Nemyslím v zákrute priamo ako takej. Skôr keď ideš nejakým tiahlym dlhým dolekopcom na ktorom sú aj zákruty...
BTW, áno cca liter vyraďovaním dolekopcami ušetrím.
spojka v krizovatkach
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: spojka v krizovatkach
begbee liter na kolko? 500km? Ked ti zozerie (predpokladam) favo o liter na sto viac pri 2200 otackach ako 1000 otackach, tak si dovolim povedat ze je nieco dost spatne.
//samozrejme mam na mysli situaciu dolekopec bez plynu
//samozrejme mam na mysli situaciu dolekopec bez plynu
Ja byt tebou tak aj vypnem motor, to by si usetril aj 1,5l kebyze jazdis denne dole Donovalmi.
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
presne, liter usetris no spalit brzdy by som nechcel
(bzdy sa nemusia spalit prudkym brzdenim, ale aj dlhym jemnym brzdenim)
(bzdy sa nemusia spalit prudkym brzdenim, ale aj dlhym jemnym brzdenim)
Tak to si skvely adept na Darwinovu cenu, aspon by sme tam mali konecne slovenske zastupenie.miso03 napísal:Ja byt tebou tak aj vypnem motor, to by si usetril aj 1,5l kebyze jazdis denne dole Donovalmi.
PS: vyskusaj si silu brzdenia pri vypnutom motore niekde na malom kopceku a potom sa vrat
Perfektne flash loga, vyladene phpBB3 ale tag [irony][/irony] stale nicGothaR napísal: Tak to si skvely adept na Darwinovu cenu, aspon by sme tam mali konecne slovenske zastupenie.
PS: vyskusaj si silu brzdenia pri vypnutom motore niekde na malom kopceku a potom sa vrat
Ach jaj, no nic, moja chyba 
keby som tlacil auto 100km, usetrim 5L nafty, nehovoriac o uspore brzd ci spojky..
omg..
omg..