Hra je paradna ma super engine a pekne spracovanie. Kazdy kto mal rad Black&White alebo sa len rad hra na tvorcu tak tuto hru odporucam. Je tam strasne vela moznosti pri tvorbe priser taktiez mi za tie 2 hodinky oboznamovania sa s hrou neprislo nic nudne priam naopak stale ma hra nutila pokracovat dalej a vyhladavat nove evolucne vymozenosti Proste urcite si to zahrajte.
sklamalo ma to, okrem editora na tvorenie vlastnych priser, budov a tak je to absolutne neprepracovane, nedotiahnute a kratke. som sa na to moc tesil, ale je z toho len taka hracka pre deti, dlhsie ma drzali sims ako toto
chytilo ma to konecne po dlhom case nejaka hra co ma aj bavi...v poslednej dobe sice nemam uz moc casu na hry ale tym padom ma to bavi este viac ...
...prave som na susi po 1. evolucii a som celkom zvedavy na vesmir atd...pekne prepracovane atd
zaggi napísal:sklamalo ma to, okrem editora na tvorenie vlastnych priser, budov a tak je to absolutne neprepracovane, nedotiahnute a kratke. som sa na to moc tesil, ale je z toho len taka hracka pre deti, dlhsie ma drzali sims ako toto
Mam problem vzdy ked to nainstalujem z ceskou lokalizaciou instalacka prebehne po cesky, ale hra ide eng. Kamarat spravy to iste a ide po
cesky aj instalacka aj hra. Jediny rozdiel ja mam vistu a on xp
Ked si ju niekto nainstaluje v CZ a hra bude v Anglickom jazyku,tu je rada ako na to.V nainstalovanej hre \Electronic Arts\SPORE\Data\Locale\ presunte 3 slozky \cs-cz\ do slozky \en-gb\ a hra bud v CZ.Stava sa ten problem hlavne na VISTACH.
No ta cestina je fakt hrozna... akoze tie nazvy su maximalne infantilne, ale zabilo ma, ked som stretol divoke zviera zvane "kok*tlacka" ...a ze hra pre deti.