II.cast
Neviem ci to bude mat chut niekto citat ale chcem sa s Vami podelit o dalsi ani neviem ako to nazvat povedzme fail alebo lol fail
Posledny mesiac som si s nou znova zacal rozumiet,zhodli sme sa kde sme obaja urobili chybu a kam by to smerovalo keby sme
spolu,do nicoho som ju netlacil a spraval som sa k nej uplne normalne (vsak sme v praci nie). Tento piatok to vsak dostalo obratky vzdy ked sme spominali na to pekne tak jej zacali tiect slzy v piatok tiez tak sa mi priznala ze ma stale lubi a hodili sme sa po sebe resp. zhodli sme sa ze si dame sancu.V ten den sa rozisla s jej priatelom ku ktoremu uz nic necitila a liezol jej na nervy(to mi povedala) tak som ju trosku sprdol ze ako moze vobec s niekym byt len tak samozrejme sa urazila ze jej nadavam do ku*iev

potom som jej to siahodlho vysvetlil dal jej pusu ktoru necakala a uz to slo zas vyzerala byt po dlhom case stastna,samozrejme sam som nebol presvedceny ci ist do toho ale uz len
kvoli tomu co som pisal na zaciatku a casu ktory sme boli spolu tak reku dam tomu sancu
Vecer som jej volal (piatok) ze ako to dopadlo,ze sa s nim stretla a nejako mu to vysvetlila a ja som tak zo smiechom nadhodil ze vidis mne si od......la po telefone a poprial pekne sny.
V sobotu jej volam ze ako sa ma a ona odmeranym tonom ze ma nechce ze som ju poblaznil ze to nebolo take ako malo byt a ine frazy,bolo to take trapne ze som sa cely telefonat smial a kontroval jej normalnymi otazkami a tie jej hypoanalyzi som bezproblemovo odvracal co vsak bolo obr trapne ked som v pozadi zapocul ze jej sestra sepka co povedat(prisla sobotu k nej)
mladsia sestra!!!!!
Dnes nemam slov je mi to smiesne som aj smutny nadavam si do debilov ze naco to bolo z mojej strany dobre,zas ma od......la do mobilu znova

povedal som jej sice taku hnusnu vetu ze skoncila u mna kamaratsky aj profesionalne(pracovne) ale stojim si za tym a nemrzi ma to v pondelok sa do prace tesim ako sa jej pozriem do oci,stala sa z nej absolutne na psychosa vhodna osoba,ale pravdu povediac nieco podobne som aj cakal a nadhodil to uz v piatok,ze ved sa porozpravas zo sestrou tak mi potom aspon daj vediet ze nic nebude ona na to ze to urcite nieeeee

jooooj taky som nasraty ale nie ani kvoli sebe skor pre nu co s nou bude ked je takato
a co bude zo mna ked som takyto debil
zdar