Spoznanie ženy, diskotéka, pozvanie na rande

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cmuk55
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Spoznanie ženy, diskotéka, pozvanie na rande

Príspevok od používateľa cmuk55 »

ahojte všetci. rád by som sa obrátil na vás s mojím problémom, ktorý mi nedáva spávať od víkendu.

cez víkend som stretol jednu ženu, krásne dievča, inteligentné, nesmierne milé so zmyslom pre humor, pre niekoho možno niečo ako z rozprávky. kamarát nás zoznámil, prvé minúty bolo zvláštne a moc sme sa nerozprávali spolu, bolo nás tam viacej a tak to nevadilo. keď sa uprostred noci väčšina vytratila tak tam ostala len ona s kamarátkou a ja s kamarátkom. naše kroky viedli na diskotéku a tam sa to začalo.

rozprávanie, vtipy, podpichovanie, pár sladákov, dotyky, objatia. dá sa povedať, že iniciátorom väčšiny z toho bola ona, cítil som ako po mne ide. počas slaďáku pohľady do očí, pokus na bozk mi nevyšiel a ona sa mierne uhla. nemyslel som na to a tancovali sme ďalej. radšej som o tom nič nepovedal a ona tiež, len sa neskor pristila, držala ma za ruku a tak to bolo celú noc. cestou domou pri rozlúčení to už bolo vzájomné a boli tam bozky. nevypýtal som si číslo, úplne som na to zabudol. našiel som si ju na facebooku a napísal som jej, že mi bolo s ňou príjemné a že by som bol rád, ak by mi dala číslo.

na ďalší deň mi odpísala, že aj jej bolo príjemne, že som zlatý, poslala mi číslo a že bude rada ak sa jej ozvem. ešte sme si chvíľu písali, bavili sa aj o tej jej kamarátke a na to mi odpísala, že si ju moc nevšímala, lebo si všímala mňa. potom večer odpisovala pomaly, ako keby bez záujmu.

dnes som bol za ňou podvečer v robote ale ostal som prekvapený keď som ta stretol aj jej kamarátku. nečakal som to, prišiel som inkognitto a tak nevedela ani jedna z nich, že prídem. len som jej to napísla do sms v noci, že keď nám to pondelkové rande kvôli jej robote nevýjde, tak sa stavím ju pozrieť. celé to tam bolo divné, rozprávali sme sa a rozhovor prišiel aj na víkend a ja som zistil, že ona si niektoré veci nepamätala kvôli alkoholu aj keď sa mi zdalo, že moc nepila. jej kamarátka mi ešte dnes na obed povedala, že som sa jej páčil, že som bol milý a že by to chcelo sa bližšie zoznámiť. mám ale pocit, že u nej v robote to bolo celé nemastné neslané, nebolo to ono. nestal sa žiadny trapas, ale aj tak mi to tak pripadá. potom ako som sa vrátil od nej z roboty domov, tak som jej napísal sms, že mi to prišlo celé divné a že by som rád s ňou vybehol niekde len vo dvojici. nereagovala na túto sms.

cítim sa hrozne divne, nechutí mi jesť a nechce sa mi nič robiť. stále rozmýšľam či som niečo pokazil alebo či zmenila od víkendu názor. alebo či bola až taká opitá aj keď mi ôbec neprišla tak. chcel som ju zajtra zavolať von ale teraz vôbec neviem ako sa zachovať. viem, že nemám čo stratiť a za pozvanie nič nedám, ale aj tak váham ako sa mám zachovať, že či to risknúť alebo počkať kým sa cez víkend opäť stretneme. nechcem robiť veci na silu, aby sa jej to nepriečilo.

ak niekto napíše svoj názor alebo radu, budem veľmi rád.

vek 24 a ona 20
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Spoznanie ženy, diskotéka, pozvanie na rande

Príspevok od používateľa Grim »

...chcelo by to pauzu...moc tlačíš...horúci zemiak je v jej rukách, ty si SMS poslal a je na nej, aby sa ozvala...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Má takú robotu, že sa mohla pri tebe vykecávať? Lebo je rozdiel baviť sa s niekym na diskotéke a v robote, kde je možno pod tlakom, kde rozmýšľa nad úplne inými vecami, ako vonku. Ako radí Grim, nechaj ju teraz tak, ty si mal nejakú iniciatívu a pokiaľ ona na to absolútne nezareaguje, tak asi nemá príliš záujem. Prípadne ak sa opäť stretnete vonku o pár dní, tak sa tvár, že sa nič nedeje, normálne sa bavte a uvidíš, či sa niečo z tej peknej noci bude opakovať alebo nie. :wink:
cmuk55
Expert
Expert

mohla sa vykecávať pretože pracuje v bare a nikto tam nebol, takže to celkom sadlo.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jj tiez mi pride ze si moc tlacil na pilu :) uber !! najlepsie bude ak pockas nato co spravi ona !
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

To, ze ste si pisali, bolo ok. Ale ze si bol u nej v praci na druhy den, tak to moze brat ako doliezanie. Mal si par dni pockat. Tak isto aj s rande. Spoznate sa cez vikend a v pondelok rande ? A este k tomu v PONDELOK RANDE ? Netlac na nu, lebo si ju odplasis tym, ze si sa namotal a este je len utorok a uz je pod tvojim tlakom.
Teraz je rad na nej, pripadne jej okrajovo naznac, ze v sobotu budes tam a tam.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

pokaslal si to a povedal bych ze nic nebude...pri hentakom veku a style spoznavania je dobre pockat nejake 3-4 dni a az potom sa prvy krat ozvat.... a uz vobec nie doliezat za nou do prace, tym si sa odpisal uplne

a kedze si poslednu spravu odoslal ty, viac jej nepis/nevolaj/nevyhladavaj ju...nechaj to na nej
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Tiež ma hneď napadlo že si na ňu trochu tlačil. Mal si jej dať deň dva možno tri čas. Ale tak nevadí.. ja by som na tvojom mieste počkal a nepozýval ju hneď von, ale až tak o dva dni.
cmuk55
Expert
Expert

s tým rande je to také zložitejišie. raz sme sa stretli v jednom podniku a povedal som, že aké sympatická baba a už to začalo, kamaráti sa toho chytili a niekto jej volal a dohodol, že máme spolu rande. smial som sa na tom a bral som to s rezervou, ona tiež. potom na diskotéke mi hovorila pri tanci, že sme to kamarátmi dohodnuté rande predbehli a potom mi odpísala na správu na facebooku, že v pondelok to rande nebude môcť byť, pretože je v práci o čom nevedela.

dám teda na vás a dám si pár dni odstup, nebudem jej nič písať, ani volať, nepôjdem za ňou. ak sa stretneme, tak sa stretneme a uvidíme potom.

//autoeditácia príspevku (14 Nov 2012, 13:41)
včera sme sa stretli v jednom podniku. kamarát dohodol s nimi kávu a že idem aj ja. ešte aj jej kamarátka sa mi pýtala, že či vecer prídem. tak som prišiel. škoda, že tam prišli aj dvaja nepozvaní hostia a kazili zábavu. slešna bola veľmi milá a komunikatívna, zabavili sme sa, porozprávali sme sa a pýtala sa čo dnes robím, čo cez víkend a že či nepôjdeme na diskotéku. zdá sa, že z jej strany je tam záujem. potom mi v súkromí jej kamarátka povedala, aby som sa ňu moc netlačil, že to nemá rada a hlavne sa nemám ospravedlnovať za nič, tak ako som to spravil v tej sms správe čo som jej napísal.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Hlavne jej hned nevyklop, co k nej citis, ze nemozes spavat atd. Nechaj tomu volny priebeh. Ked ta pozvala na disko, tak sa jej asi pacis a nemusis sa obavat, ze by noc nedopadla minimalne tak, ako minule. Drzim palce.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Chop sa sance, mozno druha uz nebude
cmuk55
Expert
Expert

dnes sme sa bavili že niekedy pôjdeme spolu na disko, možno tento alebo budúci týždeň. od jej kamarátky som sa dnes dozvedel, že je mesiac po rozchode, že to trvalo trištvrte roka ten vzťah a že jej stále z toho mimo. usudzujem teda z toho, že asi bude lepšie sa nikam neponáhľať a netlačiť na ňu, kým sa nevysporiada s minulosťou a nepríde na iné myšlienky. len aby som sa nedostal za ten čas do tzv. friendzone.
etc.
Professional
Professional

Tak to či sa dostaneš do friendzone záleží len a len na tebe, ako sa k nej budeš chovať.. :) Nebuď jej bútľavá vŕba, nedávaj jej najavo ako veľmi ju chceš a pod. a malo by to byť ok.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Etc., radis teda taktiku ignoracie?
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

ignoracia myslim v tomto pripade nepomoze, skor jej daj najavo ze is nad vecou a ci s tebou pojde alebo nie ta netankuje... mal by si jej dat pocit, ze to ona chce ist s tebou a nie ty s nou
etc.
Professional
Professional

Nie ignorácia prečo.. V podstate sa stotožňujem s tým čo napísal kabul. Ja by som sa s ňou normálne bavil.. žiadne veľké "gentlemanstvo".
cmuk55
Expert
Expert

jeden radí tak, druhý inak. teraz aby som si vybral čo by mohlo byť správne. obávam sa jej možného bojazlivého prístupu práve pre jej nedávny rozchod o ktorom som nevedel. neviem si predstaviť ako jej mám vsugerovať pocit že práve ona je tá, ktorá chce isť so mnou von a nie ja s ňou. to sa dá?
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Je ťažké sa niečo také naučiť. Jednoducho ak človek nemá aspoň trochu taký ten prirodzený "drive" na ženy, tak len ťažko dosiahne to, aby sa práve žena cítila tak, že ona chce ísť s tebou viac von, ako ty s ňou. Aspoň môj názor.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

ja by som bol trochu opatrny na tvojom mieste, kedze je len mesiac po rozchode. Mne sa stalo to,ze som zacal randit s jednou babou ktora bola tiez mesiac-dva po tazkom rozchode a bol som len naplast na bolest :) kazdopadne drzim palce a prajem vela stastia!
etc.
Professional
Professional

cmuk55 napísal:jeden radí tak, druhý inak. teraz aby som si vybral čo by mohlo byť správne.
No a ide o to že poznáš ju ty asi najlepšie, takže musíš si vybrať čo je podľa teba správne. Ale myslím si že sa asi všetci zhodneme že by si na ňu nemal tlačiť keďže je po rozchode.
Napísať odpoveď