Neviem ake smiesne problemy mas na mysli, ale ja stale vychadzam z toho, ze na veku viac-menej nezalezi, zalezi od konkretnej osobnosti (ako sa k sebe hodite) a dokazuje to aj tento pripad, podla mna.
Dalej neviem, co myslis pod pojmom intimne vztahy, ale...mozno myslis chodenie, ale aj tak by bolo dobre najprv vysvetlit co tym myslis, nech sa moje rozmyslanie darmo neubera zlou cestou

Ženy/Dievčatá vidia v starších mužoch perspektívu, istotu a neviem ešte čo, môžte ma doplniť. Lenže kľúčové je vo vzťahu to, ako si rozumejú bez ohľadu na to, koľko má kto peňazí, skúseností a tak. O tom je vzťah, o tom je láska (aj keď vzťahy vznikajú za rôznych podmienok, malo by to byť o tom, ako si rozumejú).
Pripadá si starý pri tebe. To sa stáva. Keby mám staršiu priateľku, o 10 rokov...

... Tak by som jej povedal, že roky jej pridávajú len na kráse a zrelosti, a že preto ju velmi lubim.. Neviem, ci to staci, ale momentalne nič lepšie nevymyslim

.. A bodlo by, keby napíšeš, ako to vlastne hovori, lebo si nie som isty.. Povie proste len, že : ,,Som starý." ?, alebo ako ?