Stav a kvalita slovenskych ciest

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Stav a kvalita slovenskych ciest

Príspevok od používateľa begbeee »

Vždy je to o kvalite. Po Nemecku chodí určite nemenej kamiónov a cesty nemajú také. Ale keď počúvam aj z okolia legendy, tak malo sa dať 10 cm koberca, dalo sa len 7..a pod. tak sa nečudujme. O mesiac som objednaný na kontrolu náprav, uvidíme čo z toho bude...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Dnes som išiel BA-KE: niektoré časti z toho mimo diaľnice / rýchlostnej cesty a môžem povedať, že miestami sa to ani cestou nazvať nedalo :x

// Mýto pod Ďumbierom - Kráľova Lehota

// nie, išiel som dnes len Karlova ves - Prievozská do práce
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

whisper napísal:Dnes som išiel BA-KE a niektoré časti z toho mimo diaľnice / rýchlostnej cesty a môžem povedať, že miestami sa to ani cestou nazvať nedalo :x
Kade si siel, ja chodievam spodkom cez ZV a na LC,RS, tadeto celkom dobre az na par usekov no stale, su to sice take vykrojence zo zeme ale nic fatalne, pri praci mam uz 3 mesiace taku jamu ze az sa trosku skodoradostne tesim az do nej nekto drbne ze co to spravi s autom dotycneho.

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 8:36)
Zase snezi, zase sa mesiac nedotknu ciest!!!
Whisper nesiel si dnes rano do Auto Danubius, resp. do tých končín na Rožňavskej? Šla predomnou pekná tajpera čierna.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kvalitka:
Ide 2 minuty a stretol 2 auta s prerazenymi pneumatikami, cesta z Levic do Novych Zamkov.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Cesta z Horného Pialu na Lok, veľmi dobre známa keďže tam bývam. Ešte v Novembri som tadiaľ chodil každý deň, pretože je to najkratšia cesta do Levíc. Asi od polovice Januára sa to dostalo až to toho štádia, ktoré vidíte na videu a tak som povedal, že tadiaľ už nepôjdem. Tri mesiace chodím úplne inou trasou a tie 4km, čo urobím navyše pri ceste do Levíc sa mi tisícnásobne vrátia, lebo auto netrpí. Je zaujímavé vidieť, že cesty, po ktorých predtým prešlo 10 áut denne sú dnes dosť frekventované a ľudia si radšej urobia pár km navyše po kvalitnej ceste.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Presne tak! Často jazdím zo Šiah do Levíc a dá sa ísť cez Demandice, Hont. Vrbicu - 37 km alebo cez Dudince a Žemberovce - 42 km. Ten rozdiel je nebe a dudy! Nehovoriac o šetrení auta, určite cestu prejdem aj rýchlejšie. Na jednej sú obrovské výtlky takmer nonstop, na druhej ceste sa nájde maximálne pár 200 m úsekov.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

CheZteR napísal:pri Jakabovom som este nemal tu cest, ale za Mierom, smerom na Watsonovu presne na krizovatke pri Policii vas privita takyto vytlk s oznacenim, ktore viac zavadzia ako pomaha, vytlk je presne v rychlom pruhu, ak sa mu chcete vyhnut, musite ist do praveho, lenze je to presne za semaforom, cize ak ste prvy v rade a na zelenu vyrazite, nemate sancu sa mu vyhnut, lebo auta v pomalsom pruhu vas nepustia :D
:)
Prílohy
CameraZOOM-20130430192023616.jpg
vtedy
vtedy
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Hej, tiež som na to v pondelok vyjavene pozeral, keď som šiel okolo, že dávajú celý koberec cez križovatku a nelátajú len diery... ;)

Ale tak ako som chválil pár príspevkov dozadu, že konečne začínajú cesty látať neskoro večer mimo špičky, tak tento nový koberec dávali práve v špičke. Podobne minulú stredu v špičke frézovali a dávali komplet nový koberec aj na Palackého... od Krivej po Jantárovú. Asi sa báli, že keď budú robiť večer, že sa budú ľudia sťažovať na rušenie nočného kľudu....
CheZteR
Redeemer
Redeemer

aj krizovatku na Mieri robia v spicke, dokonca kvoli tomu odstavuju trolejbusy
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Kazdopadne sa mi paci ako sa do toho v KE pustili a hlavne to ze len nelataju diery.. Vraj sa Rasi vyjadril, ze vsetky diery maju byt do mesiaca hotove :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no ale zase na Tahanovciach to lataju hlava nehlava, nove asfaltove kocky vedla seba, miesto toho aby spravili novy koberec :)
ked nezabudnem tak odfotim

//autoeditácia príspevku (01 Máj 2013, 17:30)
a pokracuje to az za zakrutu, diery kazdy 2 meter po strede cesty tak blbo, ze v pravom pruhu sa neda ist lebo je proste priuzky, da sa ist iba po lavom :D
Prílohy
CameraZOOM-20130501113739783.jpg
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

brm napísal:Hej, tiež som na to v pondelok vyjavene pozeral, keď som šiel okolo, že dávajú celý koberec cez križovatku a nelátajú len diery... ;)

Ale tak ako som chválil pár príspevkov dozadu, že konečne začínajú cesty látať neskoro večer mimo špičky, tak tento nový koberec dávali práve v špičke. Podobne minulú stredu v špičke frézovali a dávali komplet nový koberec aj na Palackého... od Krivej po Jantárovú. Asi sa báli, že keď budú robiť večer, že sa budú ľudia sťažovať na rušenie nočného kľudu....
Vsak som dva tyzdne vkuse pocuval "kvoli cestarom mame zase zapchu na krizovatke Hlinkova-Watsonova..." :)

Ale je dobre ze sa to opravuje...

//autoeditácia príspevku (01 Máj 2013, 17:25)
brm napísal:Hej, tiež som na to v pondelok vyjavene pozeral, keď som šiel okolo, že dávajú celý koberec cez križovatku a nelátajú len diery... ;)

Vsak som dva tyzdne vkuse pocuval "kvoli cestarom mame zase zapchu na krizovatke Hlinkova-Watsonova..." :)

Ale je dobre ze sa to opravuje...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Sranda je, že kým znova nakreslia čiary, tak sa tie cesty znovu rozbijú. :D

1994. príspevok. Taký môj narodeninový! :posilka1:
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Kokso dnes cestou do popradu som zle odbocil resp isiel podla navigacie a za banskou bystricou ma nedalo smer ruzomberok cez donovaly po D1 do popradu ale cez nejake dedinky smer podbrezova ,hybe, tam tie cesty katastrofa ze ja blbec som nesiel cez ten ruzomberok ako minule :-/
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som bol vcera Sklabina/Velky Krtis, cez Modry Kamen... no... tomu hovorim tankodrom, to co je v BA/KE a okoli to su cukrove cesty proti tomu...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tibitreffen?

Hej, no, je to chudobny kraj a zaroven tranzitny. Zla kombinacia.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

ano treffen, okrem ineho paradna akcia....
Ani sa mi nechcelo prec odtial hlavny dovod bol vsak to ze som bol zniceny a dopaleny zo slka a predstava tej cesty...
Ne vazne tam je to seriozna hroza isiel som tade raz a predstavoval som si ako tade niekto mozno musi jazdit denne :nono:
ntvl...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

To, co je u nas sa vola ako v rozpravkach...isli cestou aj NEcestou.... To druhe je teraz u nas. A vsade okolo ciest upozornenie na erotiku (cicky na ceste), ci po novom tankodrom http://udalosti.noviny.sk/uploads/tx_media_files
Naposledy upravil/-a audiotrack v 06 jún 2013, 10:34, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: prečítaj si pravidlá - obrázky patria do prílohy
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Európa..kvalita ciest (hodnotenie).
Prílohy
RDT_20210908_2121581603715804846792321.jpg
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Ked som pred par tyzdnami pozeral okolo Polska, tak som len cumel ake pekne maju poliaci cesty, aspon teda kadial sli trasu tych etap, ak to ma byt iba 4.3, tak to museli riadne priemerovat, lebo okolo tatier a na juhu maju tie cesty celkom obstojne. Uvidime teraz porovnanie, ked 15.9 zacne okolo Slovenska :)
Napísať odpoveď