Star Wars:The Force Unleashed
-
lekoklatik
VIP
-
Donkey Rollers
Novice
nhm.
Zdrawim po zapnuti tejto hry som bol dost nemilo prekvapeny pretoze sa neviem dopracovat k tomu ako sa da vobec zmenit rozlisenie (vlastne poriadne ziadne nastavenie som tam ani nenasiel).Kedze v options takato ponuka ani nieje.Chcel by som teda vediet ci sa to vobec niekomu podarilo a ked tak ako dakujem.Pretoze v danom rozliseni je hra pre mna nehratelna .
-
miricleboy
Expert
Re: nhm.
ked to spustis cez launcher tak tam sa da nastavit rozlisenieDonkey Rollers napísal:Zdrawim po zapnuti tejto hry som bol dost nemilo prekvapeny pretoze sa neviem dopracovat k tomu ako sa da vobec zmenit rozlisenie (vlastne poriadne ziadne nastavenie som tam ani nenasiel).Kedze v options takato ponuka ani nieje.Chcel by som teda vediet ci sa to vobec niekomu podarilo a ked tak ako dakujem.Pretoze v danom rozliseni je hra pre mna nehratelna .
-
Donkey Rollers
Novice
Re: nhm.
Diq moc tak potom mam zlu verziu pretoze cez lancher mi to nejde spustit ale dakujem ti velmi pekne.miricleboy napísal:ked to spustis cez launcher tak tam sa da nastavit rozlisenie
-
Alex481991
Medium Star
-
Donkey Rollers
Novice
nhm
Zdrawim mam taky problem a dufam ze mi snim niekto pomoze.Po tom co som si zohnal inu verziu tejto hry a nainstaloval (pri konci instalacie mi vypise chybu ohladom Microsoft Visual C++.Po zruseni sa ale hra v pohode doinstaluje takze nepredpokladam ze by to bol problem v tomto aspon dufam) Po nainstalovani hra ide normalne spustit problem mam ale v tom ze nejde spusti cez lancher (vypise chybu) a tym padom mi nejde apsolutne zmenit rozlisenie a hra je tym padom pre mna nehratelna na danom rozliseni.Preto by som sa chcel na vas obratit ci nahodou neviete ako danu chybu odstranit popripade zmenit rozlisenie inym sposobom Dakujem.Windows mam vistu
a dany microsoft visual mam inac v notebooku nainstalovany a skusal som ho aj preinstaloval.Skutocne by som vam bol vdacny ak by sa niekto poradil a pomohlo to lebo si tym uz neviem rady.
-
Donkey Rollers
Novice
Operu ani nemam len inernet explorer a ten bol vypnuty (instaloval som to 3x krat a furt mi tu chybu vypisalo ale instalacia sa dokoncila a aj hra sla spustit v pohode aj hrat to slo len ked to chcem cez ten lancher a zmenit rozlisenie tak nic).Ale diq za snahufeuer napísal:Donkey mne ukazalo tiež tu chybu ,aspoň myslím a to som mal zapnutú operu .Vypol som ju a dal znovu a v pohode doinstalovalo.