Stavkova kancelaria C++

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Patrik3
Novice
Novice

Stavkova kancelaria C++

Príspevok od používateľa Patrik3 »

Dobry den,

chcel by som sa spytat, ci by bol niekto ochotny mi napisat program v jazyku C++ na temu Sportova stavkova kancelaria.

Mam predstavu ze by vypisal zapasy a ku nim jednotlive kurzy, clovek by potom mohol zadat aku cenu chce vsadit a na ake zapasy a zapasy by sa random vyhodnotili a vynasobil by sa vklad vsadenou sumou a poctom zapasou, pripadne by clovek prehral.

Rozmyslal som ako to urobit ale bohuzial moje znalosti niesu dostacujuce a aj ked viem ako by to malo fungovat, neviem to napisat. Bol by som vdacny za pomoc, nepotrebujem to zlozito napisane iba jednoduchy program.

Dakujem za odpoved
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkova kancelaria C++

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Ahoj Pa3ktri,

mam silnu chut do toho ist, avsak mozes mi, prosim, vysvetlit zvyraznenu cast vety v prilohe? Nejak mi nejde do hlavy, aky je rozdiel medzi vkladom a vsadenou sumou, preco to chces spolu nasobit a preco to cele chces este nasobit poctom zapasov.

Inak samozrejme zadanie totalne od veci, nie je vobec jasne co chces a co ponukas.

kua ludia naucte sa to, ved to je porad dokola to iste, mali by sa na to zadavanie "ponuk" spravit nejake pravidla ..
Prílohy
Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (9.41 KiB) 504 zobrazení
Napísať odpoveď