Správanie po úlete

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Filipito
Darca
Darca

Re: Správanie po úlete

Príspevok od používateľa Filipito »

Tak to áno s týmto súhlasim na 1000% ale naozaj si to napísal dosť prehnane :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Filipito, ty mas volnost preto, lebo ste 3-4x do tyzdna spolu. Ked som zacal chodit s ex, boli sme spolu 7x do tyzdna, asi pol roka vkuse, nebol den kedy by sme spolu neboli. Niekedy to bolo dve hodiny, inokedy aj pol dna. A ked sme rok byvali spolocne, tak bolo tazsie ist niekde bez nej, pretoze som jej nemohol povedat, aby ostala doma, aby si nieco nasla alebo tak. Pinco to mal asi podobne a preto suhlasim s tym co pise a nemyslim si, ze bol pod papucou, ale urcite povinnosti a zdanie sa veci plynuli zo vztahu a kazdodennej vzajomnej pritomnosti.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

axxis napísal:A to ako preco? Co su spoluziaci horsi?
nie su horší, ale poznám asi tak 5-6 ľudí, plus aj mne sa to stalo, že máš nejaký úlet so spolužiakom, spolužiačkov, a buď je to jednorázovka, alebo nejaký dlhší románik, ale ani v jednom prípade to neskončilo nejak dobre, väčšinou sa potom už spolu ľudia nebavia (buď nevedia čo si povedať, alebo sa nerozišli najlepšie...), dievčata si hovoria aký je ..., chlapci aká je ..., a takto to väčšinou dopadne, nepoznám ani jeden prípad, kedy by to vydržalo do konca školy alebo to dopadlo nejak dobre... :)

a k tomu užívaniu, momentálne už som aj ja zadaný, ale počas strednej som mal vďaka bohu šťastie bol som single, to neznamená že som sa opíjal každý deň, alebo že som fetoval a každú prestávku potiahol nejakú dievčinu, ale mohol som byť celé dni s kamarátmi/spolužiakmi a narobili sme toľko hlúpostí na ktoré teraz radi spomíname, narozdiel od spolužiakov, ktorý mali vzťahy a väčšinou nás museli odmietnuť lebo išli za polovičkami a podobne, si to tak neužili, teraz po čase môžem s úsmevom spomínať ako som si "užil" mladosť, a nie nadávať ako som bol rok, dva s nejakou dievčinou, o ktorej som potom rok všade rozprával ako som s ňou vydržal...
proste v sedemnástich máš ešte na vzťahy kopu času a užiješ si ich ešte až až...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Lolwut? To ake zenske mate, ze Vam zakuzuju chodit s kamaratmi von? Ak si najdete nejaku zabrzdenu pizdu co Vam vkuse trepe do toho co mate robit a co nie je to Vasa vina. Normalna partnerka vie akceptovat individualitu svojho partnera a podla toho sa aj sprava. A samozrejme, ze vztahu treba venovat nejaky cas, ako inac si ho udrzat? To ale vobec nie je obmedzovanie seba sameho ale iba prirodzene drzanie chodu veci.
A ak si neviete dohodnut cas sami pre seba na robenie kravin s kamaratmi tak zbohom rodina, gratulujem k silnej voli a skvelym komunikacnym schopnostiam.

Co sa chodenia so spoluziakmi tyka tak nevidim ziadny rozdiel v rozideni sa so spoluziakom a naslednom nebaveni sa a rozideni sa s osobou, ktora Vas spoluziak nie je a naslednom nebaveni sa. To je ako hovorit, ze ked spadnem do rieky tak je to na pi*u, lebo budem mokry, ale ked spadnem do jazera tak som mokry tiez ale uz je to uplne ok, lebo to nebola nejaka nezmyselna rieka. A navyse neexistuju absolutne ziadny dovod preco by mal vztah so spoluziakom vacsiu sancu stroskotat ako vztah s kymkolvek inym. Alebo mi snad idete natvrdit, ze keby ste stretli tu istu osobu niekde inde a zacsli s nou chodit tak by to bolo omnoho lepsie a malo to budnucnost? A ano, poznam spoluziacke vztahy, ktore funguju doteraz a aaj take, ktore sa rozpadli a nech sa snazim akokolvek nevidim rozdieĺmedzi tymi, ktore zacali inak.
Kto sinezacal spoluziacky vzat len z toho dovodu, ze maju zlu reoptaciu je idiot a ked nic ine aspon neradte ostatnym rovnaku blbost.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

axxis, prepáč, ale tvoje tvrdenie mi príde trocha naivné. Tvoje slová mi pripadajú ako vystrihnuté z nejakého časopisu o ideálnej žene. V prvom rade tu nikto netvrdil, že mu ženská zakazuje chodiť von. Ale snáď každý pozná, taký ten výraz, keď ženská povie "áno, choď kam chceš", ale pritom si myslí opak a ty vieš, že najlepšie, v rámci všeobecného pokoja, je ostať doma. Alebo mi chceš povedať, že kvôli partnerke si sa niekedy neobetoval a nespravil niečo, čo si nechcel, ale keďže to jej spraví radosť, tak prečo nie? Takže vzťah je aj o prispôsobovaní sa jeden druhému. A keď už s partnerkou bývaš, tak tam si toho voľného času pre seba až tak neužiješ.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

No neviem, mne zas pripadaju Vase tvrdenia velmi divne. Keby som mal nieco naplanovane povedzme tyzden dopredu a vsetci vratane partnerky o tom vedia a ona niekde na poslednu chvilu zacne byt urazena a davat vyhrazky typu: vsak si chod tak by som sa zamyslel nad jej psychickou vyspelostou a aj nad tym ci s touto osobou chcem zostat aj nadalej.
Povedz si uprimne, keby si mal dievca a ona chce ist cez vikend von so svojimi kamaratkami ergo sa Ti nebude velmi venovat. Zakazes jej to? Budes urazeny? Budes od nej pozadovat aby Uplne zabila svoj individualny zivot koli Tebe? Ja by som to urcite nespravil a to sa nepovazujem za ziadneho vyvoleneho partnera zo zenskeho magazinu, proste uplne obycajne tolerantne spravanie.

Somfakt prekvapeny, ze sme dospeli do doby ked common sense je prisudzovany iba idealnemu archetypu realne neexistujuceho dievcata. :?

K druhej casti: bavime sa tu o stredoskolskom vztahu, co myslis, kolko stredoskolakov spolu byva?
pinco
Darca
Darca

Ale v tomto máš predsa pravdu. Jasné, že sme si nikdy nebránili, keď sme chceli ísť individuálne niekde preč. Ja som mal skôr na mysli takú všeobecnú rovinu a zase sa vrátim k tomu, čo som písal predtým. Jednoducho, keď nemáš partnerku, tak sa nemusíš nikomu spovedať, nemusíš dávať nikomu vedieť kam ideš, čo ideš robiť, jednoducho sa vezmeš a nič ti v tom nebráni, to je tá sloboda, užívanie si. Ale keď máš priateľku, tak je tam faktor, ktorý ťa môže ovplyvniť. Skrátka nepozeráš len na seba, ale pozeráš aj na to, či sa to bude páčiť jej. Keď sa spolu stretávate 3x do týždňa, tak toho času pre seba máš relatívne dosť. Ale keď spolu už bývate, tak zodpovednosť je väčšia. Keby chcela ísť von s kamarátkami, tak nech ide. Ale keby mi to robila každý týždeň ,tak už by som sa na ňu asi krivo pozrel. To isté viem, že by bolo v opačnom prípade.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To, co opisuje pinco pozorujem u niektorych kamaratov/kamaratkach. Niekoho si nasli a zrazu nikam nemozu. Radsej sedia doma pred telkou. To je uplna zloba. Priatelku treba zaclenit do spolocnosti v ktorej sa vyskytujes vo svojom volnom case a bravat ju so sebou.
Je to hned ine, ked sa vsetci poznate, tvoji kamarati a ich priatelky sa kamaratia s nou a naopak. Ono sa potom aj lahšie dohodnete na tom, že idete niekam čisto iba chalani, pretože tym padom je takych akcii menej a je tam lepšia dovera.
Najhoršie však v tychto pripadoch je, keď sa rozidete, to potom deli partiu.
pinco
Darca
Darca

Zrejme ja to vysvetľujem nejak zle alebo ja už neviem. Tu nejde o nejaké zákazy, príkazy alebo ja neviem, čo všetko. Bavili sme sa o tom, čo je to "užívanie si", keď som single. Ja som tu len chcel dať pár príkladov, aký je rozdiel, keď niekoho máš a keď si single. Thats all.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

axxis rozdiel medzi spolužiakom a nespolužiakom je ten, že so spolužiakom si potom každý deň či chceš či nechceš, akože keď je tam niečo viac, tak v poriadku, ale len na úlety a podobne to nie je najvhodnejšie...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tak rozdiel medzi spoluziackou a nespoluziackou je dost velky, o tom sa netreba ani bavit podla mna. Ked sa s nou rozides, vidis ju v skole (zakladnej/strednej) kazdy den...Kto pozerava HIMYM, tam na to funguje Platinum rule :D Ja som bol tiez svedkom x vztahov, ktore zacali na strednej medzi sebou v triede a ani jeden nedopadol dobre a ich ucastnici sa potom medzi sebou bud vobec nebavili, alebo to bolo uz dost chladne. Neviem, ake skusenosti mas ty axxis, ak ine, klobuk dole. Na mojej skole a x dalsich co viem zas od kamaratov to bolo vsade rovnake.
Ine je to podla mna na vyske, kde predsa len sa do tej skoly nejak extra nechodi a nemusim tu babu vidiet furt od osmej rano do druhej poobede...by ma asi drblo.
Napísať odpoveď