STAR WARS : The Old Republic

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sova
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: STAR WARS : The Old Republic

Príspevok od používateľa Sova »

Teraz neviem podla coho si usudil ze sme sporadicka narychlo zalozena guilda bez vedenia, cirou nahodou sme dlhorocne posobiaca wow guilda z Drakthulu, ktora funguje uz od zaciatku spustenia tohto wow serveru a rozhodli sme sa prejst na SWTOR. Cize ta guilda uz pomerne uspesne funguje minimalne 6 rokov, s pomerne solidnymi vysledkami. Takisto niesme ziadni wannabe pro ale vacsinou uz vsetko plnoleti ludia co vedia co od tej hry chcu ujo zajacik. Pokial mas dost informacii vies ze v SW budu Operations/raidy/ pre 8 a 16 ludi, cize na fungujucu a aktivne raidujucu PVE guildu potrebujes cca 25-30 ludi, nie menej a viac je takisto zbytocne, to ti tu a teraz na mieste zarucim ze tie velke guildy z fan webov co maju 200+ hracov sa rychlo rozkuskuju, lebo neexistuje guilda co dokaze dat tolko hrania chtivym clenom priestor na realizovanie sa cize coskoro aj tak budu hladat nieco kde najdu to co potrebuju. Kedze ako som teraz pisal ze mame cca 20 clenov z coho vacsina z toho su ludia z dlhorocnymi skusenostami z inych mmo, prevazne teda wow, staci mi uz len par ludi aby som dosiahol to co mam v plane, A sry za takyto wall of text ale ten tvoj prispevok bol taky odveci ze som sa musel ozvat.
XGames
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XGames »

offtopic: a ako sa vola ta wow drakthul guilda, dik v klude aj do PM
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Pre mna uplny top a najvacsie plus ma tato hra tym, ze vsetky zadavania a odovzdavania misii su robene stylom cutscen a teda aj celkom nadabovane(kazda rasa ma svoj jazyk). Takze ziadne "wall of text" ako pri brani odovzdavani questov v inych mmo.
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

Rozhodujem sa či si hru kúpiť. Bohužiaľ nemám beta key ale zohnal som si kamarátov účet tak akurát sťahujem hru. Rád by som bol keby ste mi povedali aspoň pár informácií. Videl som už dosť videí a prečítal som si toho dosť ale predsa mám pár otázok. Že vraj beta sa dá hrať len cez víkend ? Je veľa serverov takže, ktorý si vybrať. Napríklad ako sa volá server kde hráš ty sova? Hral som štyri roky wow aj keď 90% na free serveroch ale myslím, že môžem povedať, že sa viem orientovať(alebo ako to nazvať) v mmorpg ale predsa by som chcel pomoc ostatných tak ak by bola možnosť sova, budem rád ak ma kontaktuješ cez pm rád by som sa k vám pridal. Ďaľšie otázky ma momentálne nenapadajú, keď tak sa opýtam sa neskôr. :)
Sova
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sova »

Ja som hral na beta serveri Gnawer's Roost, ale pokial som spravne pochopil bola to len vikendova beta ktora uz skoncila. Cize aktualne cakam az na 15.decembra kedy cakam a dufam ze sa dostanem do hry, kedze vtedy zacina early acces. Beta ma potesila, skusal som Bountz Huntera mercenary dotiahol som to na lvl 22 a ta class story je jednoducho uzasna. Bolo to troska zalagovane miestami, hlavne warzony, a par inych neprijemnych bugov ale nic co by sa nedalo do vydania odstranit. Cakacky na servery boli tiez neprijemne, ale kedze tento vikend to bol vlastne stress test serverov ocakavam ze to sa tiez vyriesi spustenim vacsieho mnozstva serverov ked hra oficialne vyjde. Link na guildu ti poslem cez PM, keby si mal dalsie otazky tak tiez tam.
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

beta už skončila úplne? takže už si hru nevyskúšam ani počas nasledujúceho víkendu?
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

V hre na Coruscante v general chate sa riesilo, ci bude este nejaka verejna beta, dost ludi tvrdilo, ze dalsi vikend bude znovu. Takze asi najlepsie pockat a skusit, ci bude.

Ja mam predpredaj na Collectors Edition, nema nejaky star wars fanusik zaujem o sosku? :) Nech sa aspon nieco vrati z tych 140€ spat, aspon bude na subscription :)

Betu som hral na USA realme Prophecy of the Five, kedze pri spusteni bety bol len jeden EU anglicky realm, a nechcel som cakat, kym zapnu dalsie.
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Neviem o tom, že by mala byť ešte nejaká ďalšia Beta okrem tej, ktorá sa už uskutočnila tento víkend. Podľa mňa nič také nebude. Najskôr nás čaká už len Early Game Access od 15.12.

Zamyslieť sa skôr ako napíšem hlúposť? Hm, v pohode. Tak si počkajme na tento víkend a uvidíme sami či nejaká "BETA" bude...potom sa dotyčný čo mi znížil karmu môže za hlavu chytať pre svoju hlúposť.
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Zajačik napísal:Neviem o tom, že by mala byť ešte nejaká ďalšia Beta okrem tej, ktorá sa už uskutočnila tento víkend. Podľa mňa nič také nebude. Najskôr nás čaká už len Early Game Access od 15.12.

Zamyslieť sa skôr ako napíšem hlúposť? Hm, v pohode. Tak si počkajme na tento víkend a uvidíme sami či nejaká "BETA" bude...potom sa dotyčný čo mi znížil karmu môže za hlavu chytať pre svoju hlúposť.

Presne tak, žiadna beta by už byť nemala. To sa samozrejme netýka dlhodobej bety.
Zajačik
Light Star
Light Star

senator8008 napísal:

Presne tak, žiadna beta by už byť nemala. To sa samozrejme netýka dlhodobej bety.
Správne. Dlhodobá beta prebieha stále. Aj v tomto momente. Avšak dosť pochybujem, že už teraz budú odosielať nejaké pozvánky na dlhodobú Betu, vzhľadom na blížiaci sa termín oficiálneho vydania hry. Nemalo by to zmysel.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Ďalšia beta začína Friday, December 2 at 1:00 PM CST :)
Zajačik
Light Star
Light Star

Markoff napísal:Ďalšia beta začína Friday, December 2 at 1:00 PM CST :)
No nerád to priznávam, ale mýlil som sa. Hm, hej aj mne prišla pozvánka. Takže nakoniec predsa len dotyčný mal pravdu...
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Aj ja sa ospravedlňujem za moju chybu.
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

Treba na tu betu dalsi kluc? Pretoze na prvej bete som bol, ale teraz mi neprisla ziadna pozvanka :/ .
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

kluc asi nie mne dosiel mail ze sa mozem zucastnit finalneho testu len som hru uz zmazal a momentalne sa neda stiahnut, vie pls niekto povedat ci si nechal instalucku u seba a popripade mi poslat link na stiahnutie do spravý?

Dakujem
z3t
Medium Star
Medium Star

Tak to je zaujimave, ze mi nic nedoslo :( .
Zajačik
Light Star
Light Star

Táto beta je určená len hráčom, ktorí už participovali na predchádzajúcej, ktorá sa uskutočnila minulý víkend. Tiež som si neni stopercentne istý, či tieto pozvánky boli poslané všetkým zúčastneným alebo len menšej časti (ale podľa mňa menšej časti). Takže pokiaľ už máte stiahnutú hru, tak stačí iba zapnúť launcher a hra sa Vám sama začne updatovať. Myslím, že hra sa otvorí o 20:00 nášho času dnes v piatok.
z3t
Medium Star
Medium Star

Launcher updatne len hracom, ktory sa budu moct zucastnit bety, alebo vsetkym a potom do hry pusti len tych, ktory maju pozvanku?
Zajačik
Light Star
Light Star

z3t napísal:Launcher updatne len hracom, ktory sa budu moct zucastnit bety, alebo vsetkym a potom do hry pusti len tych, ktory maju pozvanku?

Možno to updatne aj tým, ktorí pozvánku nemajú. Avšak do hry budú vpustení len tí, ktorí pozvánku obdržali.
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

som zvedavy dokedy maju este udrzbu, ked ratam ako sa 1x dlho instalovala ta hra /teraz ma to caka znova/ plus este ani heslo nemam zmenene a vdaka udrzbe ho ani tak skoro asi nezmenim
Napísať odpoveď