Spravenie image z cd s ochranou
-
Michaelo105
Light Professional
Spravenie image z cd s ochranou
Mám takýto problém. Nedávno som sa prihlásil do autoškoly a tam som si zakúpil cd na učenie, lenže ho nechcem mať stále v mechanike a tak som sa pokúšal urobiť image, ale nejde to, lebo má ochranu.
Potreboval by som poradiť nejaký soft, cez ktorý by to šlo spraviť najlepšie do formátu iso, mds, ccd, cue.
Zatiaľ som vyskúšal alkohol, nero, dvd decrypter a ani cez jeden to nejde.
Potreboval by som poradiť nejaký soft, cez ktorý by to šlo spraviť najlepšie do formátu iso, mds, ccd, cue.
Zatiaľ som vyskúšal alkohol, nero, dvd decrypter a ani cez jeden to nejde.
-
Michaelo105
Light Professional
-
Michaelo105
Light Professional
-
Michaelo105
Light Professional
-
vladenko007
VIP
To CD môže byť aj chybné , na niektorých miestach nečitateľné. Ak máš možnosť vyskúšaj aj inú mechaniku.
Ten program na zisťovanie ochrany sa volal Clony XXL ale to už je mŕtvy projekt posledná verzia je z roku 2003. Takže neviem čo zistí.
A ešte pomáha aj Alcoholer 4.1 len netuším načo sa vlastne používa. Nikdy som tieto programy nepotreboval. Alcohol mi vždy stačil.
Ten program na zisťovanie ochrany sa volal Clony XXL ale to už je mŕtvy projekt posledná verzia je z roku 2003. Takže neviem čo zistí.
Kód: Vybrať všetko
http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/CD-DVD-Images-Utils/ClonyXXL.shtmlKód: Vybrať všetko
http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/CD-DVD-Rip-Other-Tools/Alcoholer.shtml-
Michaelo105
Light Professional
-
Michaelo105
Light Professional
Ten clony nefunguje. Anydvd viem, že je dobrý, ale myslel som si doteraz, že funguje iba na dvd a nie na cd, ale zajtra ho inštalnem a vyskúšam.Cesar napísal:Najlepšie sú programy od Slysoft - AnyDVD, CloneCD a Alcohol. Keď to neskopíruješ s týmito tak s niečím iným ťažko.ClonyXXL bol dobrý vtedy, keď bol aktuálny, v roku 2003, bol by zázrak keby ti to pomohlo s novou ochranou proti kopírovaniu.
Clone cd a Alcohol tiež nepomohli, takže mi zostáva zatiaľ posledná možnosť......
-
Michaelo105
Light Professional
-
Michaelo105
Light Professional
Jj, nastavoval, ale nech mám čistú dušu nak ho inštalnem znovu a vyskúšam to ešte raz.chrono napísal:Nastavil si v tom programe aby sa ignorovali chybné sektory?