caute mam windows xp home edition 2008 na zaciatku som mal avira antivir security suite ale pi case ked som klikol na antivirus tak mi naskocila mala cervena tabulka v ktorej bolo napisane po anglicky enhanced protection mode a este asi 4 vety pod tym a za tymi pismenami bol taky znak ako na tovarnach cital som o tom na nete vraj mam pc napadnuty trojskym konom dalej sa pc uplne spomalil skusal som rozne programy na zrychlenie pc ale skusil som program tune up ale bolo to este horsie snazil som sa odstranit antivirus ale to neslo tak som stiahol avast to iste ta ista tabulka a potom norton opet to iste a teraz tam mam dokonca aj eset norton security a ten ide v pohode spustit ale ani jeden z tych antivirusov nejde odinstalovat a stale mi tam pise ked yapnem pc o neakej kniznici ze sa neda spustit a tak po 3 minutach sa mi to stale restartovava
Prosim precitajte si to dakujem //////:::
spomaleny pc
Re: spomaleny pc
podla popisu mas tak zasrany system, ze pomoze uz len preinstalovanie, bude to rychlejsie ako vsetok bordel odstranovat
no vies tazko sa mi zhana cd na preinstalovanie a skoncila mi uz zaruka a ked tam dam cd nejde mi spustit ani nic mi nejde spustit aj ked tam cd nieje mislis ze to cd sa mi spusti ono by sa ale malo spustit aj keby ze mam uplne vymazany pocitac nie? Skusim to neqako zohnat ono stoji az 20 eur vies
XP 2008 - Divim sa, ze si ludia takyto bordel instaluju do pocitaca. A tiez sa divim, ze niekto svoj popis dokaze dat do jednej vety ako yy a neda sa z toho nic rozumiet.
Vyskúšaj ESET online scanner ten sa neinštaluje
ospravedlnujem sa ako pisem ale ja to pisem s telefonu uz mam to cd tak to vyskusam
A na telefone nemas otazniky, bodky alebo take ciarky?
Mám ale nemal som čas. Už mám CD pravdepodobne je to dosť veľký vírus, ale zistil som novú skutočnosť že keď odpojím sieťový kábel tak PC sa mi prestane stále reštartovať skúsim to preinštalovať. Ďakujem za pomoc