Stále ten istý scénar

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jimmy_xp
King
King

Stále ten istý scénar

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ahojte. Hrozne ma trápi jedná vec, ktorá sa mi poslednú dobu stáva príliš často. Načrtnem situáciu : spoznám nejaké dievča, zoznámime sa, pokecáme spolu. Neskôr zbehneme von spolu na kávu, čaj. Potom ešte dlho, predlho pokecáme spolu v aute, vymeníme si čísla... Sympatie sú z oboch strán. Začne normálny týždeň, ja odídem do školy, ona má tiež školu. Občas spolu prehodíme zopár slov na FB. Chcem ísť s ňou o týždeň vonku, zrazu nemá čas, správa sa čudne. Zavolám raz, nejde, druhý krát to isté, a keď už do tretice nič z toho, tak už to vzdám, veď sa predsa nebudem nikomu pchať do zadku. Ešte pri poslednej sa stala taká vec, že ma požiadala aby som šiel s ňou ako partner na gymnaziálny ples. Ešte dobre, že som si lístok nekúpil, pretože som sa jej pýtal tak 4 dni pred plesom, že čo a ako, a ona mi otvorene povedala že už so mnou nechce ísť na ples. A toto nie je jediný prípad čo sa mi stal. Takýto scenár sa mi už zopakoval snáď aj 4 krát pri iných babách. Čo majú tie baby spoločné je to, že chodia na tú istú školu čo moja bývala. Nemôže to byť tým? Vážne sám neviem, kde je chyba, na začiatku je všetko super a odrazu je všetko naruby. Už sám neviem, čo mám ďalej robiť, som z toho veľmi sklamaný a občas si už začínam nahovárať, že chybu robím ja, aj keď sám neviem akú...Už som týmto natoľko deprimovaný, že už ani nemám chuť nadväzovať nové kontakty s nežnejším pohlavím :(
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stále ten istý scénar

Príspevok od používateľa DjBass »

Neviem, za akých okolností ste sa s bývalou rozišli, no je možné, že k tomu nejak dopomáha (ak o nich nejak vedela). Možno o tebe narozprávala hlúposti, podľa ktorých na teba zmenili názor, zľakli sa a vycúvali.

Alebo sa možno jedná len o strašne blbú náhodu a len to proste nevyšlo. Určite vieš, že ženy sú v niektorých veciach divné a nepochopí to nikto, ale určite nezúfaj a raz príde aj niekto, kto už nevycúva. :wink:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mozno chybu aj robis, mozno povies pri rozhovoroch nieco zle, ides na n rychlo alebo cely cas trepes. Jedna chyba je ista a to, ze si si vybral 4+1 dievcat, ktore su mlae, z tej istej skoly a este sa mozu aj poznat. V prvom rade teda zmen rajon a skus najst nieco starsie ci uz s tou skolou nema nic spolocne.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

vek - ty a ona? :vodnafajka:
jimmy_xp
King
King

Ja 23, dievčatá od 17 do 19.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Jimmy, asi je načase zameriať sa na staršie ;) alebo aspoň nie z jednej školy, možno sa poznajú a dačo si medzi sebou povedali.

Ja neviem, možno cítia z teba nejakú priveľkú snahu a oni to neberú ako rande, ale možno len ako také stretko v príjemnej spoločnosti.
Keďže pravdu ti aj tak nepovedia, budú to len naše dohady.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Spomínam si na jeden tvoj predchádzajúci topic.
Nevyvíjaš príliš veľku snahu ktorá ich odrádza ? Si na ne možno príliš dobrý, ochotný a ja neviem aký sladký ... = nudný.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Možno si len nenarazil na tú pravú :D ;)
jimmy_xp
King
King

zuzanuska - s tými staršími to je trošku problém, pretože sa viacmenej pohybujem v mladej spoločnosti (vek do cca 22 rokov) a bývala priateľka mala 18, čiže kamarátky som mal viacmenej v jej veku +/- 2 roky a predovšetkým to boli dievčatá, ktoré poznajú aj ju...
Racius - na toto sa snažím dávať si sakramentský pozor, aby som náhodou netlačil na pílu...Ale sčasti máš aj pravdu, som stále ochotný, milý k ním, a to asi nie je dvakrát najlepšie riešenie...
//axxis - buď kľudný, ja som to pochopil ako to myslel Racius, ale ty zjavne nie ;) Nehodlám meniť svoje správanie a správať sa ako kkt...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

jimmy_xp napísal: Racius - na toto sa snažím dávať si sakramentský pozor, aby som náhodou netlačil na pílu...Ale sčasti máš aj pravdu, som stále ochotný, milý k ním, a to asi nie je dvakrát najlepšie riešenie...
jasne, zacni sa spravat ako ko*ot, to urcite pomoze :idea:

______________________________________________________________________________________________________
brought to you by carls jr.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

By si sa divil :D Akurát potom to má asi inú cieľovú skupinu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Racius napísal:By si sa divil :D Akurát potom to má asi inú cieľovú skupinu.
toto ma inac tiez napadlo, ale too much effort napisat to :mrgreen:
anyway, k+
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

suhlas so zuzanuskou.. prestan sa hrat s detmi a skus to so zenami :D
.
btw. kto by uz mal len zaujem o "vikendove" vztahy.. cez tyzden si prec, dievcina sa nudi.
jimmy_xp
King
King

Víkendové ako víkendové, školu mám len 2 dni do týždňa, zvyšok som doma :)
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

23 a ty chodíš so 17? To si buď mentálne zaostalý že sa máš o čom baviť s babou v puberte, alebo si proste zúfalý a ideš po "ľahkej koristi" ktorá nevie čo chce a ľahko ju oblbneš. Sa správaj ako chlap, nájdi si primeranú svojmu veku a verím že taký vzťah vydrží dlhšie
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Sice povazujem Rainbow za hlupucku zenu pre niektore nazory, tentokrat to napisala na celu hubu a hadam to uz pochopis. Rainbow mohla si to napisat slusnejsie, nie takto drzo a skaredo.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a čo si tu budeme dávať servítky pred hubu? Treba písať na rovinu...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

To ano. Len by ma zaujimalo preco Jimmy nema starsi matros v okoli, ale stretava len mladucke skolacky. Mozno treba zacat chodit do inej spolocnosti, obmenit mierne kamaratov alebo nieco podobne inovativne.
jimmy_xp
King
King

Rainbow, vážim si tvoju otvorenosť a neodopieram ti tvoj názor, máš asi pravdu, ale v tom, že som mentálne zaostalý sa trošku mýliš, kedže tento rok ak všetko dobre dopadne tak úspešne ukončím štúdium VŠ :) Tak ti poviem, ja si mám s hocikým čo povedať ;) test to odhadol správne, budem musieť predovšetkým zmeniť spoločnosť, pretože v tej, ktorej sa nachádzam momentálne sa "starší matroš" nenachádza :(
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

No, ze koncis VS este nic neznamena :lol:
Hlavne,ked pises,ze ju mas len 2x do tyzdna a potom si doma.Nas profak by povedal,ze tu smrdi Trencin :lol:
Kazdopadne,co robis popri skole a aky mas ciel?
Chapes,lebo ty mozes vystudovat VS,ale ked je to nejaka filozofia a ty ostanes pracovat v mekaci,tak asi len tazko najdes rozumnu babu,ktora by toto ocenila.
Napísať odpoveď