starší muži/ženy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jasminna
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

starší muži/ženy

Príspevok od používateľa jasminna »

zdravím, chcela by som vedieť aký máte názor na intímne vzťahy so staršími partnermi nenarážam na sex , môj má o 10 rokov viac ako ja a zdá sa mi to fajn...
nemusím riešiť smiešne problémy ako v predošlom vzťahu s rovnako starým priateľom

nemám veľmi rada ak mi povie , že už je starý ? ! .....
veď ja dobre viem koľko má rokov a čo môžem od neho očakávať ...rada by som vedela ako to zvládate, máte nejakú vtipnú odpoveď na takúto hlúpu poznámku ...

:roll:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Starší partneri, myslím si, že sú skúsenejší hl. po citovej stránke... niečo si už prežili a poučili sa, záleži však na každom zvlášť.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

:hmm: Neviem ake smiesne problemy mas na mysli, ale ja stale vychadzam z toho, ze na veku viac-menej nezalezi, zalezi od konkretnej osobnosti (ako sa k sebe hodite) a dokazuje to aj tento pripad, podla mna.
Dalej neviem, co myslis pod pojmom intimne vztahy, ale...mozno myslis chodenie, ale aj tak by bolo dobre najprv vysvetlit co tym myslis, nech sa moje rozmyslanie darmo neubera zlou cestou :)
Ženy/Dievčatá vidia v starších mužoch perspektívu, istotu a neviem ešte čo, môžte ma doplniť. Lenže kľúčové je vo vzťahu to, ako si rozumejú bez ohľadu na to, koľko má kto peňazí, skúseností a tak. O tom je vzťah, o tom je láska (aj keď vzťahy vznikajú za rôznych podmienok, malo by to byť o tom, ako si rozumejú).
Pripadá si starý pri tebe. To sa stáva. Keby mám staršiu priateľku, o 10 rokov... :hmm:... Tak by som jej povedal, že roky jej pridávajú len na kráse a zrelosti, a že preto ju velmi lubim.. Neviem, ci to staci, ale momentalne nič lepšie nevymyslim :oops:.. A bodlo by, keby napíšeš, ako to vlastne hovori, lebo si nie som isty.. Povie proste len, že : ,,Som starý." ?, alebo ako ?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jasminna neviem čo riešiš, uživaj si a nešpekuluj :wink:

ja mal ženskú o 20 rokov staršiu a neriešil som to :P
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

aj o dvadsat rokov sa da...teda o 20 rokov mladsia zena ako mau...len naopak to asi nefunguje...podla mna...lebo ked je zena starsia, tak sa hra zaroven aj na mamu...

P.S.:uznavam, ked ona ma 20 a on 30...ale nnepochopim, ked ona ma 16 a on 28... :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no desat rokov nieje nejaky extra rozdiel. kebyze mas 20 a on 50 tak potom az. druhou vecou je ze 30 rocny by sa uz aj chcel zenit co sa napr tebe za 2 roky este nebude. ked si rozumiete je to fajn. potom to neries. mam ale pocit ze tebe pripada stary
jasminna
Novice
Novice

reakcie ma zaujali a ďakujem, nie je pravda , že mne pripadá starý je to skvelý človek , má za sebou množstvo skúseností z potuliek po svete.

starý si pripadá najmä vtedy ak ma volajú kamaráti na chatu a podobné akcie on sa totiž s nimi vôbec nechce stretávať :?

v intímnej oblasti to funguje fajn .... tie životné skúsenosti sa prejavujú : )
r4wMUnt34q
Star
Star

jasminna napísal:reakcie ma zaujali a ďakujem, nie je pravda , že mne pripadá starý je to skvelý človek , má za sebou množstvo skúseností z potuliek po svete.

starý si pripadá najmä vtedy ak ma volajú kamaráti na chatu a podobné akcie on sa totiž s nimi vôbec nechce stretávať :?

v intímnej oblasti to funguje fajn .... tie životné skúsenosti sa prejavujú : )
No tak velmi sa mu necudujem, ze sa mu vôbec nechce, ale podla mna aspon raz by to kvoli tebe mohol vyskusat, ved mozno sa zabavi aj on.. Za to podla mna moc neda.. A co sa tyka zivotnych skusenosti v intimnej oblasti.. Tie by casom nadoudol aj rovnako stary (ako ty) partner (keby sa k tebe hodi), podla mna, ale starsi su tvoja volba ;)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

nemusím riešiť smiešne problémy ako v predošlom vzťahu s rovnako starým priateľom
Co myslis po tym smiesne problemy? Ja mam priatelku v rovnakom veku ako som ja a myslim, ze ziadne smiesne problemy riesit sme zatial nemuseli.
r4wMUnt34q
Star
Star

tomPD napísal: Co myslis po tym smiesne problemy? Ja mam priatelku v rovnakom veku ako som ja a myslim, ze ziadne smiesne problemy riesit sme zatial nemuseli.
Lenze to nie je o veku, ale o tom ako sa k sebe hodite.. Viac sa opakovat nebudem :roll: :!:
jasminna
Novice
Novice

smiešne problémy boli napr. to že sa bál poslať domov FA za mobil , necháva si ju doteraz posielať ku kolegovi z práce :?
ďalej napr. to že sa mu nepáčila hudba kt. som počúvala , oblečenie , kamaráti ..... bol to dosť nedospelý človek tváril sa však ako majster sveta ...
nechcem aby ste si mysleli , že odsudzujem vzťahy v rovnakej vekovej katergórii to nie , len teraz mám pri sebe 30ročného chlapa a je to podstatný rozdiel v :)
r4wMUnt34q
Star
Star

jasminna napísal:smiešne problémy boli napr. to že sa bál poslať domov FA za mobil , necháva si ju doteraz posielať ku kolegovi z práce :?
ďalej napr. to že sa mu nepáčila hudba kt. som počúvala , oblečenie , kamaráti ..... bol to dosť nedospelý človek tváril sa však ako majster sveta ...
nechcem aby ste si mysleli , že odsudzujem vzťahy v rovnakej vekovej katergórii to nie , len teraz mám pri sebe 30ročného chlapa a je to podstatný rozdiel v :)
Moje slova sa potvrdzuju.. A v com je to podstatny rozdiel ? :) Prepac, ale asi mi to dost nepali :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

jasminna , moja sestra chodila o 10 rokov starsím tiež , sice sa nakoniec rozišli , ale to z iných dôvodov ( sledovanie , žiarlivosť )
Ale celkovo myslím, že sa tu ani nemáme o čom baviť , nevidím v tom žiadny problém ,nikdy by v tom ani problém vidieť nemal a keby som aj náhodou problém nejaký videl , aj tak by sa nič vo vašom vzťahu nezmenilo :)
je to úplne normálna vec
jasminna
Novice
Novice

podstatný rozdiel je predsa to , že sa nesprával ako chlap ale ako chlapča , kt. očakáva že ho bude stále niekto tlačiť dopredu
:hmm:
vo vzťahu nechcem byť tá čo to stále ťahá, snáď ma pochpiíš :)
r4wMUnt34q
Star
Star

jasminna napísal:podstatný rozdiel je predsa to , že sa nesprával ako chlap ale ako chlapča , kt. očakáva že ho bude stále niekto tlačiť dopredu
Hej chapem :). Ale rozdiel nie je vo veku, ale v povahe, chapes ? :) Ja som tiez ten co taha, ale aj potrebuje niekedy byt tahany, takze.. Asi tak :)
schw33k
Guru
Guru

jasminna napísal:podstatný rozdiel je predsa to , že sa nesprával ako chlap ale ako chlapča , kt. očakáva že ho bude stále niekto tlačiť dopredu
btw koľko máš rokov , ak sa môžem spýtať , lebo som Ti chcel napísať , že ty si už považuješ za samozrejmosť , že každý chalan ktorý má toľko rokov čo ty sa musí chovať ako decko , pokiaľ máš 15-16 tak to beriem , ale pokiaľ máš už nejakých 18-20 tak to praqvda nieje , a " ťahúňa " nájdeš aj medzi rovesníkmi , myslím si ...
jasminna
Novice
Novice

chápem :P veľmi zlá kombinácia nedospelá povaha a zároveň vek :smt117
mám 25r myslíš , že chlap v mojom veku by už nemal byť rozmaznané decko ? :roll:
schw33k
Guru
Guru

jasminna napísal:mám 25r myslíš , že chlap v mojom veku by už nemal byť rozmaznané decko ? :roll:
25 a rozmaznané decko ? jasné že nemal , ale nájdu sa prípady
jj už som si prečítal , teraz som to našiel , bol to keket , vravím ,všade sa nájdu individuá
r4wMUnt34q
Star
Star

jasminna napísal:chápem :P veľmi zlá kombinácia nedospelá povaha a zároveň vek :smt117....mám 25r myslíš , že chlap v mojom veku by už nemal byť rozmaznané decko ? :roll:
Musim sa odvolat na individualizmus, ktory tu presadzujem (cize moze byt) :), ale nemal by urcite byt.. Povahy su rozne.. Niekto je na svoj vek vyspely, niekto naopak, niekto akurat a tak.. Asi budeme pokracovat cez sukromne spravy, lebo to uz trosku odchadza do OFF TOPIC...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jasminna napísal:chápem :P veľmi zlá kombinácia nedospelá povaha a zároveň vek :smt117
mám 25r myslíš , že chlap v mojom veku by už nemal byť rozmaznané decko ? :roll:
Ja mám 26 a myslím, že som rozmaznaný neni... teda možno hocico iné ale rozmaznaný určite nie.

Jo ješitný to som, to je fakt...
Napísať odpoveď