Hojte. Mam taky malinky problem. Ani neviem Cim, ale ked stlačím na klávesniCi C tak mi otvori ATI Catalyst Control Center. Dnes som praveze vo wine niC nerobil. Len tak zrazu pisem webovu adresu a v kuse mi toto otvara a neviem ako to mam zrusit. Mam Windows 7 a vsade som si hladal programy Co suvisia s ATI CCC a nijaky nemal priradene pismeno C.
P.S.: NeCudujte sa, že píšem velke C aj tam, kde ma byt male, ale ked stlaCim normalne C tak otvori ATI CCC, a ked ho stlaCim so shiftom tak niC neotvori
Spustenie programu na pismenko C
Re: Spustenie programu na pismenko C
Myslím si, že to je nastavené len niekde v ATI CCC. Zakáž si ho pri spustení. Je ti na nič furt spustené keď v ňom nič neprestavuješ (Pochybujem, že si meníš rozlíšenie každú polhodinu
)
Prípadne ak ho veľmi chceš mať spustený, tak sa pohrab v jeho nastaveniach. Musí to byť niekde tam
Prípadne ak ho veľmi chceš mať spustený, tak sa pohrab v jeho nastaveniach. Musí to byť niekde tam
Hmm problém sa nejako sám vyriešil. Po dvoch minútach dopisania môjho príspevku to prestalo robiť. 
-
manager666
Star
mal si zaseknute CTRL...pretoze defaultne je Catalyst nastaveny na klavesovu skratku CTRL+C
-
wintermute
Light Star
Malá oprava: mal buď zaseknuté ctrl aj shift (naraz), alebo pravý alt.