Cavte , tato tema nieje dôlezita chcem sa iba informovat . Dnes som kupoval znamemu do PC RAM . Nevedel som ci to je DDR , DDR2 alebo DDR 3 . Tak som tu RAM vybral a isiel som do predajne . Na papieriku nebolo nic napisane okrem nejakych cisel . Povedal som takuto ram ale 1 GB . Predavajuca sa nepozrela ani na papierik nic iba jednim okom na tu RAm a povedala DDR 400 MHz . Tak mi to nedalo pokoj a preto sem pisem . Ako sa da taka RAM rospoznat co je zac alebo nieco ci je to DDR alebo DDR2 a este aj MHz . Dakujem
___________________________________________________________________________________
Tato Tema je nedolezita a neviem ci som to spravne zaradil do katogorie fora , ale bol by som velmi rad ak by som sa dozvedel ako sa to da rozpoznat . Dakujem
Spoznanie RAM [NEdôlezite]
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spoznanie RAM [NEdôlezite]
nie je tam taka nalepka ? http://www.electrical-res.com/EX/10-16- ... vs-ddr.gif
-
IceHammer
Star
Ramy sa daju spoznat uz len podla toho ako ktore vyzeraju a podla tych cisiel sa to da tiez. Staci ujo google.sk
-
asterix3691
Medium Star
Dobre dakujem za odpovede skusim google a nalepka tam bola iba z nejakymi cislami nikde nebolo napisane DDR 400 MHz