neviete niekto ake takty sa vyrabali?? a aky najsilnejsi by mi mohol niekto predat (samozrejme ze v obchode to uz nezozeniem myslim ludi) mam sice nove PC 1GB RAM 3200 Procesor atd.
ale chcel by som ozivit aj stare PC uz som kupil 512MB RAM chystm sa kupit geforce stvorku grafiku ale ten procesor je tu len 533MHz a to je fakt malo.......
Starucky Intel Celeron
Pozri priložený .xls súbor. Buď máš Pentium II Celeron-A 533 s jadrom Mendocino, čo je asi max z danej rady na daný socket alebo máš Pentium III Celeron 533 s jadrom Coppermine, čo je zase spodok ďalšej rady procesorov zase s iným socketom a tu niečo lepšie do tohto socketu by si aj mohol zohnať. 
- Prílohy
-
- processorit.rar
- (54.9 KiB) 81 stiahnutí
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Skor zalezi od dosky/chipsetu a tvojej zrucnosti, v BXku kludne rozbehas aj tulena, len to chce upravit dosku/slocket redukciu. Takisto v 815kach, pripadne aj VIA Apollo ci ake to boli, alebo 694 tiez pohoda... Staci tam spravit jeden prepoj a odpojit dva piny tusim tak nejak... Napis aku mas dosku a uvidime co s tym, lebo by si tam mohol potom narvat Celer Tulen, co je +/- taky vykon ako AMD Athlon XP, MHz = MHz, ked neberieme ohlad na pomalost SDRamiek