stara laska nehrdzavie...
malo pripadov sa vydari lebo malo ludi rady co su napisane aj posluchnemidnight_man napísal:Malo pripadov sa takto stastne vydari a ze rady s tohoto fora pomozuale som rad ze patris k tym ktorym to pomohlo
tesime sa stebou
inac nabuduce ked sa to tak pekne rozvilo by som volil mensiu grupu radsej
nech je vacsia romantika
Re: all
nj to teda..ide neboj ani mna to dlho netrapilo ale cil to zacainamidnight_man napísal:lol..ked som mal ja 13 rokov tak mi taketo veci po hlave vobec nebehali...mal som totalne uplne ine zaujmi......ako sa vravi doba ide dopreduaspon myslim
no ja oms poslucholLolofon napísal:malo pripadov sa vydari lebo malo ludi rady co su napisane aj posluchne
a este sa chcem opitat....ze strasne silno mi stiskala ruu no nie zer silno ale prote drzala sa....je to ok???no ked sme sa pomalicky blizi tak pomali pustala.....
//zuzka: upravuj si príspevky pls...
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
jaaaaj ty mas 13?zmija31 napísal:to mu ver......ale tak vies...toto je v podstate nieco new...na 13 rocneho chapes....
-
susenejablko
Light Star
troxu nechapem otazke...akoze ze ci ona to spravila len preto??? to ja nefjem, ale nemyslim si ze ano... (aaaa ake pribrzdene otazky??? saaaak one...kazdy ma svoje problemyzmija31 napísal:oki thx....a este sa zase opitam.....nemusim sa bat...ze to bolo iba z toho aby som mal radost???Ako vazne sorry za teketo pribrzdene otazky ale.....
-
susenejablko
Light Star
vidim ze si optimista jak vysityzmija31 napísal:jj teda to ma ja osm to myslel tak ze.....hmmm dnes to snim vydrzim chapes???
cawte sorry ja viem niekto pisal ze si mam verit...ale cil som si pisal z jej kamosou a tak sme sa o tom bavili ja som je nepovedal ze ja a ona a zi bude so mnou chodit ale bavili sme sa ze ci by chodial z niekim s triedy a jej kamoska povedal ze nikdy z nikom z triedy.....a cil sa bojim ze ked sa je jopitam te ci by to skusila....so mnou......povie nie...ale bo sa mam vykaslat na nu?pls help... 
//edit: chalpci sorry ale napiste lebo nezaspim

//edit: chalpci sorry ale napiste lebo nezaspim
-
Enduro3333
Medium Professional
vzdy to je risk moja ex (22)vravela ze by si nikdy nezacala zo spoluziakom ale nakoniec ma z jednym svojim podviedlazmija31 napísal:cawte sorry ja viem niekto pisal ze si mam verit...ale cil som si pisal z jej kamosou a tak sme sa o tom bavili ja som je nepovedal ze ja a ona a zi bude so mnou chodit ale bavili sme sa ze ci by chodial z niekim s triedy a jej kamoska povedal ze nikdy z nikom z triedy.....a cil sa bojim ze ked sa je jopitam te ci by to skusila....so mnou......povie nie...ale bo sa mam vykaslat na nu?pls help...
-
susenejablko
Light Star
neviem, ci som to pisal do tejto temy alebo niekde inde, ale urcite na hojko...pisal som nieco v tom zmysle, ze moja ex- mala takeho ex- ktory je jej spoluziak a chodila s nim 3 roky...a aj ona sama hovori, ze oni spolu nechodili...oni spolu zili... do skoly, zo skoly, doma boli bud u nej, alebo u neho, ucili sa spolu, proste paraaaaaada (ked si neliezli na nervy)...uz si spominam...pisal som to tuzmija31 napísal:cawte sorry ja viem niekto pisal ze si mam verit...ale cil som si pisal z jej kamosou a tak sme sa o tom bavili ja som je nepovedal ze ja a ona a zi bude so mnou chodit ale bavili sme sa ze ci by chodial z niekim s triedy a jej kamoska povedal ze nikdy z nikom z triedy.....a cil sa bojim ze ked sa je jopitam te ci by to skusila....so mnou......povie nie...ale bo sa mam vykaslat na nu?pls help...
-
Enduro3333
Medium Professional
-
susenejablko
Light Star
je lepsie ak cakas malo a dostanes vela...pripadne cakas malo a dostanes malo, ako ked cakas vela a dostanes malo...zmija31 napísal:nj to mas pravdu..ale chapes ona neni ty.....a jej sa paci nejaky iny kereho vydy raz za rok cez letne....takze ja newiem ja ju pozvem niekde ale bojim sa ze to nema velke nadeje....
skus sa jej jednoduho spytat, aky problem v tom vidi...kebyze nahodou...
-
jin
VIP
Ako si to zistil?zmija31 napísal:![]()
![]()
dnes som zasa zistil ze sa jej niekto paci..nechody snim len sa jej paci......tak myslite ze so mnou bude chodit???
![]()
![]()
A šancu stále máš, to je jasné. Určite k Tebe dačo "cíti"(úvodzovky pre ten vek), inak by sa nesprávala tak, ako doteraz. A pokiaľ sa jej niekto páči, neznamená to, že s ním automaticky teraz bude chodiť
hlavne sa teraz z toho neposklakdaj a nevykasli sa na nu. znasob svoje usilie, myslim ze sancu mas ,neboj nic. pacit sa jej moze 13351365834 ludizmija31 napísal:![]()
![]()
dnes som zasa zistil ze sa jej niekto paci..nechody snim len sa jej paci......tak myslite ze so mnou bude chodit???
![]()
![]()
hlavne chladna hlava
-
zuzkazuzka
VIP