staronove na obzore (rozchod a dozvuky-prazdnota)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Son-Gohan
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: prazdnota

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

ano a tiez je tam napisane ze momentalne vztah nehladam lebo nemam co zene ponuknut,nerob zo seba doktrora Phila :P
je to pre mna nezvyk byt po 10rokoch sam a dostat prve kopacky od zeny -rozumeno-
ja vztah beriem vazne ponuky na sex po par dnovej znamosti/prilezitostny/kamaratsky odmietam
nikdy som nechodil s niekym len tak.to zrejme praktizujes ty ale mne to nestaci
pozri ja nemozem za to ze si taky zoceleny šerminátor :sly: ,mna to jednoducho vzalo a nebojim sa to priznat na nic sa nehram
:smt017
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Je to zvlastne. Ti ludia ktori citali moje predchadzajuce temy vedeli ze som bol v <> hodne dlho po 3 dnoch "pseudo vztahu". Neviem co by som robil po 10 rokoch.
Suhlasim s tommyhotom...Niekedy je lepsie zostat sam.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nikde som nepovedal, ze je dobre zostat sam. Len netreba z toho robit taku kovbojku. Su podstatne dolezitejsie veci, nez len partnerske vztahy.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

TommyHot napísal:Su podstatne dolezitejsie veci, nez len partnerske vztahy.
Rozvin. Pre mna je osobny zivot dolezitejsi nez pracovny. Rozhodne vsak netvrdim, ze zivot muza by sa mal tocit len okolo partnerskych vztahov.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

tommy je zaujimavy clovek,sebestacny,
ale zas teraz klatit vsetko co da niekde na diske
nane laska nane sex :oops:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

pozbieraj dragon balls a zazelaj si, co len chces.. niekde na fore sa tu potuluje aj son-goku. spolu by ste to mali zvladnut :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

javatar napísal:Rozvin. Pre mna je osobny zivot dolezitejsi nez pracovny. Rozhodne vsak netvrdim, ze zivot muza by sa mal tocit len okolo partnerskych vztahov.
Zdravie, rodina, priatelia, pre mna aj peniaze, pracovne uspechy, ktore ma pohanaju vpred atd. Vsetci sa idu posrat z partnerskych vztahov a castokrat, ked ich maju, tak vsetko ostatne ide bokom, co je ta najvacsia hlupost aku moze clovek spravit. Potom ked o tento vztah pride, tak zisti ze nic nema a nema ani chut zit a potom su z ludi taketo trosky.

Son-Gohan ved aj mne chybaju tieto veci, ale nejdem tomu podriadovat cely zivot.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

TommyHot, teraz mi pripomínaš jeden citát: "Rodina, náboženství a přátelství jsou tři zlí duchové, ktoré musíte zabít, pokud chcete v podnikání uspět." [Charles Montgomery Burns]
Son-Gohan
Light Star
Light Star

lumir napísal:pozbieraj dragon balls a zazelaj si, co len chces.. niekde na fore sa tu potuluje aj son-goku. spolu by ste to mali zvladnut :)
otcovi som uz pisal ked som sa zaregistroval,prave ti ide vykopnut dvere
len nas ser :smt044

//autoeditácia príspevku (08 Aug 2012, 12:44)
tommy co so pisal plati aj opacne,mas peniaze,poziciu a zistis ze mas velky ....t
ja sa s tebou nemienim nejako hadat presviedcat,sme povahovo rozdielny ludia,mne to nevadi
tebe hej?ked zostanem sam tak budem sam,nerobim z toho tragediu,jednoducho ma to trapi
casom nebude ok
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kamosi musia byt na prvom mieste. Samozrejme kvoli vztahom by clovek nemal zahadzovat pracu a podobne veci. Peniaze by nemali hrat v zivote cloveka hlavnu ulohu, lebo mu z nich drbne a v zivote bude mat este vacsie hovno, ako keby vsetko zahodil.
Takze vsetkeho s mierou :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

tiez budem asi ten typ ze sam nechcem byt a chcem niekoho mat...

ale takzo povedat je to mesiac je to cerstve velmi ju chcem spat....

a zazivam dost podobne pocity ... hlavne ked som sam v aute alebo vecer v posteli...
a to ked este uvidim ciernovlasku tak ma ide je***...
:?
Son-Gohan
Light Star
Light Star

ha ona sedi kazdy den 5m odo mna v praci co uz mam ja povedat,ale naspat ju aj tak uz nechcem a basta
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

TommyHot napísal:Nerozumiem, preco sa vsetci tvaria, ze najvacsim (a pre niektorych aj jedinym) cielom zivota je najst si partnera a zabit s nim cely zivot? Tiez sme sa nedavno s byvalou rozisli po dvoch rokoch a sice ma to chvilu mrzelo, teraz som stastny, ze som sam a nemusim sa nikomu prisposobovat a mozem si robit co uznam za vhodne. Vztahy su fajn, ale akonahle z nich spravis nutnost, tak sa z teba stava troska. Ked si toto uvedomis, budes stastny ako nikdy.
S tymto bezvyhradne suhlasim, tiez mam pocit ze ludia prikladaju vztahom neprirodzene velku vahu a upadaju do utopie ze partnerska laska je jediny aspekt stastneho zivota.
Vkladat cely svoj zivot a vsetku energiu ci nadeje do jedinej osoby je nezdrave a extremne nebezpecne pre vlastne psychicke zdravie.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

v tejto teme sa vztahom velka vaha nepridava,nik tu neupada do utopie a vkladat svoj zivot a energiu
ci nadej do jedinej osoby tu nespomina nik kto pise do tejto temy k veci
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To ani netvrdim, reagoval som len na Tommyho prispevok, preto som ho aj odcitoval.
marek carey
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marek carey »

Vztah je najlepsi, ked v nom clovek este nie je. :D
Son-Gohan
Light Star
Light Star

II.cast

Neviem ci to bude mat chut niekto citat ale chcem sa s Vami podelit o dalsi ani neviem ako to nazvat povedzme fail alebo lol fail

Posledny mesiac som si s nou znova zacal rozumiet,zhodli sme sa kde sme obaja urobili chybu a kam by to smerovalo keby sme
spolu,do nicoho som ju netlacil a spraval som sa k nej uplne normalne (vsak sme v praci nie). Tento piatok to vsak dostalo obratky vzdy ked sme spominali na to pekne tak jej zacali tiect slzy v piatok tiez tak sa mi priznala ze ma stale lubi a hodili sme sa po sebe resp. zhodli sme sa ze si dame sancu.V ten den sa rozisla s jej priatelom ku ktoremu uz nic necitila a liezol jej na nervy(to mi povedala) tak som ju trosku sprdol ze ako moze vobec s niekym byt len tak samozrejme sa urazila ze jej nadavam do ku*iev :lol: potom som jej to siahodlho vysvetlil dal jej pusu ktoru necakala a uz to slo zas vyzerala byt po dlhom case stastna,samozrejme sam som nebol presvedceny ci ist do toho ale uz len
kvoli tomu co som pisal na zaciatku a casu ktory sme boli spolu tak reku dam tomu sancu :)
Vecer som jej volal (piatok) ze ako to dopadlo,ze sa s nim stretla a nejako mu to vysvetlila a ja som tak zo smiechom nadhodil ze vidis mne si od......la po telefone a poprial pekne sny.
V sobotu jej volam ze ako sa ma a ona odmeranym tonom ze ma nechce ze som ju poblaznil ze to nebolo take ako malo byt a ine frazy,bolo to take trapne ze som sa cely telefonat smial a kontroval jej normalnymi otazkami a tie jej hypoanalyzi som bezproblemovo odvracal co vsak bolo obr trapne ked som v pozadi zapocul ze jej sestra sepka co povedat(prisla sobotu k nej)
mladsia sestra!!!!! :D
Dnes nemam slov je mi to smiesne som aj smutny nadavam si do debilov ze naco to bolo z mojej strany dobre,zas ma od......la do mobilu znova :mrgreen: povedal som jej sice taku hnusnu vetu ze skoncila u mna kamaratsky aj profesionalne(pracovne) ale stojim si za tym a nemrzi ma to v pondelok sa do prace tesim ako sa jej pozriem do oci,stala sa z nej absolutne na psychosa vhodna osoba,ale pravdu povediac nieco podobne som aj cakal a nadhodil to uz v piatok,ze ved sa porozpravas zo sestrou tak mi potom aspon daj vediet ze nic nebude ona na to ze to urcite nieeeee :smt009 jooooj taky som nasraty ale nie ani kvoli sebe skor pre nu co s nou bude ked je takato :smt019
a co bude zo mna ked som takyto debil :smt044 :smt043

zdar
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Ani v Sile lasky nebolo tolko zvratov co tu za 5 min. :D Aj ked, uz v stvrtke bolo asi kazdemu jasne, ako to dopadne...hold, obcas proste "vyssia rada" zien da hlavy dokopy, potom uz sa len da krutit gebulou :D
Son-Gohan
Light Star
Light Star

tak na csfd by to dostalo aspon 60% 3.5/4 hviezdicky nazov by bol Neprovokuj lebo sestra vystreli-tragikomicka komedia s prvkami thrilleru pripadne to natiahnut aspon na 200 casti,to by slo.Viem co chcem-neviem co chcem,chcem ta nechcem ta,lubim ta nelubim ta ooo onur si ma poblaznil ty brutalu :lol:
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

No vidis prekonal si to nakoniec :lol:
V teme bolo nieco pisane o tom ze zostan niekedy radsej sam, pravda to niekedy je ked clovek ma nedelu a chce spocnut doma a niet to chodit za frajerkou, ale niekedy to je opak :)

Ono byt sam a byt sam je sakramensky rozdiel, musim to uviest prikladne na mne a mojom kamosovi, on ktory dobre vyzera chodi kazdu chvilu niekde s nejakou babou von na pokec alebo sex /podobne ho chcu aj na vztah, ale jemu vyhovuje byt sam/ ja som skor priemerny az podpriemerny typ chalana :wink: ja aj sa snazim a niekedy ani nie vzdy to ostane pri tom istom, sem tam chodim aj s nim vonku ale to je vidno ze tie baby /20+/ su s neho uplne paff... pricom slovnu zasobu mame podobnu :lol: len on inak vyzera ako ja a ma u dievcat vacsi uspech, on pride do baru hned ma 2-3 slecny aj ked nie ziadne nobl krasky ale ma a ja chodim aj s nim a mna to stastie obchadza, aj ked sa snazim, aj nesnazim...tym som chcel povedat ze byt sam pre takeho cloveka ako je moj kamos je uplne fajn a to mi aj povedal on nema problem si najist dievca, pripadne ma co chce/ci sex, pokec a pod./ u mna je byt sam zase s opacneho konca lebo ja viem ze ked dievca chcem nemozem si ho najst, popravde ma ziadna nechce :D to je ten rozdiel
Napísať odpoveď