál
-
RATZINGER666
Darca
no len aby si este nebol pri vymene prekvapeny, ta robota sa moze pekne predrazit, ak bude treba vyklanat motor, a to Ti nespravi ziaden znamy iba tak "za flasku"...
tu volbu kvalitneho dielu Ti schvalujem, kazdopadne originalny diel netreba, staci kvalitny nemecky druhovyrobca
tu volbu kvalitneho dielu Ti schvalujem, kazdopadne originalny diel netreba, staci kvalitny nemecky druhovyrobca
-
Tress
Medium Expert
aha, to som netušil že je na tom až tak roboty... uvidíme čo sa s tym bude dať spraviť.. ja som tu len chcel pozbierať čo najviac informácii aby som ich mohol posunúť ďalej
)
pardon, tým originálom som myslel niečo jak hovoríš ty
)
pardon, tým originálom som myslel niečo jak hovoríš ty
mne museli dat dole cely vyfukovy system a vybrat motor.. ale na tom istom type auta len s mensim obsahom to robit nemusia..
praca ma stala 70€ v servise..
neviem ake sa davali do VW ale dal by som tam origo znacku a celu, neoplati sa vymenit len lamelu alebo len tanier a spekulovat nad lacnejsou znackou...
praca ma stala 70€ v servise..
neviem ake sa davali do VW ale dal by som tam origo znacku a celu, neoplati sa vymenit len lamelu alebo len tanier a spekulovat nad lacnejsou znackou...