Môže byť čo sa západu týka tak som bol iba TT SC a BA tento týždeň a v TT to vyzerá uplne božsky napríklad tam som snaď nevidel jediný výmol...begbeee napísal:Ja mám troška západ pobehaný a podľa mňa okres Levice a Nové Známky je úroveň rozvojových krajín.
Stav a kvalita slovenskych ciest
Re: Stav a kvalita slovenskych ciest
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak to neviem ktorými cestami si išiel, lebo v BA sú výmoly a vyjadzené kolaje celoročne (tie cesty nezvládajú nápor toľkých áut, autobusov a trolejbusov). A ak to v TT niekde vyzerá božsky, tak inde budú zase jamy. Aj u nás v PD sú cesty ktoré sú lepšie ako dialnice, ale inde sú zase výmoly že sa v nich dá kúpať. Ak si neprebehal celé mesto (vrátane okrajových sídlisk) tak takéto tvrdenie nemá žiadnu váhu
Väčšina zážitkových videí pochádza skutočne z JZ časti Slovenska, konkrétne najmä ťah smerom od Šiah.
Ospravedlnujem sa ze som si dovolil zdelit svoju skusenost z ciest...
kdekolvek v BA je rozbite vsade vsetko zijem tu a na 90% tu jazdim ale presiel som za 2 dni 1000km Slovenska a take cesty ako su v BA niesu v ziadnom inom meste nepresiel som sice vsetky Trnavske cesticky ale kedze som nieco hladal a bludil som kade tade tak som toho presiel dost a cely cas som sa proate divil akoto ze tu nemaju tankodrom a u nas je.
@Hegy
zvykaj si, este to tak bude dlho
hlasili ze samosprave uz dosli penaze na udrzbu ciest kvoli castemu snezeniu
takze na diery neostalo ani euro
zvykaj si, este to tak bude dlho
hlasili ze samosprave uz dosli penaze na udrzbu ciest kvoli castemu snezeniu
takze na diery neostalo ani euro
Keď už sa tu spomínalo, že v ktorých miestach sú dobré cesty, tak pridám svoju skúsenosť. Cez víkend som bol na Záhorí a môžem povedať, že trasa Pezinok --> Pernek --> Kuchyňa --> Malacky --> Zohor --> Lozorno --> Jabloňové --> Pernek --> Pezinok bola na moje prekvapenie vcelku slušná. Nemusel som kľučkovať medzi žiadnymi výtlkmi. Dokonca cesta Jabloňové --> Pernek bola úplne bez výtlkov. Cesta Lozorno --> Jabloňové má ešte starý povrch asfaltu, v ktorom sú vyjazdené koľaje ale taktiež je bez výtlkov. Cesta Pernek --> Malacky má tiež starý povrch asfaltu, ale nie sú na nej vyjazdené koľaje a malé výtlky boli iba v miestach, kde bola cesta "spájaná". Takže to s tým Západným Slovenskom nie je až také tragické. Teda ak sa neberie do úvahy Bratislava.
Keď vidím tieto výtlky, tak s nostalgiou spomínam na niečo také ako sú púhe koľaje .. 
-
martinez13
Light Professional
Dnes som šiel s inštruktorom ako je výjazd z Nových Zámkov na Nitru, tak natiahli tam nový koberec na Hornohradskú (neviem či to len tak miestny nevolajú), proste minulý rok tam bol čisto nový asfalt a dnes som musel už obchádzať jamu.. to akože kvalita týchto ciest je totálne mimo
Takisto v meste v NZ, nie sú cesty bohvieaké, ale dá sa to prežiť, niekedy ale treba fakt manévrovať pretože sú menšie ale hlboké dosť.
Takisto v meste v NZ, nie sú cesty bohvieaké, ale dá sa to prežiť, niekedy ale treba fakt manévrovať pretože sú menšie ale hlboké dosť.
Od NR úsek na TO a PN je nový asfalt cca 20 km každá strana. Má ani nie rok. Zatiaľ je super, budem to fakt zvedavo sledovať, za aký čas sa rozpadne.
Dneska po ceste do prace som videl unikátnu jamu to uz sa vytlkom nazvat neda, odfotim to a dam to sem... @BA
Tretina zo všetkých eurofondov by mala ísť na cesty, tak dúfajme, že nejakých 5-10% aj dorazí..
http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clano ... -na-cesty/
Inak už by to mohli na juhu začať pomaly robiť. Už je koniec so zimou.
http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clano ... -na-cesty/
Inak už by to mohli na juhu začať pomaly robiť. Už je koniec so zimou.
co ja viem, v KE sa dnes rano rozsnezilo a po dlhej dobe boli rano aj namrazy na oknach
-
tacosi
Moderátor
U nas 13 km od Kosic bol na ceste cisty nefalsovany lad skoro az po Sacu. Samozrejme aj na celom aute a kvalitne nahrubo.CheZteR napísal:co ja viem, v KE sa dnes rano rozsnezilo a po dlhej dobe boli rano aj namrazy na oknach
-
Scorpion90
King
Dnes som cestou z prace skocil do takej jamy, ze som si skoro odhryzol jazyk a urobil hlavou dieru do stropu. Keby mam stresne okno, tak ho prisambohu prerazim..
Ked tadial pojdem za denneho svetla, tak sa ten vytlk pokusim odfotit a postnem ho sem
Ked tadial pojdem za denneho svetla, tak sa ten vytlk pokusim odfotit a postnem ho sem
Nepozeral dneska niekto na Jojke TV noviny vecer? Ked som siel z prace som videl ako tam stojja pri tom co som vyzsie spominal a stal tam aj pajac s kamerou len som nestihol pozret ze co vlastne riesia lebo v tom useku je toho dost 
-
hojko
Site Admin
Hegy: Pozri si to na nete v archive predsa, mozno to tam bude. Alebo skor zajtra.
Idem teda kuknut, btw, nestava sa vam v tomto obdobi ze sa natolko venujete dieram na ceste ze sa pristihnete pri tom ze vlastne skoro vobec nedavate pozor na to co sa deje okolo vas?
-
hojko
Site Admin
Nestava. Mozno to je tym, ze nejazdim po Bratislave a tych par dier, ktore su, tak tie poznam. Okrem toho, tie na hlavnych tahoch pocas posledneho tyzdna pri otepleni zaplatali.
Cez den je to v pohode, mne sa to teraz cez centrum mesta stalo asi 3x ze sa pozeram vkuse asi metre pred auto a vobec som nedaval pozor co sa deje za mnou a vseobecne som stratil prehlad o premavke to sa mi nestava