stara laska nehrdzavie...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zmija31
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zmija31 »

ja viem....to som chcel aby tam mala kamaratky....sak ako si pisal...a jasne nejaku sa jej to opitam....ale to potrebuje cas....nechcem sa ponahlad....
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

midnight_man napísal:Malo pripadov sa takto stastne vydari a ze rady s tohoto fora pomozu :roll: ale som rad ze patris k tym ktorym to pomohlo :) tesime sa stebou :wink:
malo pripadov sa vydari lebo malo ludi rady co su napisane aj posluchne

inac nabuduce ked sa to tak pekne rozvilo by som volil mensiu grupu radsej
nech je vacsia romantika
zmija31
Light Expert
Light Expert

Re: all

midnight_man napísal:lol..ked som mal ja 13 rokov tak mi taketo veci po hlave vobec nebehali...mal som totalne uplne ine zaujmi......ako sa vravi doba ide dopredu :) aspon myslim
nj to teda..ide neboj ani mna to dlho netrapilo ale cil to zacaina :D
Lolofon napísal:malo pripadov sa vydari lebo malo ludi rady co su napisane aj posluchne
no ja oms posluchol :D
a este sa chcem opitat....ze strasne silno mi stiskala ruu no nie zer silno ale prote drzala sa....je to ok???no ked sme sa pomalicky blizi tak pomali pustala.....

//zuzka: upravuj si príspevky pls...
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

zmija31 napísal:to mu ver...... :lol: ale tak vies...toto je v podstate nieco new...na 13 rocneho chapes....
jaaaaj ty mas 13? :) ja som tu chcel pisat nieco s postelou rovno :D ale nie, myslim, ze bude tvoja ak sa nieco nestane :) ked sa diefca usmeje ked jej das ruku, 100% je jej s tebou dobre...som rad ze som jeden z tych co pomahali :) len tak dalej, ked si date njake tie pusy (po puse hod hned na francuzaka aj ked si mozno povies ze si neskuseny...ser nato, to je instinkt... :)) daj vediet...
zmija31
Light Expert
Light Expert

oki thx....a este sa zase opitam.....nemusim sa bat...ze to bolo iba z toho aby som mal radost???Ako vazne sorry za teketo pribrzdene otazky ale.....
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:oki thx....a este sa zase opitam.....nemusim sa bat...ze to bolo iba z toho aby som mal radost???Ako vazne sorry za teketo pribrzdene otazky ale.....
troxu nechapem otazke...akoze ze ci ona to spravila len preto??? to ja nefjem, ale nemyslim si ze ano... (aaaa ake pribrzdene otazky??? saaaak one...kazdy ma svoje problemy :) )
zmija31
Light Expert
Light Expert

jj teda to ma ja osm to myslel tak ze.....hmmm dnes to snim vydrzim chapes???
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:jj teda to ma ja osm to myslel tak ze.....hmmm dnes to snim vydrzim chapes???
vidim ze si optimista jak vysity :lol: to ti fakt neviem povedat, to je jedna z veci, ktore sa posledne dni na hojku preberaju, ze sa ludia pytaju veci na ktore vie odpoved iba jedna osoba (a na forum pravdepodobne nechodi) kazdopadne, skusaj dalej :) ale ty ju poznas (z nas dvoch) lepsie, tak to by si mal vediet skor ty...ze ked vies, ze nieje svina (srry za vyraz nefjem ci sa harpyija pise s makkym ci s Y ci jak :D) taaaaak by to nemala tak mysliet...a ty skus rozmyslat viac optimisticky a viaac si ver :)
zmija31
Light Expert
Light Expert

cawte sorry ja viem niekto pisal ze si mam verit...ale cil som si pisal z jej kamosou a tak sme sa o tom bavili ja som je nepovedal ze ja a ona a zi bude so mnou chodit ale bavili sme sa ze ci by chodial z niekim s triedy a jej kamoska povedal ze nikdy z nikom z triedy.....a cil sa bojim ze ked sa je jopitam te ci by to skusila....so mnou......povie nie...ale bo sa mam vykaslat na nu?pls help... :cry:

//edit: chalpci sorry ale napiste lebo nezaspim :cry: :!:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

zmija31 napísal:cawte sorry ja viem niekto pisal ze si mam verit...ale cil som si pisal z jej kamosou a tak sme sa o tom bavili ja som je nepovedal ze ja a ona a zi bude so mnou chodit ale bavili sme sa ze ci by chodial z niekim s triedy a jej kamoska povedal ze nikdy z nikom z triedy.....a cil sa bojim ze ked sa je jopitam te ci by to skusila....so mnou......povie nie...ale bo sa mam vykaslat na nu?pls help... :cry:
vzdy to je risk moja ex (22)vravela ze by si nikdy nezacala zo spoluziakom ale nakoniec ma z jednym svojim podviedla :cry: .. zistis ..iba ked skusis
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:cawte sorry ja viem niekto pisal ze si mam verit...ale cil som si pisal z jej kamosou a tak sme sa o tom bavili ja som je nepovedal ze ja a ona a zi bude so mnou chodit ale bavili sme sa ze ci by chodial z niekim s triedy a jej kamoska povedal ze nikdy z nikom z triedy.....a cil sa bojim ze ked sa je jopitam te ci by to skusila....so mnou......povie nie...ale bo sa mam vykaslat na nu?pls help... :cry:
neviem, ci som to pisal do tejto temy alebo niekde inde, ale urcite na hojko...pisal som nieco v tom zmysle, ze moja ex- mala takeho ex- ktory je jej spoluziak a chodila s nim 3 roky...a aj ona sama hovori, ze oni spolu nechodili...oni spolu zili... do skoly, zo skoly, doma boli bud u nej, alebo u neho, ucili sa spolu, proste paraaaaaada (ked si neliezli na nervy)...uz si spominam...pisal som to tu :D... vsetko ma svoje pre aj proti ale nechapem, preco nechce chodit so spoluziakom...keby som ja mal pekne spoluziacky (coz nemam, taky nazor ma veeeela mojich kamaratov, dokonca aj moja mama) taaak by som vpohoďke sa dal s niektorou dokopy...nenachadzam v tom ziaden problem...
zmija31
Light Expert
Light Expert

nj to mas pravdu..ale chapes ona neni ty.....a jej sa paci nejaky iny kereho vydy raz za rok cez letne....takze ja newiem ja ju pozvem niekde ale bojim sa ze to nema velke nadeje.... :cry:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

zmija31 napísal:nj to mas pravdu..ale chapes ona neni ty.....a jej sa paci nejaky iny kereho vydy raz za rok cez letne....takze ja newiem ja ju pozvem niekde ale bojim sa ze to nema velke nadeje.... :cry:
hop alebo trop :wink:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:nj to mas pravdu..ale chapes ona neni ty.....a jej sa paci nejaky iny kereho vydy raz za rok cez letne....takze ja newiem ja ju pozvem niekde ale bojim sa ze to nema velke nadeje.... :cry:
je lepsie ak cakas malo a dostanes vela...pripadne cakas malo a dostanes malo, ako ked cakas vela a dostanes malo... :)
skus sa jej jednoduho spytat, aky problem v tom vidi...kebyze nahodou...
zmija31
Light Expert
Light Expert

:cry: :cry: :cry: dnes som zasa zistil ze sa jej niekto paci..nechody snim len sa jej paci......tak myslite ze so mnou bude chodit??? :( :o :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

zmija31 napísal::cry: :cry: :cry: dnes som zasa zistil ze sa jej niekto paci..nechody snim len sa jej paci......tak myslite ze so mnou bude chodit??? :( :o :?
Ako si to zistil?
A šancu stále máš, to je jasné. Určite k Tebe dačo "cíti"(úvodzovky pre ten vek), inak by sa nesprávala tak, ako doteraz. A pokiaľ sa jej niekto páči, neznamená to, že s ním automaticky teraz bude chodiť :wink:
zmija31
Light Expert
Light Expert

povedala mi to jej kamaratka.....noa vcera(piatok)sme boli zasa spolu stala ako banda (5-clenna)a zas sme sa drzali za ruky.....a bolo to cool....len sa bojim ze ak ju pozvem teda uz som a povedala ze pojde....tak ako jej to povedat...ale ani toho sa moc nebojim ale ako zareaguje.....
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

zmija31 napísal::cry: :cry: :cry: dnes som zasa zistil ze sa jej niekto paci..nechody snim len sa jej paci......tak myslite ze so mnou bude chodit??? :( :o :?
hlavne sa teraz z toho neposklakdaj a nevykasli sa na nu. znasob svoje usilie, myslim ze sancu mas ,neboj nic. pacit sa jej moze 13351365834 ludi :P .
hlavne chladna hlava :!: . s chladnou hlavou sa do ciela dostanes rychlejsie a je to aj istejsie :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Nevzdávaj to! Zatiaľ ona osobne ničím nenaznačila, že by nemala záujem, takže ďalej pokračuj v dobýjaní... Máš šancu, pekne sa to začína rozvíjať, takže všetky pesimistické myšlienky zahoď a bude to super! :wink:
zmija31
Light Expert
Light Expert

oki thx
Napísať odpoveď