Dobry den,
chcel by som sa spytat, ci by bol niekto ochotny mi napisat program v jazyku C++ na temu Sportova stavkova kancelaria.
Mam predstavu ze by vypisal zapasy a ku nim jednotlive kurzy, clovek by potom mohol zadat aku cenu chce vsadit a na ake zapasy a zapasy by sa random vyhodnotili a vynasobil by sa vklad vsadenou sumou a poctom zapasou, pripadne by clovek prehral.
Rozmyslal som ako to urobit ale bohuzial moje znalosti niesu dostacujuce a aj ked viem ako by to malo fungovat, neviem to napisat. Bol by som vdacny za pomoc, nepotrebujem to zlozito napisane iba jednoduchy program.
Dakujem za odpoved
Stavkova kancelaria C++
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Stavkova kancelaria C++
Ahoj Pa3ktri,
mam silnu chut do toho ist, avsak mozes mi, prosim, vysvetlit zvyraznenu cast vety v prilohe? Nejak mi nejde do hlavy, aky je rozdiel medzi vkladom a vsadenou sumou, preco to chces spolu nasobit a preco to cele chces este nasobit poctom zapasov.
Inak samozrejme zadanie totalne od veci, nie je vobec jasne co chces a co ponukas.
kua ludia naucte sa to, ved to je porad dokola to iste, mali by sa na to zadavanie "ponuk" spravit nejake pravidla ..
mam silnu chut do toho ist, avsak mozes mi, prosim, vysvetlit zvyraznenu cast vety v prilohe? Nejak mi nejde do hlavy, aky je rozdiel medzi vkladom a vsadenou sumou, preco to chces spolu nasobit a preco to cele chces este nasobit poctom zapasov.
Inak samozrejme zadanie totalne od veci, nie je vobec jasne co chces a co ponukas.
kua ludia naucte sa to, ved to je porad dokola to iste, mali by sa na to zadavanie "ponuk" spravit nejake pravidla ..
- Prílohy
-
- Screenshot_1.png (9.41 KiB) 504 zobrazení