Ja mám v PC 120GB systémové SSD a stále mám voľných okolo 25GB (a to tam mám GTA IV a ďalšie hry, 2 kompletné balíky grafických programov...). Fotky, videá a hudbu ukladám na klasický HDD, ktorý mám ako dátový.
SSD disk
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: SSD disk
Do čoho to chceš namontovať? Ak do notebooku, tak by som bral čo najviac priestoru, ak do PC, riešil by som to dátovým HDD.
Ja mám v PC 120GB systémové SSD a stále mám voľných okolo 25GB (a to tam mám GTA IV a ďalšie hry, 2 kompletné balíky grafických programov...). Fotky, videá a hudbu ukladám na klasický HDD, ktorý mám ako dátový.
Vezmem tento
http://www.itsk.sk/ssd-2-5-120gb-intel- ... 53857.html
Je tam aj príslušenstvo aj rámček do 3.5 pozície a viem ho mať bez DPH.. A tým pádom sa vojdem do môjho rozpočtu.. Ďakujem všetkým za rady...
Edit: Kibo chcem to do desktopu tak som sa rozhodol pre ten 120GB
http://www.itsk.sk/ssd-2-5-120gb-intel- ... 53857.html
Je tam aj príslušenstvo aj rámček do 3.5 pozície a viem ho mať bez DPH.. A tým pádom sa vojdem do môjho rozpočtu.. Ďakujem všetkým za rady...
Edit: Kibo chcem to do desktopu tak som sa rozhodol pre ten 120GB
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ssd môžeš položiť hocikde, fakt nemusí ísť do slotu na hdd..
-
Lord ANAKIN
Professional
1C3 presne ten isty mam , nemozem zatial ani kriveho slovka povedat , cital som vela recenzii a testov a u mna to bol velky favorit a vybral som si ho aj vdaka zaruke, len ja som bral cisto len disk 
Ake 256gb msata ssd odporucate?bud jedno 256gb, alebo 2x 128gb
-
MichalkoOo
Zablokovaný
intel 525 alebo crucial m4