potrebuješ na to set box alebo niečo takeSheep napísal:Ide to uz niekomu? skusal som to ladit ale stale nic, v Kosiciach a Presove to vraj maju vysielat aj pre domove anteny, no nic mi nenaslo.
Sportovy kanal Trojka
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co sa tyka UPC... STV3 nie je vysielane cez MMDS... cize vzduchovy prenos (terestrialny).. nepojde to cez anteny.. a taktiez to neni zahrnute v zakladnom baliku a nejde to ani na UPC Direct... cize UPC satelit...
pojde to na rozsirenom programe a na DTV... ktore je kodovane cez setabox...
co sa tyka BA, tak sa da naladit na kanaly K21 (alebo teda C21)
hmm.. ostatne lokality som zabudol..
pojde to na rozsirenom programe a na DTV... ktore je kodovane cez setabox...
co sa tyka BA, tak sa da naladit na kanaly K21 (alebo teda C21)
hmm.. ostatne lokality som zabudol..
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja zapnem teraz a.... oni už nevysielajúhojko napísal:Ako keby uz ani nevysielali, trapne
Taktiež nechápem zrušenie HD po olympiáde. PREČO? Keď už raz mám v štúdiu HD techniku, tak ju po troch týždňoch používania upraceme do skladu na 5 rokov, kým sa to na slovensku rozbehne, namiesto toho aby sme boli líder v inovácii a naštartovali to sami
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Je to na hov... Galaxie odvysiela cez Sobotu minimalne 2 zapasy a este aj v Nedelu a Pondelok STV3 bude vysielať 1 zapas Premier League cez Sobotu a ako som pozeral neni tam ani slovenska liga tento tyzden su to blazni ved takto im to nikto nebude pozerat to si uz radsej pozriem na Prime v sobotu zapas PL a tie sumare stoja za houby ako vravim vsetko do coho sa slovaci pustia stoji za ho...
-
Lyson2580q
Zablokovaný