Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

juju

skus este do pondelka vyckat a potom chod rovno na pobocku, tam ti povedia co s tym je.
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

poradte prosim chcem si zriadi vo fortune sluzbu I-Konto a zaroven chcem byt aj vo Fortuna Plus Klube a rozmyslam ci sa registrovat online alebo ist priamo na pobocku a tam to vsetko vybavit..ak mate niekto skusenosti tak poradte ako to prebieha a sposob akym ste sa registrovali..diki
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Chod radsej na pobocku, je to predsa len lepsie ako cez net.Povies tete, ze chces si vytvorit sluzbu ikonto, da ti dva papiere a oba vypises jeden das jej a jeden ostava tebe, ona to potvrdi, natuka do pocitaca.Zaroven aj dostanes karticku fortuna klubu plus s tvojim vlastnym nickom.Toto vsetko je samozrejme zdarma.Na ikonto musis vlozit prvykrat 10e a potom vzdy hodnotu udrziavat nad 5e.Inak dalsie informacie mas v zmluve.
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

super diki za radu
gogo956
Redeemer
Redeemer

tak teraz som tak n*sr*ty ako uz davno nie.. Vcera hrala Venusa v Stanforde uplne super, nenormalna forma,
doslova vytrieskala Sharapovu 2:0 a dnes nevie z nejakou slabou Bartoli vyhrat jedno svoje podanie? Pri kurze 1,15 mi p*je*e tiket s vkladom 150 E?
Ano?? toto je uz v poradi 4tiket ktori mi odpalil jeden zapas..Tak v poriadku, tymto som nadobro s tipovanim skoncil.. 02/08/09
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

To mas blbe no....to je blbost maly kurz davat za tolke peniaze...
Ja min. kurz 2 hram vecsinou SOLO raz vyde inokedy padne ale kedze viac krat zapas uhadnem tak drzim mierny plus...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja taktiez tipujem kurzy 1,9-2,5 ked nejaka tutovka tak aj vacsie.Na futbal sa vobec neoplatia davat kurzy 1,4, vo futbale skor vyjde kurz 2,5.Sam som sa uz mrte krat presvedcil.Ja som naposledy daval mini kurzy na Wimbledone, lebo tam ani vacsie kurzy neboli. :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

ja som skusal rozne strategie, na futbal, na tenis, na remizy, hocico a vzdy som bol iba v tak malom pluse /ak nie rovno vminuse/, ze to za tie nervy a snahu ani nestalo. Ani podla tabuliek sa neda postupovat, clovek moze mat nastudovane hoc aj poslednych 6 vzajomnych zapasov muzstva, ale v skutocnosti aj tak nedokaze s istotou urcit ako ten nasledujuci dopadne- hocikedy sa stane ze uplny favorit remizuje alebo dokonca prehra s totalnym outsiderom. Neverim ze normalny clovek dokaze na tom pravidelne vyhravat vecsie sumy.. Vyhravat velke baliky na tom dokazu iba typkovia co maju obrovske volne dispo v radoch stoviek tisic az milionov a vedia preklenut dlhsiu neuspesnu seriu.
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

nazdar. chcem si zalozit ucet v nejakej internetovej kancelarii. rozmyslam medzi bwin.com a bet-at-home.com.
poradte ktoru vybrat kde su ake plusy a minusy.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

bwin otrasné kurzy..
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

dodo159 napísal:nazdar. chcem si zalozit ucet v nejakej internetovej kancelarii. rozmyslam medzi bwin.com a bet-at-home.com.
poradte ktoru vybrat kde su ake plusy a minusy.
Bwin ?...si zaciatocnik vsak ? :D.....Bwin neber ani keby ta nahanali....betathome je vcelku fajn no tez male kurzy,,,,
ja odporucam Expekt....rychle menu...stabilna stranka....rychle vyplacanie vyhier(odskusane)...ale ked cches vyhravat tisice eur nechod tam ! lebo ta budu obmedzovat....tak asi tak no...
popcorn
Light Star
Light Star

a co hovorite na doxxbet?
gingo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gingo »

inac zaujimalo by ma ako zabrania internetove kancelarie aby tam nestavkovali ludia pod 18. pri registracii nepytaju cislo OP a ak aj hej date tam cislo OP matky a peniaze si tam prevediete ak mate startkonto (od 15)...
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ten_stary napísal:inac zaujimalo by ma ako zabrania internetove kancelarie aby tam nestavkovali ludia pod 18. pri registracii nepytaju cislo OP a ak aj hej date tam cislo OP matky a peniaze si tam prevediete ak mate startkonto (od 15)...
pri vybere im musis odoslat kopiu OP
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Schelmy napísal:pri vybere im musis odoslat kopiu OP
Nie vo všetkých. Vlastne z tých, o ktorých viem, tak len o bwine...
popcorn
Light Star
Light Star

Sagittarius napísal:Nie vo všetkých. Vlastne z tých, o ktorých viem, tak len o bwine...
a v ktorych netreba?
(mam 22 ale niesom si isty v zneuziti mojich udajov
Sagittarius
Guru
Guru

Na výber ti môžem istotou napísať, len tie, u ktorých som vyberal a to niké a tipsport...a myslíš iba kópiu OP alebo aj pri registrácii len číslo OP.
popcorn
Light Star
Light Star

myslim v ktorych internetovych kancelariach pytaju a v ktorych nepytaju pred vyberom kopiu OP a v ktorych pytaju a v ktorych nepytaju cislo OP pri registracii.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dodo159 napísal:myslim v ktorych internetovych kancelariach pytaju a v ktorych nepytaju pred vyberom kopiu OP a v ktorych pytaju a v ktorych nepytaju cislo OP pri registracii.
ked nemas 18, tak si radsej napis na papierik zapasy a skoč s tým do kamennej.
Sagittarius
Guru
Guru

Schelmy napísal:ked nemas 18, tak si radsej napis na papierik zapasy a skoč s tým do kamennej.
Má 22 (píše to 4 príspevky nad tebou :wink: ) a potrebuje to kvôli možnosti zneužitia osobných údajov stávkovou kanceláriou.

To, kde potrebuješ číslo občianskeho pri registrácii neviem, lebo si už nepamätám, ale pozeral som si profily v doxxbet, niké a tipsport a nemal som tam číslo OP, ale to či stávková vyžaduje číslo OP pri registrácii sa dá rýchlo zistiť, stačí dať registráciu a keď tam bude povinné číslo OP, tak sa nemusíš zaregistrovať.

A v niké a tipsporte určite nechcú kópiu OP pri výbere ako som už napísal a jediná stávková, u ktorej viem, že to vyžaduje je bwin. A myslím, že väčšina stávkových to nevyžaduje.
Zamknuté