Spravený Vodičák
-
Antichrist
Medium Star
Spravený Vodičák
zdravim.vcera som spravil vodicak
a ked som skoncil jazdu tak mi policajt nieco brblal aj o nejakom kolku 6,50 €...tak sa chcem spytat ci ten kolok treba kupit a doniest na policiu ked sa idem fotit?:D lebo policajtovi som nerozumel ani hovno iba brblal...diky 
Re: Spravený Vodičák
ano, je to kolok, ktory je potrebny zakupit si na DI, lepi sa na ziadost o vydanie vodicskeho preukazu
(v KE sa uz nelepi na ziadost, iba sa vyplati a doklad o zaplatení /kúpe/ sa pripojí k žiadosti o vydanie), ale tak či tak je nutné si ho zakúpiť
// vela stastnych kilometrov
(v KE sa uz nelepi na ziadost, iba sa vyplati a doklad o zaplatení /kúpe/ sa pripojí k žiadosti o vydanie), ale tak či tak je nutné si ho zakúpiť
// vela stastnych kilometrov
-
Antichrist
Medium Star
aha...tak diky
a co je to DI?:D
Dopravný Inšpektorát (ideš si tam pre vodičák
)
-
Antichrist
Medium Star
to mozem aj na poste ci?:D
tak toto neviem lebo vravim, ze napr. u nas v KE to uz len staci vyplatit priamo na inspektorate, je tam na to normalne okienko, kde ti nedaju kolok ale uz iba doklad o zaplateni...ale podla mna ho mozes kupit aj na poste ved kolok ako kolok, tych 6,5€ zaplatis aj tak
-
Antichrist
Medium Star
jaj dobre teda ...diky moc...mozte LOCK 
-
17
Light Professional
Ak kupis kolok na poste, nic tym nepokazis. Kolok by tam len nalepili, potvrdenie prispinkuju a zapisu cislo potvrdenky, etc...
Spravený Vodičák
Kolok inde ako na pošte nekúpiš.
begbeee ma pravdu... u nas na PZ kedysi predavali ale to bolo davno.
Ty si trosku retard, ak nevies kam po vodicak, co? Co sa tak opytat policajta a instruktora, nemas usta?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
sapler: kedysi tusim bolo tak ze sa predavali aj tam aj tam, potom zaviedli zakonom, ze len na policii a potom zase zakonom ze len na postach...