Sportujete? Ak ano, napiste aky sport...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
hojko
Site Admin
Key5ers0ze: Squash som tu uz niekde na fore rozoberal, je to podla mna parada. Bavi ma to o dost viacej ako tenis, clovek sa pri tom fajn odreaguje a ked sa chce, tak sa aj poriadne vybeha. My chodime hravat po hodinke a mozem v klude napisat, ze prva hodina bola taka ako keby zoznamovacia, druha bola uz lepsia a po troch hodinach to vie clovek uz celkom dobre hrat. Len treba rozmyslat hlavou a pozriet sa kde super stoji, pretoze o tom ten sport je a ked dobre trafis, tak ma problemy dobehnut a odpalit.
Ja momentalne hokej chodim kazdu stredu na stadion na dve hodinky. V lete chodim hravat futbal a hlavne tenis ten som zacal minuly rok a tak ma to chytilo ze som chodil 3-4 krat do tyzdna.
A skoro som zabudol na snowboard ale tuto zimu som este nebol hokje ma prednost
BTW: za dobry "sport" sa da nazvat jazdenie autom po nasich neodhrnutych cestach (v nedelu som isiel z KE)
To Hojko: Ty si myslim z MT kde chodis hravat ten squash? Isiel by som to vyskusat aj ja kedze prenajom haly na tenis je drahy.
dodo
A skoro som zabudol na snowboard ale tuto zimu som este nebol hokje ma prednost
BTW: za dobry "sport" sa da nazvat jazdenie autom po nasich neodhrnutych cestach (v nedelu som isiel z KE)
To Hojko: Ty si myslim z MT kde chodis hravat ten squash? Isiel by som to vyskusat aj ja kedze prenajom haly na tenis je drahy.
dodo
-
in your world
Light Star
-
P41NK1LL3R
Light Professional