Spoločenský tanec (štandard+latina)
to Vesper: zaciatkom leta to bude rocik
...kratky ale o to poucnejsi 
to matko888:
...nuz ako hovorim vo futbale sa nevyznam
:D
to eritrocit: to sa da lahko napravit
... kukni tu ... su tam videjka a medzi nimi si najdi bolero
...je to lahke a dost "lepive"
:)...
PS: ten link je pre vsetkych ktori chcu vidiet ako jednotlive tance zhruba vyzeraju
...je to tam s pocitanim takze sa da vela aj odkukuat
...odporucam pozriet 
to matko888:
to eritrocit: to sa da lahko napravit
Kód: Vybrať všetko
http://www.ballroomdancers.com/Dances/PS: ten link je pre vsetkych ktori chcu vidiet ako jednotlive tance zhruba vyzeraju
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tance
Tato tema niejak nedycha, trebalo by s tym nieco porobit. Mno tak ja uz chodim asi 1/4 roku na tance mno a zatial asi najviac sa mi paci Wals zo standartu a z latiny mno Rumba (vertikalne prevedenie horizontalnej tuzby) a este btw dnes akurat v Let`s dance tancovala katka stompfova alebo ako sa vola a sledoval som ju s otvorenymi ustami. Nenavidim valcik, ja sa vobec do toho neviem dostat, hrozne. Este sa mi dost paci swing
tam sa da vyblaznit
cavour: aj by tema mozno zila, keby tu uz podobna nebola (http://www.hojko.com/aky-tanec-mate-naj ... 83900.html)
k teme: z latiny jednoznacne jive, cha-cha, rumba (taky jemne eroticky tanec. zrejme preto ho aj erytrocyt oznacil ako naj
)
zo standardu anglicky valcik (pomaly, lepivy, pekny, romanticky, niet co dodat) a tiez quickstep (len ma stve, ze do toho neviem zakomponovat charlstone prvky)
co sa tyka toho funny zvysku, tak tzv opilecky tanec
nema chybu 
tiez sa mi neskutocne paci salsa, ale ta sa skoro vobec neuci. takze velmi uvazujem o prihlaseni sa cisto na salsu. ale 4k mesacne sa mi zda byt dost
k teme: z latiny jednoznacne jive, cha-cha, rumba (taky jemne eroticky tanec. zrejme preto ho aj erytrocyt oznacil ako naj
zo standardu anglicky valcik (pomaly, lepivy, pekny, romanticky, niet co dodat) a tiez quickstep (len ma stve, ze do toho neviem zakomponovat charlstone prvky)
co sa tyka toho funny zvysku, tak tzv opilecky tanec
tiez sa mi neskutocne paci salsa, ale ta sa skoro vobec neuci. takze velmi uvazujem o prihlaseni sa cisto na salsu. ale 4k mesacne sa mi zda byt dost
Re: Spoločenský tanec (štandard+latina)
asi čudná otázka ale ako reagovali vaši rodičia keď ste im oznámili, že chcete začať chodiť na spol. tance ?
dúfam, že sa dakto ozve
dúfam, že sa dakto ozve
zaujimave ze mi doslo upozornenie,
inac normalka, ako by mali reagovat?:DDD
tancoval som asi 2a pol roka, no aj 3mesacny kurz cisto salsy,
teraz uz by som sa nehlasil na spol.tance ale iba cisto na salsa+merengue+nejake tomu podobne.
inac normalka, ako by mali reagovat?:DDD
tancoval som asi 2a pol roka, no aj 3mesacny kurz cisto salsy,
teraz uz by som sa nehlasil na spol.tance ale iba cisto na salsa+merengue+nejake tomu podobne.
Spoločenským tancom sa nevenujem, ale rada som si pozrela Lets dance, alebo tiež rada zájdem na rôzne tanečné prehliadky a vystúpenia. Ale pred pár rokmi som sa venovala moderným tancom (disco,jazz) a aj mi to už chýba a pár krát ma už napadla myšlienka a určite raz by som ju aj chcela zrelizovat a prihlásit sa na kurz spoločenskych tancov. A z nich ma najviac lákajú latinskoamerické tance, napr.salsa,chacha,jive...už len nahovorit priatela a može sa ísť tančiť

-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Keď som bol menší tak som asi 3 roky chodil na spoločenské keďže aj ségry tancovali aj niečo pobehali. Teraz som po nejkaých tých rokoch nastúpil opäť na pokračovačku nech si to pripomeniem 
Ahoj.
Riešim takú dilemu, kamarát ma volá nech s ním idem na kurz latino tancov.
Moja dilema spočíva v tom, že bohvieaký tanečník (zvládnem tak valčík mimo rytmus a polku) nie som a poznám sa dostatočne natoľko že som si vedomý, že ani zo mňa nikdy tanečník nebude
(ľudovo sa taký človek nazýva že je drevený) Zase na druhú stranu si hovorím, že by som sa konečne aj nejako naučiť tancovať chcel, aj napriek tomu že ma to nejako extra nikdy nebavilo.
Tá otázka znie, boli ste niekedy na kurze tancov pre začiatočníkov ? Ako to tam prebiehalo ?
Nie su latino tance pre dreveného nemotorného muža, ktorý nevie skoro vôbec tancovať príliš veľké sústo ?
Vďaka...
Riešim takú dilemu, kamarát ma volá nech s ním idem na kurz latino tancov.
Moja dilema spočíva v tom, že bohvieaký tanečník (zvládnem tak valčík mimo rytmus a polku) nie som a poznám sa dostatočne natoľko že som si vedomý, že ani zo mňa nikdy tanečník nebude
Tá otázka znie, boli ste niekedy na kurze tancov pre začiatočníkov ? Ako to tam prebiehalo ?
Nie su latino tance pre dreveného nemotorného muža, ktorý nevie skoro vôbec tancovať príliš veľké sústo ?
Vďaka...
Mňa také baví pozerať len pri ženách ako sa vrtia. Ked by som si to mal pozrieť tak na Youtube nejaké začiatočnícke videá.
K tým otázkam postupne - 1. nebol som, 2. skús si pozrieť nejaké videá na nete, 3. no podla opisu to pre teba nebude hneď vhodný tanec.
Ale tak človek nevie kým neskúsi, možno máš skrytý talent na iný typ tanca než tie, ktoré si si doteraz skúsil zatancovať, no skús kludne aj latino.
K tým otázkam postupne - 1. nebol som, 2. skús si pozrieť nejaké videá na nete, 3. no podla opisu to pre teba nebude hneď vhodný tanec.
Ale tak človek nevie kým neskúsi, možno máš skrytý talent na iný typ tanca než tie, ktoré si si doteraz skúsil zatancovať, no skús kludne aj latino.
Chodil som len na tanecnu, to bolo tusim 10x po 2 hodiny spolocenskych tancov. Tie zakladne tance naucili kazdeho a to som bol poleno. Predpokladam, ze dnesne latino sa bude tancovat v tvojom pripade aj zo 2-3x tyzdenne, obcas tam byvaju vikendove workshopy (aspon kamarat dava foto z vikendov). Naucis sa to aj ty. V najhorsom budes nadalej poleno, nebude ta to bavit a po 3 mesiacoch sa na to vykasles, nic horsie sa ti nestane. Preto by som sa toho nebal.