STAR WARS : The Old Republic
-
lekoklatik
VIP
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: STAR WARS : The Old Republic
Je aj u Republic nejaká sk/cz gilda??
Vacsina ludi sla na LOL, a caka sa tam minimalne 10 minut.. Nieje lepsie ist niekam kde sa cakat nemusi?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak, začal som hrať v piatok večer, dnes som level 18, skoro 19, hrá niekto aktívne?
Je tu niekto koho to prestalo baviť ako mňa ? Počas Bety to bolo super, no po spustení nič moc hral som to prvé dva týždne potom už som to ani nezapol.
a preco ta to prestalo bavit? ja nvm ci si to kupit lebo by ma to asi tiez po par dnoch prestalo bavit a 60 eur v p***Pee.Em napísal:Je tu niekto koho to prestalo baviť ako mňa ? Počas Bety to bolo super, no po spustení nič moc hral som to prvé dva týždne potom už som to ani nezapol.
-
XGames
VIP
akych 60 eur ?Markoff napísal: a preco ta to prestalo bavit? ja nvm ci si to kupit lebo by ma to asi tiez po par dnoch prestalo bavit a 60 eur v p***
SWTOR je vyborna aj ako single player a za tie peniaze to naozaj stoji, vybora storyline, ktora ta pomaly vedie pocas lvlovania, zaujimavy companion system a celkovo atmosfera Star Wars universa je dobre zvladnuty.
Samozrejme ma hra svoje chyby ale poucila sa uz z predoslych mmo projektov a je to zatial po WoW asi jedina MMO hra pri ktorej vydrzim dlhsie ako mesiac.
Neviem, proste ma to nechytilo. Hral som WoW viac než 4 roky a to ma bavilo. Keď vyšiel Cataclysm, tak som sekol z MMORPG hrami až do teraz. SW:TOR je podľa mňa lepšie a kvalitnejšie urobený než WoW. Len mi tam chýba niečo, čo by ma ťahalo to hrať ďalej. Niečo, čo WoW malo, než z toho urobili čisto zlatú baňu. Asi som ti veľmi nepomohol ale mňe osobne v tej hre chýba niečo, čo by ma tam ťahalo späť lebo po pár dňoch som tú hru zapol len preto, lebo som bol chorý a nemal som celý deň čo robiť. A aj tak ostala hra potom minimalizovaná na lište a browsoval som si po nete.Markoff napísal: a preco ta to prestalo bavit? ja nvm ci si to kupit lebo by ma to asi tiez po par dnoch prestalo bavit a 60 eur v p***
hra stoji 45 eur a na to aby si mohol mat tych 30 dni zdarma si tusim potrebujes zaplatit min. dalsich 30 dni (aspon tak to bolo u WoW) cize + 13 eur = 58 eurXGames napísal:
akych 60 eur ?moc drahu kupujes, 30dni mas zadarmo a hra sa da kupit ovela lacnejsie
Hra stoji 45 eur, v tom mas pravdu, ale nemusis si zaplatit dalsi mesiac aby si mohol hrat ten jeden zadarmo, staci zadat kreditku, a den pred vyprsanim free mesiaca cancelnut subscription, nebudes si musiet zaplatit ten dalsi mesiac. Na druhu stranu hra je dobra, Bioware sa pomerne snazi vydavat dost casto patche aby fixli zatial pomerne solidnu kopu bugov, ale inac je to dost smooth start , pri inych rpg to zvyklo byvat horsie.
neviete ci su nejake neoficialne servery, ale nieco take, kde sa neplatia mesacne poplatky? ako su neoficialne servery na wowku
neoficialne servery niesu
takze sa platia vsade mesacne poplatky?

Nazdar mam problem, nevie sa mi updatnut launcher a strasne ma to je*e, skusil som snad vsetko, a toto je tiez jeden z napadov co som nerealizoval... nemohli by ste mi niekto upnut a poslat SS s launcher.exe ktory je opatchovany? Samotny patch na to ma 0,03mega ale proste z nejakeho nevysvetlitelneho dodovu mi to nechce stiahnut...
Dakovala
Dakovala
-
seth82
Darca
Skúšal si v task manageri vypnúť proces launcher.exe a spustiť to znovu? Mne to napríklad pri patchovaní v januári pomohlo a hneď všetko šlo, ako malo...Taktiež to seklo pri update, nič sa nedialo, potom som to dal reštartnúť a spravilo sa to bez problémov...
jaa som skusal snad uz vsetko... kazdy troubleshooting som pozrel na forach nic mi nefunguje... celkom mam rage vzhladom na to ze za to platim este mesacne a ta hra mi nejde... na druhu stranu aspon som otvoril tu otpiku a atomovu fyziku na skusky :d
-
seth82
Darca
nuž, skús napísať na podporu. Neviem, prečo ti to nejde, ja som s tým zatiaľ problém nemal. Na druhej strane mám ale bug, ktorý spôsobuje, že môj hrdina sa furt zohne po loot, aj keď mám povypínané možnosti right click loot a area loot. To znamená, že ak masakrujem piatich, tak keď odfaklím prvého a dá nejaký loot, môj hero sa poň hneď zohne, kvôli čomu strácam drahocenné stotiny sekundy a už ma to začína srať.
nuz to ti nepomozem to sa zase nestalo mne... btw kde hras a co ?
-
seth82
Darca
Jedi Sentinel na anglickom Normal RP serveri...Zatiaľ level 36, dnes to bol 16ty deň, odkedy tú hru mám, takže pohoda :3
Sranda, ja mam Sith Jugga tiez 36
+ trilion dalsich altov, inak odporucam server Legions of Lettow (myslim) celkom normalna ceska komunita ktora nespamuje general a predsa tam je