-nejaky shop kde bude dodanie rychlejsie, le nieco tejto cenovej hladine... dakujem
sportovy eshop
sportovy eshop
zdravim, nevie niekto o niecom ako sportsdirect.com? je to super obchod, ale to dodanie tovaaru trva priliz dlho...
-nejaky shop kde bude dodanie rychlejsie, le nieco tejto cenovej hladine... dakujem
Re: sportovy eshop
Dodanie trvá príliš dlho? Mne príde 1 týždeň z Veľkej Británie ako slušný čas dodania.
sportsdirect ma 1tyzden dodania? ja ked som si obiednaval, viem ze som cakal nieco dlhsie, asi to uz zmenili, ale aj tak nevie niekto o niecom rychlejsiom?
Neviem anglicky, čo stojí poštovné ?, oplatí sa to?
Poštovné na Slovensko stojí 19,99 libier čo je asi 23,5 Eur. Oplatí sa to brať s viacerými a rozdeliť si tak poštovné. Ten kto to zoberie na seba platí všetko a potom to rozposiela ostatným. Samozrejme ak nie je blbec, tak si nechá poslať peniaze vopred na účet a až potom objednáva. Dodanie trvá týždeň, max. 1,5 týždňa (v mojich 2 prípadoch to nebol viac ako týždeň). A veľa vecí sa rozhodne oplatí, pretože to čo tam kúpiš dajme tomu za 10-15 Eur, tu to kúpiš za 30-40 Eur.cocobella napísal:Neviem anglicky, čo stojí poštovné ?, oplatí sa to?
mozem potvrdit, v nedelu 6.2.2011 sme objednavali cca 50 veci z http://www.sportsdirect.com, dnes, tj 10.2.2011 13:00 mala segra zasielku na izbe, cize 4 dni..
17.2.2011 objednavam zase, proste

17.2.2011 objednavam zase, proste