spravy na mail
spravy na mail
ako zrusim tie spravy co mi chodia na e-mail po nejakej odpovedi v nejakej teme, uz som to zrusil v nastaveniach hlavnych aspon 5 krat a furt mi to chodi, uz ma to zacina srat
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
noo:
1. moznost je ze v danej teme ktorej prispevky si sledovala tak pojdes uuplne na spodok stranky a kliknes na ,,Prestat sledovat odovede v tejto teme"
2. v maily ktore ti chodia kliknes na druhu linku ktoru tam mas
1. moznost je ze v danej teme ktorej prispevky si sledovala tak pojdes uuplne na spodok stranky a kliknes na ,,Prestat sledovat odovede v tejto teme"
2. v maily ktore ti chodia kliknes na druhu linku ktoru tam mas
Pokiaľ si už neprajete sledovať túto tému, môžete sledovanie ukončiť buď kliknutím na odkaz "Prestať sledovať túto tému" nachádzajúci sa na spodku témy, alebo kliknutím na nasledujúci odkaz.
Re: spravy na mail
Hlavne nastavenie.. myslis toto: ???belaC napísal:ako zrusim tie spravy co mi chodia na e-mail po nejakej odpovedi v nejakej teme, uz som to zrusil v nastaveniach hlavnych aspon 5 krat a furt mi to chodi, uz ma to zacina srat
Nastavenia napísal:Vždy ma upozorniť na odpovede:
Poslať e-mail, keď nikto odpovie na Vami poslanú tému. Toto môže byť zmenené kedykoľvek pred odoslaním
ano myslim to.
a klikat zakazdym v mailoch na zrusenie upozorneni sa mi nechce
a klikat zakazdym v mailoch na zrusenie upozorneni sa mi nechce
A ked zvolis volbu Nie.. ulozis nastavenie tlacitko "Odoslat"?belaC napísal:ano myslim to.
nie... jasne ze hej, taky sprosty som hadam az nenibrm napísal:A ked zvolis volbu Nie.. ulozis nastavenie tlacitko "Odoslat"?