jasné máš pravdu, ja sa stým už vyrovnávym skoro 3 týždne.. a žeby sa niečo zmenilo sa my vobec nezdá...triple napísal:Baxxter99
neostáva ti nič iné iba sa s tým zmieriť kámo
SRDCE vs ROZUM - koho počúvnuť?
-
Mr.Jack
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Máš pravdu všetko sa skončilo a čo mi ostalo su len spomienky a prinich slzy v očiach....triple napísal:THE END - ludia téma je na svojom komci ... už viacej nieje potrebná..iba ak by sa niekto chcel poučiť s problémov druhých..
Žial mne to nepomohlo.... je koniec a mne ostali len a len slzy na tváry
-
jin
VIP
Škoda. To mi je ľútotriple napísal:THE END - ludia téma je na svojom komci ... už viacej nieje potrebná..iba ak by sa niekto chcel poučiť s problémov druhých..
Viem, že teraz asi nemá ani najmenší význam ťa utešovať a chceš byť sám so svojim žiaľom /to poznám dôverne/, ale aspoň ťa skúsim povzbudiť, aj keď sa ti rozpadol vzťah, tak si opäť nabral nové skúsenosti a opäť si v týchto veciach o niečo múdrejší. To nie je nikdy na škodu...
triple napísal:THE END - ludia téma je na svojom komci ... už viacej nieje potrebná..iba ak by sa niekto chcel poučiť s problémov druhých..
-
triple
Guru wannabe
jin
No vieš tito dva týždne som stále dúfal že sa to zmení.. ale to je jedno.. včera sme sa porozprávali "zas" a chce byť so mnou iba kamaráta.... neviem čo sa zmenilo ale ja to už nezmením.....a ked už nie lásku tak mám o jendu kamaátku viacej-aj ked mi chvilku potrvá brať ju ako kamarátku... len v poslendom čase sa snažím riadiť týmot "ber pohár skôr polopný ako poloprázdny" a to presne aj urobím
Nikdy ju neprastanem mylovať to som si istý len časom sa tá laska stane len spomienkov s vymedzeným miestom v mojom srdci - takto to bude lepšie pre oboch
No vieš tito dva týždne som stále dúfal že sa to zmení.. ale to je jedno.. včera sme sa porozprávali "zas" a chce byť so mnou iba kamaráta.... neviem čo sa zmenilo ale ja to už nezmením.....a ked už nie lásku tak mám o jendu kamaátku viacej-aj ked mi chvilku potrvá brať ju ako kamarátku... len v poslendom čase sa snažím riadiť týmot "ber pohár skôr polopný ako poloprázdny" a to presne aj urobím
Nikdy ju neprastanem mylovať to som si istý len časom sa tá laska stane len spomienkov s vymedzeným miestom v mojom srdci - takto to bude lepšie pre oboch
-
jin
VIP
A presne to je to najlepšie, čo môžeš urobiť. Pre vás oboch. Zachoval si sa správne...triple napísal:jin
carver11:
-
Mr.Jack
Light Star
len či to dokážeš byť snou kamarát, vieš stretávať sa snou a nemocť jej dať pusu ani nič.... no neviem ja som si myslel že to tiež dokážem, ale zistil som , že nemožem byť kamarát s niekym koho lubim... takže ja som sa snou prestal uplne stretávať aspon kým ma to ako tak neprejde.. už su tomu 3 týždne je to síce lepšie ale stále nanu myslím a hlavou mi behaju myšlienky, čo keby som to vtedy urobil inak .. mohlo to uplne ináč dopadnuť, ale viem že sa stýmm už nedá nič robiť, iba zabudnuť....triple napísal:jin
-
Carver11
Light Star
ja prežívam podobné. nemôžeme byť kamaráti, ak ju stále ľúbim, ale ak ona neľúbi mňa, je potom úplne jedno, čo prežívam. najlepšie je prestať sa stýkať. tak, ako si to sám spravil. všetko raz prebolí, nech už to trvá ľubovoľný čas. nemôžeme ostať na večnosť pri starých láskach, potom by sme prišli o tie budúce....a možno práve o tú pravú.Mr.Jack napísal:len či to dokážeš byť snou kamarát, vieš stretávať sa snou a nemocť jej dať pusu ani nič.... no neviem ja som si myslel že to tiež dokážem, ale zistil som , že nemožem byť kamarát s niekym koho lubim... takže ja som sa snou prestal uplne stretávať aspon kým ma to ako tak neprejde.. už su tomu 3 týždne je to síce lepšie ale stále nanu myslím a hlavou mi behaju myšlienky, čo keby som to vtedy urobil inak .. mohlo to uplne ináč dopadnuť, ale viem že sa stýmm už nedá nič robiť, iba zabudnuť....ved život ide dalej....
-
triple
Guru wannabe
ked som sa prvý krát rozhodol to skončiť tak na druhý den mi bolo celkom fajn bol som so všetkým zmierený a vyrovnaný a mal som taký vnútorný klud po dlhom čase. proste môžem povedať že celkom wphode nevravím že som na nu nemyslel ale inak..
ale teraz? neviem možno mi povedala iné slová - ktoré teraz boleli a včera celý den som v podstate vždy ked som bol sám prereval a dnes prvý čo som mal v očiach ked som sa zobudil bola ona a slzy a teraz tiež.. skôr to bude preto že tieraz viem že už ma asi nikdy lúbiť nebude a už nikdy to nebude také ako to bolo... a viem že už tak skoro nezažijem ten pocit šťastia s lásky lebo po tomto sa jej budem sakra vyhýbať a možno .......... ale to je jedno.......proste neviem sa s tým vyrovnať teraz ale to dúfam že prejde
ale teraz? neviem možno mi povedala iné slová - ktoré teraz boleli a včera celý den som v podstate vždy ked som bol sám prereval a dnes prvý čo som mal v očiach ked som sa zobudil bola ona a slzy a teraz tiež.. skôr to bude preto že tieraz viem že už ma asi nikdy lúbiť nebude a už nikdy to nebude také ako to bolo... a viem že už tak skoro nezažijem ten pocit šťastia s lásky lebo po tomto sa jej budem sakra vyhýbať a možno .......... ale to je jedno.......proste neviem sa s tým vyrovnať teraz ale to dúfam že prejde
ako sa hovori ,"co boli to preboli",cas vylieci vsetky rany, rozchody byvaju vzdy smutne
ak su koli nenaplneny ocakavaniam a my toho druheho este lubime,.. viem ze je asi este skoro to hovorit ale co takto najst si inu ,,,,nemusis ju ktovieako lubit ,ale imho zabudnes rychlejsie na tuto ,iked niektori by mozno povedali ze je neeticke chodit s novou par dni po tom co sa rozides s tou " starou " myslim si ze "ucel svati prostriedky" takze ,,pre zmensenie zialu treba spravit co najviac,,,nech netrpis dlho
-
triple
Guru wannabe
jo to je všetko pekné ale zober si jo prečo by som som mal niekoho dostať do tej istej sitácie (ona ma bude ľúbiť ale ja ju nie) len kôli tomu aby som si ja pomohol.. takže mne bude fajn ale dašiemu človeku na svete bude na shit a potom ona to spraví dalšiemu a proste reťazová reakcia.
nie ja druhým ublyžovať nebudem - už nie
radšej ja budem trpieť ako by som mal ublyžovať nevinnej holke čo za to vôbec nemôže..
už nie už to nechcem robiť
nie ja druhým ublyžovať nebudem - už nie
radšej ja budem trpieť ako by som mal ublyžovať nevinnej holke čo za to vôbec nemôže..
už nie už to nechcem robiť
-
jin
VIP
Prepáč, ale to si myslel úplne vážne??Lolofon napísal:ako sa hovori ,"co boli to preboli",cas vylieci vsetky rany, rozchody byvaju vzdy smutneak su koli nenaplneny ocakavaniam a my toho druheho este lubime,.. viem ze je asi este skoro to hovorit ale co takto najst si inu ,,,,nemusis ju ktovieako lubit ,ale imho zabudnes rychlejsie na tuto ,iked niektori by mozno povedali ze je neeticke chodit s novou par dni po tom co sa rozides s tou " starou " myslim si ze "ucel svati prostriedky" takze ,,pre zmensenie zialu treba spravit co najviac,,,nech netrpis dlho
Nájsť si holku, iba kvôli tomu aby nejaká bola a použiť ju ako bariéru proti smútku? To je ale pokrytectvo! Tým by trpel aj on, nakoľko by to bol vzťah iba naoko a dotyčná ešte viac, nakoľko ona by ten vzťah možno "iba tak" nebrala. Naozaj myslíš, že by to mohlo zmierniť jeho žiaľ? Ja nie. Myslím, že teraz tesne "po" by bolo najmúdrejšie si chvíľku /akú uznáš za vhodné/ dať pauzu, nakoľko pri začínaní nového vzťahu by si mohol byť ovplyvnený podvedomým afektom z toho rozchodu. Chce to čas na uležanie faktov a racionalizáciu...
-
triple
Guru wannabe
jin
Máš pravdu racionalizácia sa dostavuje a už to len postúpiť do ostatných častí tela..... to prejde raz som sa z niečoho podobného dostal (aj ked s týmto sa to porovanť nedá ale vtedy som bol mladší a vpodstate vtedy mi to pripadalo ako dosť shock a tá ma vtedy aj podvázala)
mesiac možno dva a bude vpohode "možno"
teraz mám dve možnosti bud budem so všetkým sám a postupne sa s stým vyrovnávať alebo
budem stále s priateľmi, ktorí mi pomôžu prísť na iné myšlienky (len pochybujem že nejakí ozajstní tu sú)
a neboj ja niesom taký hlúpy a sprostý aby som som to riešil cestou nového vzťahu (vživote som už ublýžil dosť dievčatám tým že ja som ich neľúbil - a stalo sa to, že ked som si to uvedomil že už nikomu nebudem ublyžovať stretol som ju.. ju do ktororej som sa zamyloal a sto krát som si rozmyslel svoje city aby som jej potom neublýžil a stal sa presný opak - ironia osudu)
Máš pravdu racionalizácia sa dostavuje a už to len postúpiť do ostatných častí tela..... to prejde raz som sa z niečoho podobného dostal (aj ked s týmto sa to porovanť nedá ale vtedy som bol mladší a vpodstate vtedy mi to pripadalo ako dosť shock a tá ma vtedy aj podvázala)
teraz mám dve možnosti bud budem so všetkým sám a postupne sa s stým vyrovnávať alebo
budem stále s priateľmi, ktorí mi pomôžu prísť na iné myšlienky (len pochybujem že nejakí ozajstní tu sú)
a neboj ja niesom taký hlúpy a sprostý aby som som to riešil cestou nového vzťahu (vživote som už ublýžil dosť dievčatám tým že ja som ich neľúbil - a stalo sa to, že ked som si to uvedomil že už nikomu nebudem ublyžovať stretol som ju.. ju do ktororej som sa zamyloal a sto krát som si rozmyslel svoje city aby som jej potom neublýžil a stal sa presný opak - ironia osudu)
-
jin
VIP
Ako si správne zhodnotil, máš možnosti dve. Možno dve a pól. Prvá - je dobrá no len vtedy, pokiaľ sa dokážeš odosobniť od svojich pocitov, čo nie je ľahké a mohol by si sa touto cestou dostať na cestu, kde by si sám seba analyzoval a hľadal veci ktoré si urobil zle /autopsychoanalýza/ a to by ťa mohlo uvrhnúť do ešte väčšieho smútku nakoľko by začal viniť seba.triple napísal:jin
Možnosť druhá - Dobrá voľba, pokiaľ takých kamarátov máš
A teraz voľba, ktorá symbolizuje tú 1/2. Je to metóda bútľavej vŕby. Nájdi/vyber si jedného kamaráta/kamarátku, ktorému sa zveríš, no musíš mu/jej bezvýhradne dôverovať. On/ona ti dokáže pomôcť a poradiť. Ak sa podelíš o svoj smútok s jednou jedinou osobou, bude to mať žiadanejší účinok, ako keď na problémy jednoducho zabudneš v kruhu viacerých. A ešte k tomu získaš skvelého kamaráta/ku. Osobne preferujem posledný spôsob a som s ním spokojný. Určite tých spôsobov existuje nepreberné množstvo, ale tieto 2,5 sa mi zdajú pre tvoju situáciu najpoužiteľnejšie.
-
triple
Guru wannabe
jin
ten problém v prvom mne nehrozí - som silná osobnosť a určite nemôžem viniť seba .. jedniné čo som spravil že som myloval a dovolil byť mylovaný. ... takže to je wphode.
Ozajstný priatelia? tých spočítam na polke jednej ruky.. tý reps tá mi pomáha na dialku ale pomáha od začiatku... a ten
1/2 predsa hojko na čele s tebou
ten problém v prvom mne nehrozí - som silná osobnosť a určite nemôžem viniť seba .. jedniné čo som spravil že som myloval a dovolil byť mylovaný. ... takže to je wphode.
Ozajstný priatelia? tých spočítam na polke jednej ruky.. tý reps tá mi pomáha na dialku ale pomáha od začiatku... a ten
1/2 predsa hojko na čele s tebou
-
Mr.Jack
Light Star
tak toto nie je fakt dobrý nápad... ja ked som sa rozišiel a zistila to jej kamarátka tak hned "vyštartovala" po mne. Ja som jej síce hned povedal, že žiaden vzťah nechcem, že je tu ete bývalá, ona otom vie ale aj tak sa nevzdáva.. mám ju rád, ale nemilujem ju... presne vymenená situácia... a viem ako sa musí cítiť ona ked vie že aj ked idem snou von myslím upne na niekoho iného a nechcem jej oblížiť, bo viem ako som natom ja zle tým že sa ona tak správala ku mne...Lolofon napísal:ako sa hovori ,"co boli to preboli",cas vylieci vsetky rany, rozchody byvaju vzdy smutneak su koli nenaplneny ocakavaniam a my toho druheho este lubime,.. viem ze je asi este skoro to hovorit ale co takto najst si inu ,,,,nemusis ju ktovieako lubit ,ale imho zabudnes rychlejsie na tuto ,iked niektori by mozno povedali ze je neeticke chodit s novou par dni po tom co sa rozides s tou " starou " myslim si ze "ucel svati prostriedky" takze ,,pre zmensenie zialu treba spravit co najviac,,,nech netrpis dlho