Spoluziacka :)
Spoluziacka :)
Caute.
Mam par otazok:
Dnes som sa bavil s kamaratom ze ci sa mi paci spolluziacka a ona sedela vedla neho a on sa ma pyta paci sa ti? a ja ano je pekna? a ja ano mas ju rad? a ja ano
Dalsia vec ako sa s nou zblizit? Ako sa s nou rozpravat normalne? bez trapasov
Mam par otazok:
Dnes som sa bavil s kamaratom ze ci sa mi paci spolluziacka a ona sedela vedla neho a on sa ma pyta paci sa ti? a ja ano je pekna? a ja ano mas ju rad? a ja ano
Dalsia vec ako sa s nou zblizit? Ako sa s nou rozpravat normalne? bez trapasov
Re: Spoluziacka :)
Kolko mas rokov, 13?
15 - 13 = 2 .... to by sedelo
ale aké trapasy prosím ťa, určite jej zalichotilo, že ju pokladáš za peknú 
no hej ale co v pondelok povedat treba ma usmerit a 2 mi neni
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jak ťa usmerniť? Máš 15. Ona zrejme tiež. V tom veku sa na to ide priamo. "Chceš trt*ať?".japaja napísal:no hej ale co v pondelok povedat treba ma usmerit a 2 mi neni
ne omg otazka tvl
nene normalny vztah
-
audiotrack
VIP
tak skús "Chceš normálny vzťah?"
omg sak by ma vysmiala to jej mam do ksichtu povedat?
-
audiotrack
VIP
a kde inde jej to chceš povedať ak nie do ksichtu?
ehm dobra mensia predstava pridem rano do skoly a v pondelok ona pride do satny a pozrem nannu a jej poviem chces normalny vztah?
ou maj Karel Gott mas o rok viac nez ja a nevies sa prihovorit spoluziacke ? Chod s nou niekam po skole (do mesta, odprevad ju na zastavku..)
aha asi detajl som zabudol aj som normalne s nou nebavim ja som si aj teraz zacal vsimat
-
audiotrack
VIP
tak to si sa veľmi rýchlo zaľúbil
ale ja som s nou od prveho rocnika v triede mi sa obcas spolu bavime v satny alebo pri dverach pri triede nez dobehne ucitelka
a co ti brani aby si s nou siel po skole von ?
Moje nervy.. umrem
šak normálne sa jej opýtaj či by nešla s Tebou von.. prvé stretnutie ukáže či bude aj ďalšie, a podľa toho sám musíš usúdiť či sa jej spýtať na vzťah... alebo čakáš že čo za pinďuroviny jej máš tlačiť cez FB do hlavy ? to Ti máme poradiť??? Jasné FB vzťahy sú IN, bez kontaktu tak rozchody nebolia... (reagovala som na tú časť, kde sa pýtaš, že či sa jej to máš spýtať "face to face " ) ja asi nejako nechápem túto dnešnú mládež...
šak normálne sa jej opýtaj či by nešla s Tebou von.. prvé stretnutie ukáže či bude aj ďalšie, a podľa toho sám musíš usúdiť či sa jej spýtať na vzťah... alebo čakáš že čo za pinďuroviny jej máš tlačiť cez FB do hlavy ? to Ti máme poradiť??? Jasné FB vzťahy sú IN, bez kontaktu tak rozchody nebolia... (reagovala som na tú časť, kde sa pýtaš, že či sa jej to máš spýtať "face to face " ) ja asi nejako nechápem túto dnešnú mládež...
mozno som najivny ale nemal by som zacat tak ze cau ona mozno cau a tak sa zacat s nou rozpravat az dojst do stavu ked mi povie cau?
Jezisi... sa nevies ozvat k dievcatu a zavolat ju von? ak to nedokazes tak kasli na to