Ahojte,
mám nový net od T-comu, ... zapojil som ho z toutra ethernetovym kablom do PC, nastavil cez 192.1.... všetko šlape ...
ale keď som sa pokúsil nastaviť wifi ... tak vcelku problem.
mám router DSL-2641R. Na routri mi svieti ikonka wifi, ze funguje ok... ale svieti napr 5sekund, potom preblikne zas svieti 3-4sekundy stale, ..potom zas preblikne.
Ipod mi sieť nájde,.. aj sa pripojí, ale strašne načítava stránku... Notebook nájde sieť, pripojí sa, ..ale vypíše "obmedzený prístup"
Neviete v čom môže byť problém?
Dík
Spomalene/sekajuce wifi?
-
yoggy
Re: Spomalene/sekajuce wifi?
resetnúť (do továrenského stavu) router a skúsiť, je na ňom problém rozbehať WIFI (niekedy)
Celkovo, D-Link 2641R ktory dodava T-Com je strasny shit, cize ak mas tu moznost, odporucam pouzit nejaky iny "normalny" router (tem tu na fore najdes mnoho kde sa hlada rada pri kupe adsl routra), d-link reklamovat a nechat si ho iba ako zalohu keby nahodou...
mňa to prekvapilo,.. pretoze dva roky som mal na starom dome tento isty router a bezal v pohode 24/7 ...
idem teda skusit reset, ... a ak nic, ... tak zavolam v utorok na infolinku
/ no,..tak dnes som skusil zapojiť starý modem, na ktorom všetko šlapalo... ale to isté!
takže problém bude niekde inde asi... nemohlo sa stať, že by mi wifi blokoval napriklad antivirak ? ...
idem teda skusit reset, ... a ak nic, ... tak zavolam v utorok na infolinku
takže problém bude niekde inde asi... nemohlo sa stať, že by mi wifi blokoval napriklad antivirak ? ...
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mas automaticke nacitavanie IP adresy? Alebo ju mas staticky? Aj to moze dost ovplyvnit ked to mas zle nastavene
myslim na PC.