Spotify
Re: Spotify
Už naozaj neviem kde. Mám nový mobil, Spotify bola jedna z prvých aplikácií ktoré som nainštaloval.
Navyše: https://community.spotify.com/t5/Androi ... -p/4572505
Takýchto tém sú tam desiatky.
Jedine, že by za to mohla Samsung nadstavba Androidu? Vie to niekto so Samsungom a Androidom 8 potvrdiť?
Navyše: https://community.spotify.com/t5/Androi ... -p/4572505
Takýchto tém sú tam desiatky.
Jedine, že by za to mohla Samsung nadstavba Androidu? Vie to niekto so Samsungom a Androidom 8 potvrdiť?
Samsung S8+, Android 8.0.0, Spotify 8.4.72.845, po otočení mobilu o 90° sa obrazovka tiež otočí.. ak teda myslíš toto:
Áno , presne toto. Máš ale novšiu verziu, zrejme iná architektúra procesora. Verím, že čoskoro to opravia aj na mojej verzii.
Pozrel som si Google Play, túto aktualizáciu Spotify mi stiahlo práve dnes....
Pozrel som, aj ja som tam mal aktualizáciu a už mám tú istú verziu čo ty. Vodorovný režim stále nejde.
Ja mám verziu 8.4.70 armV7
Hm, asi si budem musiet urobit vylet do Zvolena 
A Deezer, Tidal či Apple Music nemá totožné podmienky ako Spotify pred touto zmenou?
Veď migrujte ku konkurencii
Veď migrujte ku konkurencii
Dáme všetci 6ti jeden večer pivko v ZV so zapnutým GPS.Gothar napísal:Hm, asi si budem musiet urobit vylet do Zvolena
Budem sa spoliehať na to že Slovensko pre nich nie je lukratívny trh a tak to tu riešiť nebudú (snáď)...
ArAsHiD: ano, ale zvyk je zvyk
ak by vsak nebola ina moznost tak asi by som skusil Tidal
Zalezi ako to bude implementovane. Pravdepodobne to nebude potrebne potvrdit hned, tym padom sa bude dat pouzit nejaky GPS Spoofer a overit to s jeho pomocou.
Zalezi ako to bude implementovane. Pravdepodobne to nebude potrebne potvrdit hned, tym padom sa bude dat pouzit nejaky GPS Spoofer a overit to s jeho pomocou.
-
mirak2
Hardcore addict
to je celkom vtipne, lebo z mojej "rodiny" nikto nebyva na zadanej adrese. ja v rakusku, kamos v lotyssku, jedna v bratislave a traja v kosiciach. a adresa niekde pri novych zamkoch 
našťastie mám len košickú rodinu s kamaratmi, čiže jeden večer pivo u kamoša ale poniektorí to budete mať veselé, ak im to prejde 
A keby ste to nejako oklamali s fake gps appkami ?
Ako nemyslím, že to by bol až taký problém, pošleš link na potvrdenie adresy hlave rodiny, nech sa logne tam cez to tvojím účtom, potvrdí a je pokoj, nie?
Pre mňa je skôr zaujímavé sledovať, že ako sa k tomu stavajú. Taký Neftlix neviem, či teda zrovna rezignoval na podobný boj alebo si povedali, že 3€ za užívateľa z 12€ je lepšie ako 0. Ono ja nepoznám nákladovosť podobných služieb ale byť na cene 2-3€ nikto nerieši.
Pokiaľ viem viacero mobilných appiek ide tou strategiou, že za 1€ mesačne vás zbavia reklám....
Pokiaľ viem viacero mobilných appiek ide tou strategiou, že za 1€ mesačne vás zbavia reklám....
Netflix stojí len 3€/mesiac??????????
asi myslel to ze platis 12 mesacne a vyuzivaju to 4 ludia.
Jo, toto ma zaujalo, že 3€ (po rozdelení), celkom paráda!
Ale 4 ľudia hocikde, alebo 4 zariadenia v jednej domácnosti?