Asi pred rokom sme mali na škole nejakú prednášku o stážiach v zahraničí. Celkom ma to zaujalo, ale nemal som na to čas. No tento rok by som cez leto (max na 3 mesiace) by som chcel ísť na nejakú stáž do anglicky hovoriacej zemi.
Na prednáške nám hovorila že to práveže až tak veľa nevychádza, že si v podstate platíš iba jedlo a ostatné veci hradí spoločnosť v ktorej pracuješ. Teraz som pozeral niečo na ale nič takého som nenašiel. Iba ponuku od Studen agency, ale nejako sa v tom nevyznám
Má niekto s tím skúsenosti ? Potreboval by som vedieť niečo o priebehu, poplatkoch, strave, ubytovaní, čo je hradené a čo nie.
Ďakujem za rady.
Stáž - USA, UK, Kanada
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stáž - USA, UK, Kanada
Staz ci work&travel??? Lebo mne to skor pride tak, ze pises o W&T, ale ak sa mylim, tak ma opravte.
-
vix
Expert
Kludne aj w&t, ide mi o tom aby som sa zdokonalil v angličtine a niečo pri tom zarobil.
-
hojko
Site Admin
A to chces vybavovat teraz v polovici aprila??? Asi si robis srandu, ci nie???
-
vix
Expert
Bolo mi povedané že apríl-máj je najlepšie obdobie pretože sa otvárajú nové kurzy (pobyty).
najskôr si vyjasni pojmy: chceš ísť na w&t, na nejakú dobornú stáž alebo jazykový pobyt?
w&t by sa ešte dalo ale s tým, že max do týždňa by si musel mať vyplnenú prihlášku a aj zaplatené. Lebo už je fakt neskoro.
w&t by sa ešte dalo ale s tým, že max do týždňa by si musel mať vyplnenú prihlášku a aj zaplatené. Lebo už je fakt neskoro.
Indeed.co.uk reed.co.uk staž ale nato už prachy musíš mať čo som videl tak máš ubytovanie zabezpečene a nejakú stravu a ostane zaba atd si musíš hradiť sam